RYLAH Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 0102_laugh Добро, то за дете има смисла, али генерално, и ја мислим да је држава ту превише уплетена. Али мој разлог није уверење да породица није важна за државу, него да је држава понекад сметња формирању породице. Зависи. Закони се формирају према ономе што је тренутни приоритет државе. Када кажем "тренутни", мислим на неки период од око петнаестак година, где државе утврђују своје приоритете. на жалост, код нас се задњих двадесетак година само прате светски трендови, без гледања шта је за нас битно. А иначе, држава није превише уплетена. Штавише, уплетена је веома мало, посебно откако је либерализован брак, откако је брачна заједница изједначена у свему са ванбрачном, па чак и у наследном праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 ајде Катарина не млати да те замолим. То што си тренутно у некој мрачној фази можда, не значи да баш није битно са ким. Ma naravno da je bitno, ali ako zaista ne moze, ako stvarno zena nema srece da nadje nekog normalnog, pa sto se ne bi samostalno ostvarila kao majka, sta da se radi. I sama kazes da sve cesce razmisljas o toj opciji. Mada ja bih kupila neki super gen seme :D , neki astrofizicar sa telom Adonisa, hahahhahahahahahhahaha :D , kad ga pravim sama da bude nesto najbolje :D . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Каћа, али пази, добро му испитај порекло, да су до 5. колена уназад сви у фамилији "здрави у главу", то је битније од астрофизике и Адонисове грађе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 U bankama sperme se uvek pazi na to, rekoh - samo super geni dolaze u obzir , samo najbolje za moje potomstvo . ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 ma meni to padne na pamet kad previse mislim, pa mi se smrke i onda svakakve ideje dodju u glavu... kakva mi je vera , takve su mi i misli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 А иначе, држава није превише уплетена. Штавише, уплетена је веома мало, посебно откако је либерализован брак, откако је брачна заједница изједначена у свему са ванбрачном, па чак и у наследном праву. А шта у томе има лоше? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ne nikako, daleko bilo, ima vas sjajnih, a ima vas i losh, isto kao i zena. Nema to veze, jednostavno neki ljudi nikad ne pronadju svoju drugu polovinu i to je to...sto bi se reklo - it happens...koji su razlozi, pojma nemam, ali jednostavno tako se desi. Не верујем у такву врсту случајности Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Не верујем у такву врсту случајности Ne znam, ja verujem...jednostavno desava se, ljudi nemaju srece, nije to uvek stvar naseg izbora, treba da se poklopi druga strana i Bozija volja. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ne nikako, daleko bilo, ima vas sjajnih, a ima vas i losh, isto kao i zena. Nema to veze, jednostavno neki ljudi nikad ne pronadju svoju drugu polovinu i to je to...sto bi se reklo - it happens...koji su razlozi, pojma nemam, ali jednostavno tako se desi. Значи да се не труде довољно. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Значи да се не труде довољно. Za tango je potrebno dvoje http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Мислим да нико не може 100 % да буде сигуран да је направио прави избор. Људи и после 20 година брака схвате да уствари не познају свог супружника и кад погледају уназад све те године брака виде колико су уствари увек били различити светови, а све је било тако "ружичасто" у почетку. Личо мислим да је прави избор партнера више лутрија него исправна процена. За то и служи упознавање. Не треба срљати, ал' ајд' ти то објасни ономе ко је заљубљен и занесен неком умишљеном савршеношћу. Мислим да има детињасте себичности у заљубљености. И сам сам одлучио да се више не заљубљујем (барем не преко мере). Ако чекате неког у кога ћете се само заљубити, е па девојке онда то стварно јесте лутрија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Za tango je potrebno dvoje Али увек једно упућује први позив за плес Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 кад вам чика Ајванхо08 каже :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Али увек једно упућује први позив за плес Pa dobro, po tradiciji, to je djentlmen . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Мислим да правила нема. Неко "улети" у брак после неколико дана познанства и буде добар брак, неко се са неким "упознаје" годинама и склопе брак, а онда катастрофа, тако да чврсто верујем да ту само срећа игра улогу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука