Sophrosyne Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 о. Рафаило Бољевић, игуман ман. Подмаине. Невероватна духовна снага која избија из сваке његове речи и много тога практичног што нам може послужити, опитно тестирано. my spiritual father. mogu da budem posrednik u prenosenju raspolozenja ljudi koji bi voljeli da cuju. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Епископа Андреја Ћилерџића и оца Дејана Дејановића...Евентуално Лазара Нешића. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Морам да признам да сам одушевљен вашим изборима. Одлично! Ја се слажем са свим предлозима. Од свих наведених мислим да је проблематично можда код двојице предавача, у смислу да их је мало теже наћи и ускладити време. Волео бих поред о. Вукашина Милићевића да угостимо и Владику Иринеја аутралијско-новозелендског. Верујем да ћемо у томе успети. Желим да се захвалим и људима из "Логоса" (часописа Богословског факултета) на несебичној помоћи у реализацији предавања. Да ли бисте волели да угостимо нашег чувеног академика Владету Јеротића? poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Наравно, хтедох да га предложим, али рачунам да су скоро све теме и питања покривеи у Агапеу,па сам одустала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ми планирамо да доведемо Владету Јеротића веома скоро... Дијана., Таша, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ми планирамо да доведемо Владету Јеротића веома скоро... .hvala. "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ју ху, одлично :cheesy2: Пошто сте тражили да наведемо разлоге због којих бисмо волели да чујемо људе које предлажемо, да одговорим: оца Гаврила једноставно зато што има огромно искуство и као духовник и у комуникацији путем Интернета оца Петра Лукића такође због искуства ,али у градским условима, јер осим што је старешина Саборне цркве, учествује у раду ,тј. директор је православног пастирског саветодавног центра у Београду у чијем раду учествује и проф.др. Владета Јеротић. Такође , на богослужењима пева прво београдско певачко друштво, па може се сазнати нешто и о њему кога интересује. Лазара Нешића зато што је по мом мишљењу интересантан малд човек, који у постовима,колико сам на прескоке испратила, некако остаје недоречен. Као да нема простора да би рекао све што хоће и има. А мислим да има шта да каже,под условом да не провоцира намерно. Мени лично би било интересантно да слушам и Жељка, провокаториса, али он у постовима изнсе целовито то што хоће да каже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Moja topla preporuka bi bila i : Otac Luka (Anic) Nikodim Bogosavljevic RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Da, nikako ne smemo da zaboravimo vl. Jovana Culibrka... mislim, vladika, a jos i padobranac, ko jos to ima?... Sophrosyne, Crveni Baron and Таша је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 o.dragan stanisic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Одлично... све ово тефтеришемо Свакако страницу ћемо да покажемо онима које позивамо: "Нема сад, мора да дођете и да проговорите, људи вас траже. Ми ту ништа не можемо..." RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Волео бих поред о. Вукашина Милићевића да угостимо и Владику Иринеја аутралијско-новозелендског. Верујем да ћемо у томе успети. Oдлична идеја. Додао бих и владику бачког Иринеја,њега би вредело чути. Ποсебно што га је хвалио св.Јустин Поповић,још у оно време док је владика Иринеј био студент. Можда баш поводом разних дијалога са римокатолицима,да он каже из прве руке шта се дешава poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Pa vl. Ignatija :cheesy2: Anette је реаговао/ла на ово 1 ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 ЈЕ-ЛИ-САВ-ЧИЋ, ЈЕ-ЛИ-САВ-ЧИЋ ('ајмо сад сви) ЈЕ - ЛИ - САВ - ЧИЋ ... nishizawa, vladimir1111, C.A._R.I.A. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Да и Јелисавчић је у плану ОБАВЕЗНО! Оцу Гаврилу смо послали позив, надам се да ће се јавити и на форуму овде. Мислим да морамо да направимо један квалитетни тим који ће све ово радити Имамо велику вољу и жељу и без проблема успевамо да једном недељно организујемо предавање. Ја мислим да би било одлино да буде на 3-4 дана по једно са свим вама занимљивим темама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука