Драган Јашић Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Помаже Бог браћо моја и сестре моје са овога предивног и јединственог форума ! Много ме интересује да ли неко нешто зна о Јеромонаху Душану Филипову из Манастира Рескавица ! Мој брат је тражећи повољно аранжман , да тако назовем, путовање за време Васкрсења Христовог у Свету Земљу нашао је врло повољно преко овог јеромонаха који таква ходочашћа организује . Брат ми је јако верујући и неби желео да путује са неким који није из СПЦ и да није којим случајем из недај Боже такозваног " Артемита " . Молим вас све који нешто знате о овом часном оцу да постави овде ! Хвала унапред свима у име мога брата а и мене . Бог вас благословио ! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Otac Dušan je iz naše eparhije i sigurno najmanje 15.g.organizuje hodočasna putovanja za Svetu Zemlju ! To je ovaj monah sa fotografije što stoji pored ep.Joanikija ... Ovde je verovatno bio vodič na zadnjem putovanju koje je bilo pre mesec dana EVO LINKA i može slobodno da ide u organizaciji o.Dušana , nije van SPC što nam i svedoči ovo pokloničko putovanje sa priloženog linka! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Od para što organizuje za Jerusalim gradi , tj. obnavlja stari porušenii manastir ! Zanimljiva je crkva - na tri sprata! александар живаљев and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Хвала Мартирије за ово јако ми , односно мом брату много значи ! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Хвала Мартирије за ово јако ми , односно мом брату много значи ! Bogu hvala! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 reci bratu da se spremi na apsolutno nadljudski tempo koji ce imati svih 15 dana. ko voli vredi svaku paru. mislim da se za te pare ne moze vise dobiti i vise obici nego u aranzmanu sa o.Dusanom. jos jednom znaci nema fenseraja nego se ide na svaku cuku i obilazi do iznemoglosti, njegova pravila kao vodje puta se moraju postovati a to podrazumeva strogi post i malo "caknute" ideje (mi nismo spavali 36 sati, ne njegovom krivicom, pa smo manjak smestaja te noci "iskoristili" i celu noc obilazili Jerusalim, da bi pred zoru nekako pesmama iskukali da nam otvore Crkvu Bogorodicinog groba gde smo i po/spavali) александар живаљев and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Od para što organizuje za Jerusalim gradi , tj. obnavlja stari porušenii manastir ! Zanimljiva je crkva - na tri sprata! zanimljiva je skroz, kada sam video armaturu pomislio sam da se gradi atomsko skloniste. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Marti - najbolji poznavalac eparhija srpske Crkve, a i sirom Vaseljene. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Zasto se zove Dusan,to i nije monasko ime? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 тита ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 А постоје специјализована монашка имена!? Владан је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Па зар се не даје на монашењу име неког светитеља или подвижника, које игуман бира? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Мислиш да никада није постојао неки Душан подвижник? Владан је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Marti - najbolji poznavalac eparhija srpske Crkve, a i sirom Vaseljene. Ma... :10900: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Zasto se zove Dusan,to i nije monasko ime? kao što brat Marko kaže - možda se neki podvižnik zvao pd tim imenom , jest da malo čudno ime ali evo na primer prepodobni Joša , nikada nisam čuo da je bio neki monah pod imenom Joša! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука