Дејан Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Мислим да је редитељ Горан Вучковић у једној емисији причао о томе.Постоји једно место на Атосу о ком монаси нерадо причају и ретко ко иде тамо.Познато је да је монах Георгије тамо ишао да се моли и причао је да су демонске силе тамо толико јаке да су га демонски удари одбацували пар метара за време молитве.Да ли сте нешто чули о томе??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Zanimljivo, mada mislim da je najobcniaj glupost....ulaz in hell se nalazi na polovima gde su nacisti imali svoje utociste, cak se moze videti i na google earth, mada ko zna.... zemlja je prepuna otvora,mada mi cudno da abs na tako svetom mestu bude,,mislim da Bog to ne bi dozvolio da se sveto tlo oskrnavljuje.. Inace da ne bude zabune, postoje jasni dokazi(cak i naucni) da je pakao odmah ispod nas, cak i na ikonama Hristovog silaska u ada vidi se da je pako pod zemljom, au pravoslavlju nista niej slucajno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 нашла се двојица, чекајући Годоа bleh klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha наставак следи ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 ?? ?? ??? ????? ???? ? ??????? ??? ?? ????? ???? ?? ?? ??? '????' ????? ? ????????. bleh ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 ААААААААААААААА bleh klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ево га и Годо dada dada dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Ја мислим да се пакао налази испод моста bleh pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 ja sam jednom cula kako se pakao nalazi negdje u sibiru bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Zar to postoji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Zanimljivo, mada mislim da je najobcniaj glupost....ulaz in hell se nalazi na polovima gde su nacisti imali svoje utociste, cak se moze videti i na google earth, mada ko zna.... zemlja je prepuna otvora,mada mi cudno da abs na tako svetom mestu bude,,mislim da Bog to ne bi dozvolio da se sveto tlo oskrnavljuje.. Inace da ne bude zabune, postoje jasni dokazi(cak i naucni) da je pakao odmah ispod nas, cak i na ikonama Hristovog silaska u ada vidi se da je pako pod zemljom, au pravoslavlju nista niej slucajno ????????? ????? ? ?????? ????? "???? ?????? ???? ????" ???? ?? ?? ???? ?????. ????? ???? ?????, ???? ??????? ? ?????, ??? ????? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Пакао је ``духовно мјесто``. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Пакао је стање. Ух, ал сам вам објаснио. 0913_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Препоручио бих свима да послушају предавање оца Тимотеја из Студенице о рају и паклу. Само да нађем на нету па ћу окачити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 ????? ?? ?????. ??, ?? ??? ??? ????????. 0913_sportne bih se slozio da je samo stanje.....onda bi to isto znacilo i za raj,zar ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 http://www.svetigora.com/audio/by/title/o_raju_i_paklu Лепше предавање о рају и паклу нисам чуо Ако послушате нећете се преварити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 ????? ?? ?????. ??, ?? ??? ??? ????????. 0442_feelonda bi to isto znacilo i za raj,zar ne? ...?? ?????? ????, ''?????'' ?? ???? ??????? ? ?? ??? 0913_sport Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука