Jump to content

"др" Татјана Ђорђевић

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Нисам имао намеру да генерализујем. Само нисам знао зашто она има подршку из Цркве.

Па кажем ти, такви никада немају подршку Цркве као институције. Али, увек ће да се нађе неки свештеник који није упознат са радом дотичне, а коме се она лажно представи као православни публициста. Али ту се не ради чак ни о подршци појединца, него о отвореној превари.

Кажем ти, и Мирољуб је пар пута предавао у црквама или у парохијским домовима, представљајући се као православац који предаје о опасностима у науци. И неки свештеници, који нису знали да правилно оцене то о чему је он предавао, а мислећи да је он искрен, пуштали су га да предаје код њих. Сада он нема приступа апсолутно нигде, када се показао ко је и шта је.

Тако да овде нема ни речи о некој широј подршци, скоро увек се ради о превари.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако би Цркву схватио као комунистички комитет онда је подржавамо. Наравно да то није истина. Њу подржавају необавештени људи или они који од те њене приче имају неке вајде. Такође, подржавали су је људи који нису могли да претпоставе куда ће то да оде. Зато је и добила благослов за књигу мада колико знам, тај благослов је повучен.

Па и ми који овде пишемо (мислим на православне хришћане) смо Црква и видиш да је уопште не подржавамо. Вероватно да има чланова који подржавају такав начин духовности. Каже, нисмо сви исти и не мислимо сви исто.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако би Цркву схватио као комунистички комитет онда је подржавамо. Наравно да то није истина. Њу подржавају необавештени људи или они који од те њене приче имају неке вајде. Такође, подржавали су је људи који нису могли да претпоставе куда ће то да оде. Зато је и добила благослов за књигу мада колико знам, тај благослов је повучен.

Па и ми који овде пишемо (мислим на православне хришћане) смо Црква и видиш да је уопште не подржавамо. Вероватно да има чланова који подржавају такав начин духовности. Каже, нисмо сви исти и не мислимо сви исто.

Разумем. У сваком случају, ако је необавештеност узрок, онда Црква треба да развије механизме којим ће спречавати да се овакве срамоте понављају. Злонамерни би то могли лако да искористе.

Колико ја знам, када год је "др" Татјана била тема код нас атеиста, тема је била она, а не Црква или Православни верници.

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org/forum/topic/5804-%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-facebook-u-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D0%BE%D0%B1%D0%BC%D0%B0%D1%9A%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0/page__st__216

За почетак могли би и лекари да се обрате јер она је неко ко има чак и неку функцију у удржењу лекара. У Цркви је свако ко је крштен у име Оца и Сина и Светога Духа. Погледај мало тему. Иза ње стоји Српско лекарско друштво.

Подели на овим сајтовима

Mene u celoj prici brine a i nervira uloga Svetigore u svemu tome.Znaci uz tzv Doktorku oni su promovisali i Miroljuba; godinama su propagirali protestantski pogled na evoluciju i tzv kreeacionizam ( kretenizam) ; stampaju raznorazne ruske sektase i njihovu takodje protestantsku opsednutost krajem sveta; raznorazne debilne knjizice o masonima, zaverama...

Ko uopste radi u toj Svetigori i ko odobrava raznorazne antipravosla vne stvari koje oni rade?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org...0/page__st__216

За почетак могли би и лекари да се обрате јер она је неко ко има чак и неку функцију у удржењу лекара. У Цркви је свако ко је крштен у име Оца и Сина и Светога Духа. Погледај мало тему. Иза ње стоји Српско лекарско друштво.

Требало би, јер њено деловање и квазинаука коју заступа и њима квари углед.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mene u celoj prici brine a i nervira uloga Svetigore u svemu tome.Znaci uz tzv Doktorku oni su promovisali i Miroljuba; godinama su propagirali protestantski pogled na evoluciju i tzv kreeacionizam ( kretenizam) ; stampaju raznorazne ruske sektase i njihovu takodje protestantsku opsednutost krajem sveta; raznorazne debilne knjizice o masonima, zaverama...

Ko uopste radi u toj Svetigori i ko odobrava raznorazne antipravosla vne stvari koje oni rade?

Znas kako ti je to sokole, popovi su ti kao i lekari, ili policajci, rade za platu i sve sto im se kaze, to i rade, da se ne zamere sistemu koji ih hrani. Moje emisije su isle nekoliko godina na radiju Svetigora, i bile su najslusanije, a onda je direktora radija Jovana Plamenca nazvao onaj ekumenista iz Beograda, usrani Aleksandar Djakovac, i poceo da se zali na mene, pa Plamenac da se ne zameri ovim bitangama iz Beograda, ukinio najpre moju emisiju, a posle skinuo sa njihovog sajta sve moje emisije, iako nikada nije imao nijednu zamerku na njih, nego ih je do neba hvalio.

Cinjenica je da sam ovde, na mom forumu, rekao da to sto rade popovi na Ostrogu velika sramota za Boga i znamenitog Vasilija Ostroskog. Izneli su njegove posmrtne ostatke i pokrili cebetom, i ljudi dolaze i ljube njegovo mrtvo telo, sto je gnusoba nad gnusobama. I jos lazu narod kako treba da se mole mrtvom Vasiliju, da ce im on mrtav pomoci, iako Bog u Svetom Pismu jasno kaze da je "onaj koji prica sa mrtvima gad pred Gospodom" (5. Mojsijeva 18,11.12). Tako prizivaju demone i navlace prokletstvo na narod. Pogledaj sta nam rade satanisti u Crnoj Gori. To se ne bi desilo u vreme Vasilija Ostroskog ili Njegosa, ali moze u vreme ovih bitangi od popova koji reketiraju narod i zaglupljuju ga sa svojim paganskim ucenjem koje nema veze sa pravoslavljem. Ne bi me iznenadilo da Bog vaskrsne Vasilija, pa kad ovaj vidi sta se radi na Ostrogu i Crnoj Gori, da ih sve pocisti kao Ilija Valove proroke.

Имајући у виду како се Мирољуб изразио о Александру Ђаковићу, рекао бих да је тај очистио Светигору од превараната.

http://www.creation6days.com/diskusije/print.php?type=F&thread=4&post=30196&nr=19678

Подели на овим сајтовима

Evolucija je ultra genijalna ideja ako se poredi sa kreacionizmom koji je ideja neobrazovanih i bolesnih ljudi koji bi da se igraju nauke i vere.

Da se uopste ne doticemo da je totalno antipravoslavna i nastala u glavama nesretnika u USA koji sami sebe pokusavaju ubediti zasto bi trebali da veruju u Hriscanstvo.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Пази, мораш да разликујеш неке ствари. На пример, има необразованих свештеника, који су прошли кроз средњу школу, али су се ту заставили, на жалост. А имаш и оне који се представљају као православци, као што је Мирољуб у почетку, није лако неком свештенику који нема Нет, на пример, да утврди ко је прави а ко не. Имаш свакаквих ликова који под маском вере потурају најцрње секташење. А имаш и оних још црних, који на свој начин "схвате и прихвате" веру, па онда, ако су и мало харизматични, саблажњавају и све око себе.

Опет ти кажем, немој да генерализујеш, шта би било када бисмо ми све атеисте гледали кроз Пеђу и њему сличне? Помислили бисмо да сви атеисти подржавају инцест.

Mitropolit Amfilohije je dovoljno obrazovan i obavješten, pa ste opet Miroljub Petrović godinama mogli slušati na radiju Svetigori.

Подели на овим сајтовима

Evolucija je ultra genijalna ideja ako se poredi sa kreacionizmom koji je ideja neobrazovanih i bolesnih ljudi koji bi da se igraju nauke i vere.

Da se uopste ne doticemo da je totalno antipravoslavna i nastala u glavama nesretnika u USA koji sami sebe pokusavaju ubediti zasto bi trebali da veruju u Hriscanstvo.

Samo jos da mi objasnis tu ,,ultragenijalnost,, evolucije.Da li ti stvarno mislis da je zivot nastao sam od sebe nekim slucajnim procesima?Posto vidim da si vernik objasni mi kako spajas evoluciju s Bog Stvoriteljem?

Подели на овим сајтовима

jao ne opet ta tema, Apis pun je forum kilometarskih tema na tu temu :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...