Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

То је свуда, па ево и СРС је био дуго у коалицији са СПС - ом. Чувена црвено црна коалиција. А и пре неку годину су опет хтели да је заједно са ДСС - ом обнове.

Samo st je milosevic tada stitio nacionalne intertese Srba i dok je to radio SRS je bio u koaliciji sa njim i SPS-om. Kada je uveo sankcije Republici Srpskoj Seselj je opet bivao hapsen i proganjan. Tako da ta "paralela" ne lezi. Seselj i SRS su jedina dosledna politicka opcija u Srbiji.

I SRS ce uci u koaliciju zarad zastite srpskih nacionalnih interesa sa svakim. I potpuno opravdano.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

У томе и јесте проблем, увек се нађе неко оправдање за неприродну коалицију и то су по правилу "виши интереси". Ок, то пије воду за гласачку машинерују, али ако човек стави прст начело, види да ту нешто није у реду. Зато нам и политика и јесте ту где јесте.

Подели на овим сајтовима

У томе и јесте проблем, увек се нађе неко оправдање за неприродну коалицију и то су по правилу "виши интереси".

Pa nije neprirodna koalicija Milosevica i Seselja bila nikada. I po nacionalnom pitanji i po socijalnom, ekonomskom itd... Ne bi bila ni sa dss.

Ali bi bila potpuna perverzija , kao sto je saradnja draskovica i cede, rtecimo koalicija Seselja i cede, ili Kostunice i Cede...

Opet pogresne paralele pravis.

Подели на овим сајтовима

Рецимо, у развијеним демократијама врло ретко се дешавају колације странака левог и десног центра. Дакле, кад нема другог избора. Код нас то не важи зато што идеје и принципи нису важни него само и само позиције.

Подели на овим сајтовима

Рецимо, у развијеним демократијама врло ретко се дешавају колације странака левог и десног центра. Дакле, кад нема другог избора. Код нас то не важи зато што идеје и принципи нису важни него само и само позиције.

Evo, pogledaj danasnju namacku vladu pa ponovi predhodni post.

Подели на овим сајтовима

Pa nije neprirodna koalicija Milosevica i Seselja bila nikada. I po nacionalnom pitanji i po socijalnom, ekonomskom itd... Ne bi bila ni sa dss.

Ма дај, шта заједничко имају екстремна десница (СРС) и левица (СПС)? Дакле, то су два супротна табора. По правилу такво друштво би једна конзервативна странка десног центра (ДСС) требало да заобилази у широком луку. Али код нас то нема никакве везе.

Подели на овим сајтовима

Kod Seselja je bas suprotno, uvek je princip na prvom mestu.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Evo, pogledaj danasnju namacku vladu pa ponovi predhodni post.

Влада либерала и демохришћана. Центра и десног центра, ближи су него нпр. леви центар тј.социјадеморкатима. Иако су и са њима демохришћани правили коалицију, али увек невољно и врло тешко. Увек се гледа ко је ближи.

Подели на овим сајтовима

Ма дај, шта заједничко имају екстремна десница (СРС) и левица (СПС)? Дакле, то су два супротна табора. По правилу такво друштво би једна конзервативна странка десног центра (ДСС) требало да заобилази у широком луку. Али код нас то нема никакве везе.

Mislis na DS i SPS?

I jos nesto, kod nas ne postoje levica i desnica, da bi postojale mora celo drustvo da bude podeljeno po klasama, bogatstvu, pa da se na osnovu ekonomskih interesa opredeli za levicu ili desnicu ... ovako, ta prica u srbiji, levica-desnica je suplj prica.

Подели на овим сајтовима

Ја се тог доба уопште не сећам, заправо сам рођен 1993. Моји су живели у том добу сасвим добро. Слала је родбина (ујак из Словеније) како кад, и ето, преживело се..

АЛИ, поента је у томе што ја разумем и имам саосећања за људе. Како можеш рећи да је ДС странка која је најмање згрешила? Па она је ГЛАВНИ кривац за све ово шта нам се дешава..

Добро, криви су они као појединци, зато што су се продали за парице неке и прде низ ветар...

Бог с вами!

Не знам како ико у времену у којем око њега људи цркавају од глади и гину у рату може живети добро...

Иако не миришем ДС много више него ти, ипак се сећам да су они у то време били маргинална опозициона странка...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

то је један комунистички спин.

Косово су заправо почели да отимају пре 45 , још за време окупације трећег рајха и талијанаца, а затим је компартија то све лепо легализовала.

Имаш брдо података о томе и заиста је чудно да ниси обавештен , гарант ћеш гласати за коштуницу.

Управо о томе и причам - они отимали, компартија легализовала, а ми уживали у платама, летовањима и црвеном пасошу, клели се другу Тииити да са његовог пута не скренемо, гледали шта се дешава и нисмо урадили ништа.

Другим речима - поклонили.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Па и садашња влада је чудна коалиција. Поред ДС и СПС ту је и СПО и Г17 плус и Палма.Бућкуриш. Код нас је све шупља прича јер се окрени обрни све сведе на борбу за фотеље. Фотеља на првом месту. А онда све остало.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...