Дејан1 Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Жена не знају шта желе... али ипак остваре своје намере... .mislise. Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Жена не знају шта желе... али ипак остваре своје намере... .mislise. hmmmmm ,ne bi se slozila sa tobom ali ovo nije tema da li zene znaju sta zele ,tako da necu vise od ovoga komentarisati tvoje pisanje ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Ма то је само игра речима. Ако жена оствари своју намеру јасно је да је знала шта жели. Откуд онда тврдња да жене не знају шта желе? Па то мушкарци тврде када им нису јасне женске намере или потребе. А то се често догађа... Нико за то није крив. Мислим да жене и мушкарци на различит начин испољавају своје намере па долази до неспоразума и неразумевања. Мислим да ово што пишем донекле има везе са темом 4chsmu1 Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука