Deni72 Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Evo,ko hoce,neka pogleda ovaj ocajno-glupi film http://www.youtube.com/watch?v=ggx7VV2DrpA&feature=youtu.be А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 јеси ли га погледао целог? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Март 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2012 јеси ли га погледао целог? Evo gledam ga upravo А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Gde se radnja desavala obzirom da govore engleski ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Март 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Gde se radnja desavala obzirom da govore engleski ? U nekoj od americkih kolonija ccvige А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 I ja sam ga počeo gledati, zanima me samo kako se tamo našla autohtona folklorna češka Nacionalna simbolika, nešto malo izmjenjena jer samo Česi svoju zemlju smatraju onom koja mlijekom i medom obiluje. Pri tom se to mlijeko tumači razno, čak i trojako, još i kao krv i kao metal (měd). A Germani (Njemci, Švabe) kad su tu izreku i tu riječ tumačili kao "krv" imali su na umu prekrasne češke djevojke, Znači tu u Češkoj imamo krv i med (strdí) a i tamo u Bosni "krv i med", zanimljivo. Raspitam se, najvjerovatnije da su neki češki režisei imali prste u ovom filmu. Ili možda oni naši bosanski istudirani u Pragu, ko Kusturica. Uvidimo. Napišem vam o co jde, o čemu se radi čim to saznam. Praotec Čech kdysi dávno vyšel na horu Říp a prohlásil toto je ta země mlékem a strdím oplývající Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Или су у холивуду мислили да ће то да привуче Американце да остављају паре у биоскоп, што је мени некако најреалније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ispada po tim titlovima tamo da je je taj film režirala Angelina Jolie, zanima me samo kako je ona tako odlično informisana, obeznamena sa slovenskom, a to vrlo komplikovanom češkom simbolikom, ikonografijom i etnofrafijom? 0409_feel Že by Kusturica měl v tom svoje prsty? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Најјаче да је Кустурица помагао Анђи :cheesy2: Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Film je u Austriji zaradio čitavih 24 000€! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Филм је гори крш него што сам мислио, ужасно је досадан и напоран за гледање. Свака част свакоме ко је у биоскопу издржао цела 2 сата овог мучења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ja se znam s ovim vrlo poznatim mladim češkim režiserom Jiří Strachom, baš ću ga upitati ko stoji ustvari iza ovog filma: ....ono je to tak trochu jako s fotbalem... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Како може Лара Крофт да пише филм о рату уБосни, људи моји?! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Lara Kroft bi i mogla... ali ova pojava koja tumachi njen lik ... to je na nivou... ne $panske, ne indijske..nego $iptarske serije...naravno sapunske... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Budalastina od filma, i to ne kazem sa nacionalnog aspekta, film je zaista glup <_< <_< <_< Margareta је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука