marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 i kako je vokativ od Asfaltina????xaxaxaxa mogu misliti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 kod starih vlaha, mozes da nadjes imena kao sto su, Svemir, Negotin..... itd... ajd sad... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Budjenela...staro vlasko ime.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Budjenela...staro vlasko ime.. 0110_hahaha pa gde ga nadje a sta kazes za romsko Djeljana 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 89898989898989 Сања! Овде је акценат на другом слогу 89898989898989 акценат на првом слогу би био сања (3.лице јед. презента гл. сањати) Она сања... 0110_hahaha 0110_hahaha Е моја Сања... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Burdelj... ej, mozda ce neki da se naljute ako im prozivamo imena... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 асфалтина је epic fail 0110_hahaha To je ipak samo fora iz Audicije 2, još nisam čuo da se neko tako stvarno zove. Kao ni Pidžameta, Peškira... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Nista nije nemoguce xaxaxa i dolazimo do situacije da raspravljamo o vokativu a pre svega o mogucnosti stvarnog postojanja nekih imena xaxaxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 znam ženu koja se zove Svemirka Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 I kako je dozivas?Hej SvemirkO? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 нисам је скоро видео...тако да..... 0110_hahaha иначе је учитељица Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Uh to je malo nezgodno, barem ja mislim...uciteljica Svemirka... 0110_hahaha moja se tetka zove Ravijojla, da sa svim tim slovima J ...i zovemo je Lola..mislim zeni nije ni dan danas lako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 S obzirom da se radi o đetetu ženskog roda, da kažemo jel'de šćerci, najbolje da je otac (Agapije) zove "šćeri moja", "ćero" (mada bi se neki složili i sa "sine" i ako je žensko đete).... Po imenu će je zvati verovatno samo kada se ljuti, a tada je bolje da je i ne zove, tako da ne mora ni znati šta je gramatičeski pravilno. .) O zabuni sa imenima, govori i anekdota iz vojske... Plače vojnik romske nacionalne manjine. Prilaze mu drugovi iz jedinice i pitaju šta je. Vajka se mladi rom..."Žena mi se porodilla i piše mi pismo, a ja ne znam da li sam dobio ćerku ili sina" -"Kako ne znaš čoveče, pa šta piše u pismu", pitaju ga drugovi. -"Evo žena mi je napisala...-Dragi moj Ljubiša, ja sam dobro i pozdravljam te sa Dragana" -"Tako da ne znam da li je sin Dragan, ili ćer Dragana" Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 valjda sa Draganom... sa Dragana je leskovački i muško je onda Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Instrumentali od "Dragan" i "Dragana" razlikuju se po akcentu, te se u pisanju onda obeleži i akcenat, da bi se znalo da li je muško ili žensko. E sad, druga je priča što niko ne zna akcente... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука