Jump to content

Smrtna kazna - da ili ne?

64 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење смртне казне

• Да, обавезно! За све тешке злочинце!
    • Не, највећи цивилизацијски напредак је укидање смртне казне
    • Немам став
    • То се коси са основним хришћанским начелима

Препоручена порука

Ostavite se corava posla, smrtna kazna streljanjem je jedina pedagogija za neke vrste zlocina i zlocinaca - ubice iz predumisljaja, siledzije, pedofile, narko dilere...

Uh, teske reci...tako moze u nedogled...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 313
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Uh, teske reci...tako moze u nedogled...

Jos je teze mucenim zrtvama. Ispade da o zlocincima vise brinemo nego o njima...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gnev pravednika :D

Zalost za zrtvama...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

C, trazis pravdu i krv, to je gnev pravednika :D.

Ne, nego trazim prevenciju slicnog ili jos goreg ubuduce.

Promisli samo koliko bi stravicnih zlocina bilo spreceno samo postojanjem takve kazne kao preventive...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Promisli samo koliko bi stravicnih zlocina bilo spreceno samo postojanjem takve kazne kao preventive...

Ah cuvena eticka dilema...da li bi ubio jednog zlog coveka zarad spas covecanstva...soooo Dostoevsky :D.

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ????? ? ??????, ? ?? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ??????? ? ??????? ???? ??????? ???????!!!

????? ?? ?? ?? ?????? ???? ??? ? ?? ??? ?? ???? ????, ??? ??????, ?? ???? ?????????? ???? ????????? ???????, ??? ???...???????...?????? ?? ??????????? ?? ??????? ????????, ?? ?? ?? ??????....???? ?? ?? ???????, ?????? ???????, ??? ???

Ja samo upitnike vidim na nekim tekstovima! Do čega je to?

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Svijet i srlja u moralni sunovrat stoga što se sva pažnja posvjećuje nasilniku.

Čitavi zakoni se donose ko ne bi li se prevaspitali.

Pa onda šta sve mora imati u prostoriji.

A žrtva!

Kakva žrtva, ona je prekrivena zemljom.  

Ma da, ima i toga svakako :unsure:

Подели на овим сајтовима

Свеједно не. Неутралисан може бити и тако што ће га сместити иза решетака. Ако не постоји доживотна робија као казна, бесмислено је да постоји и смртна казна.

Em siluje em ubije, da ga nagradimo time što će ga i država hraniti? Besmisleno!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

1. Ја сам Господ Бог Твој; немој имати других богова осим мене.

2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.

Не узимај узалуд имена Господа Бога својега.

Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и сврши све своје послове, а седми дан је одмор Господу Богу твојему.

Поштуј оца својега и мајку своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.

Не убиј.

Не чини прељубе.

Не кради.

Не сведочи лажно на ближњега својега.

Не пожели ништа што је туђе.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja samo upitnike vidim na nekim tekstovima! Do čega je to?

Kad je baza foruma prebacivana iz starog u novi neke poruke su ostale ovako, zbog neusaglasenosti starog i novog foruma. Koliko sam razumeo, nema nacina da se to popravi...

Подели на овим сајтовима

E ovako nekakako kao čovek se protivim smrtnoj kazni i nisam za nju. 

Ali kada vidim neke slučajeve, ne znam šta da kažem, čini mi se da je to jedina opcija. Možda DA za neka nejteža dela, ali ipak kada pogledate pogotovu kod nas ako se uvede to neće na dobro da izađe, otvara velike mogućnosti za "legalne osvete", pre svega mislim da ove sa vrha. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...