Samo Ana Написано Децембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 @Trifke Duplo amin! Šta duplo, troduplo!! Ta mi je omiljena! I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 пре 1 минут, Samo Ana рече @Trifke Duplo amin! Šta duplo, troduplo!! Ta mi je omiljena! Pa video sam ti stihove u potpisu a juce sam ovo slusao nekoliko puta i onda je bilo normalno da mi se celo jutor vrti po glavi. Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 пре 5 минута, Samo Ana рече @Trifke Duplo amin! Šta duplo, troduplo!! Ta mi je omiljena! Inace najvise volim ovu iz tog filma: Samo Ana and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 21, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 21, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2018 https://tekstovi-pesama.com/decije-pesme/deca-su-ukras-sveta/38150/1 Opsednuta tetka ?misli samo na svoju cakanu sestricinu pa mi stalno neke decije pesmice u glavi? Trifke and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 21, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2018 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Branislav81 and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 They tell me when you tell somebody your troubles Trouble fly away from you I'm looking looking looking for somebody I can tell my troubles to Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 https://youtu.be/3q-g63miuFc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука