Jump to content

Sa kojom pesmom ste se jutros probudili? (samo za iracionalne)

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341350953' post='672552]

толко лоше, а?

Јок брате, музички су савршени. Колко год да су дрогирани, профи су и ван сваке конкуренције. Него други утисци које сам том приликом покупио су ми их огадили. А највише сам их волео.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 116
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јок брате, музички су савршени. Колко год да су дрогирани, профи су и ван сваке конкуренције. Него други утисци које сам том приликом покупио су ми их огадили. А највише сам их волео.

верујем.

није да сам их нешто волео као клинац, ал једном сам отишао на концерт ван гога и кад сам видео у првом реду гомилетину уплаканих шипарица у севдаху крви до чланака од сече вена никад ми више није пало на памет да их финансирам нити одвајам процесорско време на њихову музику. нису се буквално секле, јелте ...

немам ни предрасуду, једноставно not my cup of tea.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

ova pesma opisuje onaj trenutak kad se probudite, shvatite da vam je bešika dupke puna a wc je zauzet i zaključan...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 9 months later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...