Danijela Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 onda se izvinjavam, nisam pratila ovolika pisanija, jednostavno izgubim volju da citam bilo sta kad pocne da se masi poenta i tema.da ali nije promašena tema ako je evidentno da taj ulaz nije tamo .... 0311_womens zar ne...ma zar je bitno gde ja ulaz za pakao i gde je pakao? zar Hrisanima nije bitno Carstvo Nebesko? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 onda se izvinjavam, nisam pratila ovolika pisanija, jednostavno izgubim volju da citam bilo sta kad pocne da se masi poenta i tema.da ali nije promašena tema ako je evidentno da taj ulaz nije tamo .... 319.gif zar ne...ma zar je bitno gde ja ulaz za pakao i gde je pakao? zar Hrisanima nije bitno Carstvo Nebesko? pa jeste ali nekima nije samo to bitno...ja se slažem sa tobom...konkretno nam je najbitniji Hristos,jel tako... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 onda se izvinjavam, nisam pratila ovolika pisanija, jednostavno izgubim volju da citam bilo sta kad pocne da se masi poenta i tema.da ali nije promašena tema ako je evidentno da taj ulaz nije tamo .... 319.gif zar ne...ma zar je bitno gde ja ulaz za pakao i gde je pakao? zar Hrisanima nije bitno Carstvo Nebesko? pa jeste ali nekima nije samo to bitno...ja se slažem sa tobom...konkretno nam je najbitniji Hristos,jel tako... naravno...samo mi nije nikad bilo jasno zasto se baviti stvarima koje su nebitne i da kazem tako saljivo, popunjavaju dragocenu memoriju naseg organizma i uma. hmm ne znam, ja samo se rukovodim poukom mog duhovnika da se treba baviti bitnim stvarima a nebitne isto kao i lose pomisli odbacivati. na karjau, nek svako radi, misli, pise i dela kako misli da treba a na Drugom Dolasku cemo videti gde smo i sta smo... sta ko trazi to i nadje. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Свети оци препоручују да се понекад размишља и о Вечном радовању али и о вечним мукама. То распаљује ревност Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ...sta ko trazi to i nadje. 319.gif 319.gif ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ????? ??? ??????????? ?? ?? ??????? ???????? ? ? ?????? ???????? ??? ? ? ?????? ??????. ?? ????????? ??????? mislim da je danasnjim Hrisanima dovoljno i secanje na smrt al ajde ja nisam nikakav strucnjak. samo mala ilustracija: ja se bavim amaterki fotografijom i mnogo volim groblja i ne nalazim nista na njima i u njima zastrasujuce. elem, na jednom foto sajtu na kome izlazem svoje fotograrfije su moju seriju sa groblja i jednu misao sv. Ignjatija docekali na noz i ozbiljno izrazili sumnju da sam psihicki bolesna zato sto razmisljam o smrti. "Grobe moj! Zasto te zaboravljam? Ti me cekas, cekas i ja cu se sigurno nastaniti u tebi; zasto te zaboravljam i ponasam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" Cremonese је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ma grob je trenutak..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ? ????? ?? ???? ??????? ??????? ???. ???? ???? ???? ??????? ??????? ??? ?? ?? ????????????? ????? ????????? ????? ????? ???? (???????? ???????) ? ????????????, ? ???? ???? "?????? ?????????". ?????? ?? ? ???? ???? ? ???? "???? ?????" ????? "? ????????". ????? ??? ???? ??????? ??? ?? ?? ???????????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????? ? ???????. ?? ?????? ?? ???????????? ???? ?? ????? ?????????? ????? ? ?? ?? ???? ????? ????? ??????? ? ????????.Medo mogao bi da postavis pitanje 'zasto je Origen osudjen a nije osudjen Sv Grigorije a pricali su o istom'?Mozda je imao vezu kod vladike pa mu on sredio! To vazi za sve vas koji pokusavate objasniti da Crkva uci da je apokatastaza zabranjena u Crkvi. Aleksandre ti si jedini koji se trudis i to je lepo ali i za tebe vazi isto pitanje. Takodje da li verujes da ce se SVI I SVE podici iz mrtvih i da li verujes da je Hrisotos uzeo SVU PRIRODU i vec sada je podigao iz mrtvih i pobedio smrt? ???? ???????? ?????? ?? ?? ???, ?? ???? ?? ???, ? ??? ??? ????? ?? ??? ??? ??????????? ???????? ??????? ??? ? ?????? ??????? ?????????? ??? ?? ???????????? ? ???????????? ??? ?? ????? ???? ?? ???? ??????? ??? ????????? ??? ??????? ?????????? ???????? ???? ???? ?? ?? ???????? ? ???????? ??? ?????. ??? ?????? ???????? ?????, ?? ??? ?????????? ? ???????? ?? ??? ?? ?? ????? ???? ??????? ?????????. ????? ??? ?? ????? ? ?????. E pa Djomla vidim da se brines za moje zdravlje pa da te postedim analize i da ti kazem da je garantovano duhovni poremecaj. Mislim ti kao veliki duhovni ucitelj si to odmah primetio preko weba pa si tako prestigao i sv besrebrenjake Kozmu i Damjana.Ali vremenom ces shvatiti da ako neko nesto ne razume nemora da znaci da tu nema argumenata. Uvek treba da pricamo o temi a ne o licnosti nekog ko ovde pise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 haj da i ja kažem.....mislim da to što crkva ne podržava-generalno-učenje o apokatastazi nije u cilju svoje nepogrešivosti i autoriteta već usled činjenice da apokatastaza nije nešto na čemu bi trebalo gubiti vreme...Bog zna najbolje da li će je biti ili ne...moram priznati da mi je do pre par godina sama ideja o apokatastazi bila vrlo bliska-čak sam u sebi nosio emociju da bi bilo nepravedno i loše kad je Bog ne bi dozvolio i kad je ne bi bilo....sada smatram-iako se zaista ne bavim time više-da je ne treba biti-to je moj lični doživljaj i ništa više...smatram da je stav o apokatastazi stvar zrelosti-lične i teološke.... samo da kažem da berdjajev u svom delu-dostojevski kao mislilac-jednom od mojih omiljenih kritika o dostojevskom-kaže i koji će to odgovor djavo dati na strašnom sudu-duh strašni,duh nebića,kaže-ja ću tada ustati i pokazati ti hiljade miliona srećne dečice koja nisu ni znala za greh.Mi ćemo stati pred tebe i kazaćemo-sudi nam ako možeš i ako smeš.Znaj da te se ja ne bojim...citat iz legende o velikom inkvizitoru iz romana -braća karamazovi- Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ma grob je trenutak..... ???? ???: ?????? ???????? ????? ?? ????????? spam ? ?? ?? ?? ????????? ????? 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ako ćemo tako...kad se vladika vozi mercedesom...to je uticaj nemaca na našu crkvu... 0205_whistling spam 0110_hahaha šalim se,baš sam stavio fresku jer mi je bila fresh...ili cool.....whatever Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ? ????? ?? ???? ??????? ???????Medo mogao bi da postavis pitanje 'zasto je Origen osudjen a nije osudjen Sv Grigorije a pricali su o istom'? ??, ?? ??? ?????, ???????? ??, ????? ??. ? ?? ?? ?????????, ?? ?? ???? ?? ?????? ????, ????????? ???? ?????????, ? ???? ?? ???????????? ? ???????????? ?????????? ?? ?? ?????????? ? ????????? ?????????. ??? ??? ?? ?? ? ???????? ?????? ?? ???? ???? ???? ?? ???????????? ?????? ?????????, ??? ????? ? ?????????, ?? ?? ????? ?????? ???? ?? ??????????? ? ??? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ako ?emo tako...kad se vladika vozi mercedesom...to je uticaj nemaca na našu crkvu... 0205_whistling spam 0110_hahaha šalim se,baš sam stavio fresku jer mi je bila fresh...ili cool.....whatever ??, ??? ???? ????, ????? ? ?? ?? ?? ???????? ????????? ??????? ?????? ?? ?????? ????? ?????, ? ?? ?? ?????? ?? ????????? ???????, ??? ?? ??????? 0442_feel :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 jok brate..... 0311_womens 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ma grob je trenutak..... ??????? ?? ???? ????????? ???????? ? ?????????, ???????? ????? ????????? ????? ??? ? ????? ???????? ???? ???????????? ????? ? ?????????? ... ????? ????? ?????? ??????? ??????????, ??? ???? ?????? ??????? ?????? ?? ????? ????????? ? ????????? ?????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука