Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

и БАЈКУ ... Србије

Добро, та " бајка " ће се након избора претворити у реалност.

Додуше, ДВЕРИ ПОКРЕТ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ, ће бити део нове национално свесне владе Србије.

Подели на овим сајтовима

Додуше, ДВЕРИ ПОКРЕТ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ, ће бити део нове национално свесне владе Србије.

Морам да ти се захвалим пријатељ Недељко, .. стварно умеш да ме насмејеш...

фала, ... 'нако од срца..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Е?!

С ким, баш бих волео да чујем?

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Е?!

С ким, баш бих волео да чујем?

Е , Ниши, постизборна коалиција се прави после избора и то је, дотле, стого чувана тајна.

Али, свакој комбинацији, ДС - отпада.

Подели на овим сајтовима

Ja sam ti vec jednom rekao i evo ponavljam opet. ja tvrdim da nema sanse da prodjete cenzus a ti tvrdis da cete bezmalo da pobedite. zelis li da se kladis? Ako ne predjete cenzus povlacis se sa foruma i ne zatrpoavas nas vise sa ovom nacistickom grupom gradjana i njihovim budalastinama?

Прешли не прешли цензус.......не повлачим се са форума !

Подели на овим сајтовима

И ако погледамо ЖРУ анкету, ДВЕРИ ПОКРЕТ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ, имају преко 50 % гласова.

Пази када могу самостално да формирају будућу владу Србије.

A na izborima cete da imate 0.05 odsto. Mogu glavu na panj da stavim da ce nacosi iz stranke odmah da kazu "da je to veliki uspeh; izbori nisu regularni, ostale stranke su imale pravo da se reklamiraju a ne samo mi, kampanja protiv dveri " i ostale gluposti. A onda opet do Crkvenih ljudi da im jos malo opljackaju para za nasu stranku koja nije stranka; za nas domacine iako nikada nista nismo imali i jos zivimo kod roditelja; za nas radnike iako nikada nista nismo radili; za nas vernike iako u crkvu ne idemo...U prevodu za ovce poput ovih 50% sa foruma sto ce da glasaju za njih.A ko ovde glasa za njih: dojucerasnji glasaci V seselja i S Milosevica. To valjda govori dosta o stranci koja to nije.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

A na izborima cete da imate 0.05 odsto. Mogu glavu na panj da stavim da ce nacosi iz stranke odmah da kazu "da je to veliki uspeh; izbori nisu regularni, ostale stranke su imale pravo da se reklamiraju a ne samo mi, kampanja protiv dveri " i ostale gluposti. A onda opet do Crkvenih ljudi da im jos malo opljackaju para za nasu stranku koja nije stranka; za nas domacine iako nikada nista nismo imali i jos zivimo kod roditelja; za nas radnike iako nikada nista nismo radili; za nas vernike iako u crkvu ne idemo...U prevodu za ovce poput ovih 50% sto ce da glasaju za njih.

Добро, бре, Зебеде, зашто непрекидно " пуцаш па питаш ко иде " ?

Подели на овим сајтовима

Znas kako su stari govorili ne mozes na dve stolice da sedis. Ako si vernik sa Ljoticanima i fasistima ti nije mesto. A ti odluci sta ti je draze; stranka domacina koja podrzava one sto su nam ubijali pretke po konc logorima ili tvoja vera.

Та прича са Љотићевцима не пије воду. Ти, опет, у твом стилу. Ево једног догађаја из конц -логора па ти сада размисли да ли је твоја опаска да дверјани " подржавају ове "- примеране.

Узмите пример онога Светога старца Вукашина из Клепаца, ево сада га је наш сабор, ове године, прибројао лику Светих Старца Вукашина, који је у Јасеновачком логору убијен руком безбожника, демонизованог човека који се такмичио у клању. Када је видео како се достојанствено, и мирно и стамено старац држи на мукама, по његовом сопственом признању

помислио је : " Доћи ћеш ти код мене на ред, нећеш ти тако бити храбар ! ". И када је тај ред дошао, крвник ће рећи: " Вичи - живио Анте Павелић". Старац ни речи. Крвник му тада узе сећи нос. Каже : " Вичи - живјела независна држава Хрватска! ". Старац и даље ни реч ни јаука. Тада крене да му сече уши - овај ћути. Онда злочинац сече Вукашина једну руку, па другу, опет му наређује да виче - ,, живио....". На то ће Вукашин, већ сав у крви : " Дијете, само ти ради свој посао ! ". И каже крвник да је тада подивљао, тако се разјарио, тако се сав демонизам у души његовој усковитлао и распомамио - да је Мученика на комаде сасекао.Али после више није могао, није могао да продужи, изгубио је опкладу и полудео је. Крвник је касније испричао тај ужас доктору Зецу, који је такође био затвореник. Дошао је код њега и пише доктор Зец, сведочећи : " Гмизао је пред мојим ногама као црв, кумио ме и преклињао : " Докторе, све ћу ти дати, накупио сам се злата, спаси ме од овога ужаса, све радим и покушавам : и убијам, и блудничим и опијам се, све покушавам да бих заглушио, глас који виче у мени непрекидно : " Дијете, ради ти само свој посао." И каже доктор : " Згадио ми се, ужаснуо сам се пред тим гадом и тим јадом од човека. " У шта се човек може претворити !

Дакле, света старина Вукашин из Клепаца имао је у себи чудесну снагу, био је честити православац, Србин, који је постио постове, који се причешћивао. Није он много знао теологије, сигуран сам, али је знао најбитнију азбуку, мора се живети часно, поштено и ако треба часно да умре за веру православну, за Христа Бога као што је и умро. Дакле, био је свети мученик Клепачки у заједници са Духом Светим и зато је наследио Царство Небеско.

Косово је глава Лазарева

Митрополит Амфилохије ( Радовић )

Подели на овим сајтовима

Та прича са Љотићевцима не пије воду. Ти, опет, у твом стилу. Ево једног догађаја из конц -логора па ти сада размисли да ли је твоја опаска да дверјани " подржавају ове "- примеране.

Узмите пример онога Светога старца Вукашина из Клепаца,

И Неђо брате, које сад везе има ово митрополитово (Амфијево) слово са Љотићевцима и Дверистима... ? Ај реци - не кукала ти мајка...

Подели на овим сајтовима

И Неђо брате, које сад везе има ово митрополитово (Амфијево) слово са Љотићевцима и Дверистима... ? Ај реци - не кукала ти мајка...

Нема, ама баш, никакве везе са Љотићевцима и дверјанима.

Намерно сам изабрао овај део да бих некако подстакао Зебедеа да, барем, размисли пре него што као " запета " пушка изјави како " дверјани подржавају оне који су убијали по конц - логорима ".

Подели на овим сајтовима

Нема, ама баш, никакве везе са Љотићевцима и дверјанима.

Намерно сам изабрао овај део да бих некако подстакао Зебедеа да, барем, размисли пре него што као " запета " пушка изјави како " дверјани подржавају оне који су убијали по конц - логорима ".

Неле баки... ниси га схватио друже шта је хтео да ти каже... ;)

А везе ..има..само потпуно обратне од оне на коју си ти алудирао...

Подели на овим сајтовима

Неле баки... ниси га схватио друже шта је хтео да ти каже... ;)

А везе ..има..само потпуно обратне од оне на коју си ти алудирао...

Добро, шта је хтео да каже ?

Подели на овим сајтовима

Добро, шта је хтео да каже ?

Па не иде ја да сад адвокатишем некоме... питај њега ... али има везе са тиме да су Љотићевци итекако окрвавили руке српском крвљу, и да су директно слали људе у логоре.. а још горе од тога да су спроводили и рације и директно одлучивали ко ће бити стрељан..

А пријатељи из ''двери'', баш готиве Љоту... а теби је то као непознаница...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...