Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

On 29. 3. 2012. at 16:23, Михајло рече

Био сам једном у Косовсој Митровици на промоцији...ССЈ-а

није имао лошу причу

Наравно. Човек није имао предрасуде - етнички је чистио новац, злато, драгоцености и белу технику без обзира на националност власника...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 29. 3. 2012. at 1:05, Dragan Radomirovic рече

Nemoguce jeste i neizvodljivo je na planini a u sumi je cista utopija

Кад си већ искористио речи са мог ''аватара'' и постављене назови пароле да ми одговориш, ајде да ти одговорим ''истом мером'' ..то што сам рекао да је неизводљиво управо сам парафразирао да не кажем и цитирао, Личност с аТвог Аватара... од њега сам се научио тој мудрости .. ;)

Мораш још да читаш, слушаш, видиш..па ћеш схватити да је ''моја локација'' (планина и шума) много прегледнија (јер је на ''већој висини'') од политичке авлије која је огрезла у поган и кал...

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2012. at 21:28, nishizawa рече

Наравно. Човек није имао предрасуде - етнички је чистио новац, злато, драгоцености и белу технику без обзира на националност власника...

Немој, брате. Херој чоек, а оставио српску мајку, херојкињу такорећи.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2012. at 7:20, Ignjatije рече

Zato sto mi se svidja njihova politika. Iskreni su i ne zanose se lazima....... a i pravoslavci su tako da imaju i Boziju pomoc i blagoslov. :)

sHa_sarcasticlol

ПОГОТОВУ ОНАЈ ДЕО ЕКИПЕ ...ОНАЈ УТИЦАЈНИЈИ...КОЈИ ПОДРЖАВА монаха АРТЕМИЈА ;)

Подели на овим сајтовима

dosta vise o MP, Artemiju & Co. takva je situacija u svakoj sferi drustva, mora se od necega poceti

i nece biti uticajniji, bar ne sto se tice vodjenja drzave, a svako ima pravo na neki svoj fetish, a to da zabranis ne mozes, ima metoda pomocu kojih se to resava

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2012. at 21:54, DYNABLASTER рече

dosta vise o MP, Artemiju & Co. takva je situacija u svakoj sferi drustva, mora se od necega poceti

i nece biti uticajniji, bar ne sto se tice vodjenja drzave, a svako ima pravo na neki svoj fetish, a to da zabranis ne mozes, ima metoda pomocu kojih se to resava

Без увреде сам то напоменуо и послушаћу твоју наредбу :) (шалим се) оног тренутка кад господичићи из ''двери'' престану да буду перципирани као ПРАВОСЛАВЦИ, који НИСУ СТРАНКА... него СУ ЦРКВЕНИ ЉУДИ и домаћини који су УШЛИ У ПОЛИТИКУ ДА НАС ИЗВАДЕ КОНАЧНО ИЗ БЛАТА... тада кад престану са тиме или сами демантују..ја им Артемија и сличне ''православне'' небулозе никад више нећу имплицирати...

ОБЕЋА'ЕМ

;)

Подели на овим сајтовима

Цитат
оног тренутка кад господичићи из ''двери'' престану да буду перципирани као ПРАВОСЛАВЦИ, који НИСУ СТРАНКА... него СУ ЦРКВЕНИ ЉУДИ и домаћини који су УШЛИ У ПОЛИТИКУ ДА НАС ИЗВАДЕ КОНАЧНО ИЗ БЛАТА... тада кад престану са тиме или сами демантују.. ја им Артемија и сличне ''православне'' небулозе никад више нећу имплицирати...

ОБЕЋА'ЕМ

А ево на шта сам мислио.. ево и слика и ''прилика''... (''прилика'' у смислу ''дух''.. ) у виду артемијевца која говори са налоња, .. ни мање ни више..дакле не говори већ беседи...

Е то је оно што ВОЊА са ''дверјашког'' налоња...

SDC12041.jpg

Подели на овим сајтовима

..И ..кажем вам ја, и тврдим! .. нисмо ми ''артемијанци'' ..НЕ.. То су само неколицна нас ..

..Ми остали се само тако чешљамо... шта ћете ... навика ..стара, добра..невина.. ето...

SDC11991_resize_1.jpg

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

treba razgovarati sa ljudima, dzaba ovde filozofija, pa ne mogu da opstanu sa Artemijevskim pogledom na svet...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2012. at 21:47, Walter рече

Кад си већ искористио речи са мог ''аватара'' и постављене назови пароле да ми одговориш, ајде да ти одговорим ''истом мером'' ..то што сам рекао да је неизводљиво управо сам парафразирао да не кажем и цитирао, Личност с аТвог Аватара... од њега сам се научио тој мудрости .. ;)

Мораш још да читаш, слушаш, видиш..па ћеш схватити да је ''моја локација'' (планина и шума) много прегледнија (јер је на ''већој висини'') од политичке авлије која је огрезла у поган и кал...

;)

Moras da naucis nesto i sam a to je da mislis svojom glavom to je skola koja se ne uci kod uciteljice engleskog humora. Ali dobar si vidi se da imas potencijal

0516_music

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2012. at 13:29, obi-wan рече

A jel imaju oni to u programu - da ce da menjaju izborni zakon?

Мислим да нико то нема у програму. Па ни они. Ако си хтео да питаш да ли је то разлог да гласам за њих, није.

On 29. 3. 2012. at 13:38, Жељко Билбија рече

Ovo bas i nije dobra stvar, imala je to vec Srbija jos za vreme milosevica, pa jednom prilikom su mislim, tri puta ponavljani izbori jer nije izaslo vise od 50% biraca.

Да, али овако се мишљење велике већине којој се не допада ни један кандидат једноставно не важи. Осим тога, много њих гласа за "мање зло" а не за доброг кандидата. Да не помињемо "неважеће" листиће који се поделе на равне части како не би пропали избори, и остале махинације...

У оваквом изборном правилу, њих троје може да одреди судбину готово осам милиона људи. Који други начин би постојао да се партије натерају да играју по правилима?

Подели на овим сајтовима

glasao ne glasao- isto nam se vata (za sad)

http://dragas.biz/in...ntari&Itemid=69

Подели на овим сајтовима

Ово је једини човек за кога глас није бачен. Али, на жалост, био је кандидат у Црној Гори 1997. После доживљеног дебакла у заосталој средини, повукао се у САД, где се бави бодибилдингом и ради са највећим светским звездама. Боро Мирановић, несуђени (будући?) краљ Црне Горе. А где је Црна Гора, ту је и цео Балкан.

У овом видео клипу на занимљив и практичан начин излаже свој необичан предизборни програм.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...