Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

A ti mozes da zakljucis sa kakvom osobom imas posla na osnovu datuma putovanja?

Ne nego si ti puna usta ratova, mrznje, przenja sagovornika...Kad sam te pitrao zasto si usred rata u Bosni zapalio u Italiju, rekao si , imao je ko da brani pa sam ja otisao. sta bi bilo da svi misle kao ti? hajde vrati se nna Kosovo pa ga brani.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

А кад си ти запалио, чисто да се договоримо о чему ти можеш да нам причаш тамо из обећане земље?

U periodu 1992 -1996 bio sam u Bosni

U periodu Mart 1999-Maj 1999 bio sam u Srbiji.

Zapalio sam preko grane 2000 godine.

Ovde su najvece patriJote oni koji rata nit su videli niti im je palo napamet da u istom ucestvuju.

• Волим 1

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ne kazem ja to, ja kazem da smo lose ziveli ne zbog Milosevica vec zbog sankcija koje su nam uvedene, a uvedene su nam zbog "agresije" na Bosnu koje nije bilo, kako smo na medjunarodnom sudu kasnije dokazali.

A Srbija jeste pomagala srbima preko drine i hvala Bogu da jeste a medju razlozima zbog cega je pomagala je i taj sto je Milosevic tada bio na vlasti , jer da je kojim slucajem bio Tadic preko Drine ne bi vise bilo Srba.

ne lupaj gluposti nego pitaj ljude koji su ziveli za vreme rata u Bosni da kazu kako ih je taj komunista pomagao. Svaki metak koji smo dobili kupili smo. Sankcije su uvedene radi tog naci komuniste; tako da je zamena teza da se lose zivelo radi sankcija; nego treba pitati sta je on uradio da se sankcije uvedu.

Nemas pojma o zivotu ali su ti puna usta ratovanja i slicnih budalastina; vidi se da rata ni ti ni niko tvoj nije okusio.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

U periodu 1992 -1996 bio sam u Bosni

U periodu Mart 1999-Maj 1999 bio sam u Srbiji.

Zapalio sam preko grane 2000 godine.

Ovde su najvece patriJote oni koji rata nit su videli niti im je palo napamet da u istom ucestvuju.

Brate što ti je to trebalo?

Kad si prebrodio sva najgora vremena onda si nas napustio , ali u pravu si izvukao si se ipak jer sad je još gore a bojim se da nam opet predstoje ratovi.

Verujem da si sad u Srbiji da bi bio još ogorčeniji, jer posle 2000 nije došlo ni do kakve promene ista ekipa ljudi je i dalje na vlasti, sve deca komunista i stara Dobričina linija .

Sad su se tek nakrali para i tek su sad doakali ovome narodu , oni prethodni ( iako su bili đubrad) dođu mu ko majka Tereza u odnosu na ove sadašnje.

Sad je BUKVALNO narod na prosjačkom štapu , prethodno je to bila metafora , sada je realnost.

Na žalost nema se više ni para da se može preko grane , jer sve to košta , tako da bojim se da će ovde biti ozbiljnih socijalnih nereda i nekih novih ali krvavih revolucija...

Подели на овим сајтовима

Brate što ti je to trebalo?

Kad si prebrodio sva najgora vremena onda si nas napustio , ali u pravu si izvukao si se ipak jer sad je još gore a bojim se da nam opet predstoje ratovi.

Verujem da si sad u Srbiji da bi bio još ogorčeniji, jer posle 2000 nije došlo ni do kakve promene ista ekipa ljudi je i dalje na vlasti, sve deca komunista i stara Dobričina linija .

Sad su se tek nakrali para i tek su sad doakali ovome narodu , oni prethodni ( iako su bili đubrad) dođu mu ko majka Tereza u odnosu na ove sadašnje.

Sad je BUKVALNO narod na prosjačkom štapu , prethodno je to bila metafora , sada je realnost.

Na žalost nema se više ni para da se može preko grane , jer sve to košta , tako da bojim se da će ovde biti ozbiljnih socijalnih nereda i nekih novih ali krvavih revolucija...

Никада нећу моћи разумети људе који кажу да је ДС странка која обећава... мислим, обећава, али не испуњава хахахахахахахх

стварно је страшно колико има испраних мозгова.. Све је то та 'америчка' култура, фазон - ј*бе ми се за све, главно да је мени добро..

ПОБИТ'! :)

Подели на овим сајтовима

Никада нећу моћи разумети људе који кажу да је ДС странка која обећава... мислим, обећава, али не испуњава хахахахахахахх

стварно је страшно колико има испраних мозгова.. Све је то та 'америчка' култура, фазон - ј*бе ми се за све, главно да је мени добро..

ПОБИТ'! :)

Пријатељу, јеси ли ти демократа ?

Подели на овим сајтовима

Наравно-за ДВЕРИ,Покрет за живот.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

moze to dvojako da se shvati, pa sad kako kome vise odgovara...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Наравно-за ДВЕРИ,Покрет за живот.

...загробни.

sHa_sarcasticlol

Пpођо'поред ''Уникредит банке'' данас и у излогу реклама ..

''БАНКА ПО МОМ УКУСУ, КОНАЧНО ИМАМ ГДЕ ДА ШТЕДИМ''...

Ко ли је овакву ''креативност'' мазнуо од кога ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

И ако погледамо ЖРУ анкету, ДВЕРИ ПОКРЕТ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ, имају преко 50 % гласова.

Пази када могу самостално да формирају будућу владу Србије.

и БАЈКУ ... Србије

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...