Дејан Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Просто невероватно да се ово писмо објави јавно,зарад нечије сујете... ćuti neženja :P Драшко and Владан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Просто невероватно да се ово писмо објави јавно,зарад нечије сујете... opet si preterao greengrin idi4qejsizd Natasa. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Просто невероватно да се ово писмо објави јавно,зарад нечије сујете... Зоске,претерао си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Наравно, мора да се јаве и такви који су чувени експерти за све па и за сујету... они сигурно знају оно што се дешава између онога ко је писмо написао и ко је писмо примио... срамота, али тако је. Није први пут да има овакве испаде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Наравно, мора да се јаве и такви који су чувени експерти за све па и за сујету... они сигурно знају оно што се дешава између онога ко је писмо написао и ко је писмо примио... срамота, али тако је. Није први пут да има овакве испаде. Ma opusteno...ipak je to Zoske :D . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Наравно, мора да се јаве и такви који су чувени експерти за све па и за сујету... они сигурно знају оно што се дешава између онога ко је писмо написао и ко је писмо примио... срамота, али тако је. Није први пут да има овакве испаде. pa kad ceo svet vide samo kroz sebe :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 добро, пустите сад Зосиму, није он овде тема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Стојим иза онога што сам рекао,и ако се мало потрудите,размислите и не будете пристрасни,схватиће те... Уби вас овај форумски пијетизам... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 добро, пустите сад Зосиму, није он овде тема e dobro je da si nam rekla ,nismo znali ! Стојим иза онога што сам рекао,и ако се мало потрудите,размислите и не будете пристрасни,схватиће те...Уби вас овај форумски пијетизам... preterujes ! 4869 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Не разумем зашпто би допустио да његови изливи незадовољства се преливају и на једну овакву тему? Срамота. Не знам само чије је сујета у питању да ли моја или пријатеља који се жртвовао за заједничко дело? Свакако овакве испаде нећемо допустити, па ко да буде био. А и није му први пут. После слободно може да прича о сујети, много ме брига... само нисам баш сисао весла да падам на овакве провокације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Стојим иза онога што сам рекао,и ако се мало потрудите,размислите и не будете пристрасни,схватиће те... Уби вас овај форумски пијетизам... A dobro, malo radosti, malo topline medju ljudima, pa nije to lose...dobra volja medju ljudima i te fore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , let the sunshine in 0442_feel 0442_feel 0442_feel gringrin gringrin gringrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 За Зосиму сви треба да будемо убијени у појам, не би ли се он нашао срећним. Ма нећу да коментаришем његове безобразлуке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 e dobro je da si nam rekla ,nismo znali ! изгледа да нисте, јер бисте се сад настављали на његов рачун до бесвести. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Zoske se ponaša kao seksualno neostvrena žena,aj zaobiđite ...tema je sasvim druga... obi-wan, Anette, Александрида and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ако сте рекли све и успели да на крају забрљате нешто што је чисто и добро, молим вас немојте више да коментаришете... отворите неку хејтерску тему па се прегањајте летњи дан до подне. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука