Jump to content

"др" Татјана Ђорђевић

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Samo jos da mi objasnis tu ,,ultragenijalnost,, evolucije.Da li ti stvarno mislis da je zivot nastao sam od sebe nekim slucajnim procesima?Posto vidim da si vernik objasni mi kako spajas evoluciju s Bog Stvoriteljem?

Бог је створио свет а стварање је ишло како еволуција објашњава. Може ли тако?

С тим да дан из Библије не мора да буде 24 сата већ један корак...

Подели на овим сајтовима

po meni ne moze :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Znaci Bog je lagao u Bibliji kada je rekao da je Sest dana Stvarao i da je sedmog dana odmorio?

Znaci ni onu zapovest sest dana radi svrsuje sve poslove svoje ne treba shvatiti u sklopu do 24 h?

Nije lagao, al' sigurno nije bukvalno mislio 6 dana po 24h zaboga osamucen osamucen osamucen

Подели на овим сајтовима

Pa najveci svetski ateisti upravo u toj teoriji vide uporiste za ateizam jer ta TE apsolutno iskljucuje Boga vec govori o slucajnom nastanku coveka kroz genetske mutacije i prirodnu selekciju i navodnu adaptaciju vrste na nove uslove okoline pa tako riba je jednog dana resila malo da se proseta ,smorila se u vodi i za nekih 3000000000000000000000000000000000 god pocele su peraja da se pretvaraju u sake ,skrge u pluca ...Pa TE je veca religija od svih religija zajedno.

Подели на овим сајтовима

Pa najveci svetski ateisti upravo u toj teoriji vide uporiste za ateizam jer ta TE apsolutno iskljucuje Boga vec govori o slucajnom nastanku coveka kroz genetske mutacije i prirodnu selekciju i navodnu adaptaciju vrste na nove uslove okoline pa tako riba je jednog dana resila malo da se proseta ,smorila se u vodi i za nekih 3000000000000000000000000000000000 god pocele su peraja da se pretvaraju u sake ,skrge u pluca ...Pa TE je veca religija od svih religija zajedno.

Otkud ti to? Ja je strebala 2 semestra, pa se krstila ;).

Ne postoji nikakav objektivan, naucni dokaz koji bi potvrdio postojanje Boga, niti postoji dokaz koji bi ga iskljucio. Vere ili ima ili nema ;).

Подели на овим сајтовима

Zasto mislis da nije bukvalnih Sest dana?na osnovu cega tako mislis?Mislis da je Bogu nemoguce da tako nesto ucini?

Daaaaaaaj osamucen osamucen osamucen osamucen

Nije nemoguce, ali Bog nije madjionicar, nece te fascinirati trikovima, ponistio bi ti slobodu, a to je svetinja, tu se ni Bog ne mesa ;).

Подели на овим сајтовима

I sta kaze TE ?Kako je nastao Zivot?

TE ne objašnjava nastanak života već proces evolucije je počeo da deluje tek nakon nastanka života.Dat je link za temu o TE, pa bi bilo lepo da se tamo nastavi razgovor o TE.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...