Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Па не иде ја да сад адвокатишем некоме... питај њега ... али има везе са тиме да су Љотићевци итекако окрвавили руке српском крвљу, и да су директно слали људе у логоре.. а још горе од тога да су спроводили и рације и директно одлучивали ко ће бити стрељан..

А пријатељи из ''двери'', баш готиве Љоту... а теби је то као непознаница...

Мени јесте непознаница да дверјани " готиве Љоту " .

Вероватно да и у Покрету за живот Србије има и таквих............али сам сигуран да се ради о промилима.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мени јесте непознаница да дверјани " готиве Љоту " .

Вероватно да и у Покрету за живот Србије има и таквих............али сам сигуран да се ради о промилима.

Ма брате то ти је то.. нема даље...

Љубав је Љубав... цео ''апекс'' ти је љотоЉУБ

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ма брате то ти је то.. нема даље...

Љубав је Љубав... цео ''апекс'' ти је љотоЉУБ

;)

Има даље.........имам пријатеља, дуго смо били у истој странци заједно, и он је " готивио Љоту ".

Временом га је та лудост прошла.

Подели на овим сајтовима

I kakve sad veze ovo ima sa tim? mene su tvoji Dverani ubedjivai da je Kralj izabrao pogresno; da je Nemacka velika sila...

Те " дверјане" мора да финансира Ђилас.

Ко зна, Зебеде, ко се теби лажно представио, а ти поверовао .

Још колико сам успео да те разумем - хтели и паре да ти узму.

Они са Покретом за живот Србије, сигурно немају никакве везе.

Подели на овим сајтовима

Sankcije su uvedene radi tog naci komuniste; tako da je zamena teza da se lose zivelo radi sankcija; nego treba pitati sta je on uradio da se sankcije uvedu.

Oko ovoga i lazi da je srbija kriva za raspad jugoslavije i da je milosevic vodio "cetiri rata" se vrti cela antisrpska propaganda u zadnje dve decenije. Hrvati, slovenci, albanci, Zee i jos neki samo ponavljaju ovu izandjalu pricu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne nego si ti puna usta ratova, mrznje, przenja sagovornika...Kad sam te pitrao zasto si usred rata u Bosni zapalio u Italiju, rekao si , imao je ko da brani pa sam ja otisao. sta bi bilo da svi misle kao ti? hajde vrati se nna Kosovo pa ga brani.

Brkas loncice Zee, to nisam ja ...

A u rat se ide po pozivu Zee, stigne poziv i javis se u jedinicu, barem sam ja tako naucen ...

... a ne kada se kome navije da ide da ratuje....

Post pocinjes za "puna usta ratova", a zavrsavas ga sa "hajde vrati se nna Kosovo pa ga brani". Kod trece recenice si zaboravio sta si pisao u prvoj .... ;)

Zee, kon-cen-tra-ci-ja ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Пријатељу, јеси ли ти демократа ?

Чово, ја јесам за демократију, али за праву демократију! Где ће владари красти, али ће дати барем народу да живи! Ови из ДС не дају народу да живи, знаш и сам.. Трула је то демоНкратија... Живела национална свест!!! ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Evo Dveri pokusavaju da skupe potpise da uopste izadju na izbore. Naravno rezim je kriv sto imaju problem uhahahaaaaah

Режим је пријављивање изборних листа закомпликовао као никада пре, да би сачувао монопол пропалих странака на политички живот. Зато је битно да покажемо слогу, вољу и енергију и да што пре предамо 10 000 потписа да би се име наше изборне листе нашло у врху гласачког листића.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

sto vise produzuju agoniju to gore po njih... ali i po nas

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Режим је забранио коришћење простора за оглашавање ван стриктно предвиђених места које тајкунске партије закупљују месецима унапред без могућности да исто ураде,рецимо,Двери.То већ имамо и званично у Зајечару,а најављују и инквизицију на интернету како би затворили све "алтернативне" путеве за јавно презентовање народних покрета.

КОНАЧНО ИМАМО ЗА КОГА ДА ГЛАСАМО-КОНАЧНО ЗА ДВЕРИ!!!

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

aman

Da, konacno!

Za nove ljude, za nase ljude - za "Dveri"!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...