obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Хитлер из 1935. Хитлер је толико добро водио Њемачку, да је и владика Николај имао утисак да је он велики државник који је ујединио свој народ и направио чврсту дружаву, па је тако нешто изјавио или написао, те 1935 године. Drugim recima, `oces da kazes da se Putin sprema prikriveno da osvaja svet, istrebljuje jevreje i ostale "nepodobne" narode, da pravi koncentracione logore i gasne komore, i tome slicno? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Хитлер из 1935. Хитлер је толико добро водио Њемачку, да је и владика Николај имао утисак да је он велики државник који је ујединио свој народ и направио чврсту дружаву, па је тако нешто изјавио или написао, те 1935 године. Znaci poredjenje je "unapred". Samo jos da Putin pokrene operaciju Barbarosa i bice jednaki... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 И шта је ту смешно? Чињеница да с једне стране имамо једну нуклеарну суперсилу која води све агресивнију интервенционистичку политику, а с друге стране другу нуклеарну суперсилу на чијем челу се утврђује лидер са неограниченом влашћу мени ич није смешно... Не кажем ја да Путин прави конц-логоре и гасне коморе, него да, кад би хтео, нико не би могао да га у томе спречи. А ја у добре намере и мирољубивост бивших КаГеБеоваца нешто немам поверења... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 И шта је ту смешно? Чињеница да с једне стране имамо једну нуклеарну суперсилу која води све агресивнију интервенционистичку политику, а с друге стране другу нуклеарну суперсилу на чијем челу се утврђује лидер са неограниченом влашћу мени ич није смешно... Не кажем ја да Путин прави конц-логоре и гасне коморе, него да, кад би хтео, нико не би могао да га у томе спречи. А ја у добре намере и мирољубивост бивших КаГеБеоваца нешто немам поверења... Oces da kazes da je normalnije i stabilnije za svet da se lepo prepusti ovim intervencionistima da rade sta 'oce i 'de 'oce? Po tebi je to bolje nego da postoji neko/neki koji predstavljaju ravnotezu i uzdu ovim prvim? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Drugim recima, `oces da kazes da se Putin sprema prikriveno da osvaja svet, istrebljuje jevreje i ostale "nepodobne" narode, da pravi koncentracione logore i gasne komore, i tome slicno? Другим речима хоћу да кажем да са истом хразимом са којом је Хитлер освојио Њемачки народ, тако је и Путин Руски. Потпуно је иста прича на дјелу...потпуно исто уздизање еконимије и војно јачање и жеља за глобалним утицајем. Не кажем да ће Путин поновити оно што је Хитлер, али да ће његова владавина прерасти у чисти тоталитаризам и имепријалистички хегемонизам у то вјерујем. Јер народ је руски ту још по себи специфичан, држава таква да не може да опстаје док је не возглављује један човјек. Народ од тога нема ништа. Има Црква која ужива улогу десне руке државне власти и сви остали лојални владајућиој партији. Криминал и корупција, мафијашки кланови и социјално раслојавање не јењава. Тако као што каже и Ниши, нема шта на пут да стане Путину да крене у глобалну хегемонију да поврати или још увећа бивше границе совјетског утицаја. А по мом мишљењу пустити Русију да крене глобалном хегемонијом је опасно, јер Руси неће наступати само да остваре своје интересе, економске и војне, већ они сматрају да имају потенцијал да направе земљу по мјери човјека. Они се ту не разликују пуно од Совјета, њима је стало да тамо гдје загазе својом чизмом, да ту остваре и културни и идеолошки утицај. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Potpuno mi je nejasno na osnovu cega si izveo ovakve zakljucke, osim da imas neki neosnovani strah od onih koji se razlikuju od tebe i tvog misljenja. Другим речима хоћу да кажем да са истом хразимом са којом је Хитлер освојио Њемачки народ, тако је и Путин Руски. Ovo je potpuno netacno, razmere su neuporedive. Zvucis kao neki novinar koji sprema senzacionalisticki clanak. I naravno, zanimljivo je da se niko i ne trza kad je recimo uticaj americki posredi, njihova teznja da osvoje svet i naprave ga po svom kalupu... ti sad kalemis rusima ono sto u stvari amerikacni rade vec odavno. Na to sto oni rade, kako vidim, nemas primedbi, a ovamo konstruises fantasticne price bez osnova. Cvrc... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miroslav Đorđević Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Zlo i naopako. In communio sanctorum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Potpuno mi je nejasno na osnovu cega si izveo ovakve zakljucke, osim da imas neki neosnovani strah od onih koji se razlikuju od tebe i tvog misljenja. Немам ја никакав страх, мене Русија и њен утицај брине ко лањски снијег. Изражавам своје мишљење. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Путин је заслужио да буде председник Русије. Право питање је "Ко је од наших заслужио да буде председник Србије?" Одговор на то питање даћемо сви врло брзо али добро размислите о овој паралели. Manolis and katja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Не кажем ја да Путин прави конц-логоре и гасне коморе, него да, кад би хтео, нико не би могао да га у томе спречи. А ја у добре намере и мирољубивост бивших КаГеБеоваца нешто немам поверења... Pa teško bi uspeo u tome, pošto i druga strana ima nuklearno oružje - mutual assured destruction, zbog toga već skoro 70 godina nije bilo globalnih sukoba i svetskog rata. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Oces da kazes da je normalnije i stabilnije za svet da se lepo prepusti ovim intervencionistima da rade sta 'oce i 'de 'oce? Po tebi je to bolje nego da postoji neko/neki koji predstavljaju ravnotezu i uzdu ovim prvim? А ти стварно верујеш да је Путинова намера, циљ и животна мисија да, зарад добробити целог света, зауздава ове прве, и штити свет од њих и њихових хегеминистичких интереса? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 1. Немате довољно јак аргумент зашто еу није бољи избор од не еу. 2. Немате алтернативу која би била не-Еу Нема везе са било чиме једноставно не видим аргументе онога што причате. Например проверено знам да за грчку кризу ЕУ није задужена нити има везе са њом. Да је за грчку лкризу одговорна грчка лично. И онда дође неки еу скептик и прича ми како Еу не ваља због грчке кризе. Једноставно ми уваљује погрешну информацију. Причате како ЕУ економија не ваља, Еу економија ПРВА У СВЕТУ по Гдп... Ја тражим разлог што еу не ваља набрајају ми неке разлоге те не мож се пече ракија и тако нешто. Мислим стварно свашта. Друга ствар у породици имам пуно економиниста. Поред онога што ја знам и што не видим код вас, питам тако неке економисте јел добра еу или није? Нико од њих ми није рекао да би то било лоше, већ ми потврђују да би било пар екселанс. Дакле, очигледно незанање еу скептика, недостатак алтернативе, недостатак објашењења зашто еу не ваља, прусуство врло јасних аргумента зашто еу ваља и на крај потврта другго мишљења од стране људи од поверења (који нису ни у једној странци) Шта ми треба више???? Само ти требају очи да видиш очигледно, уши да чујеш оно што сви знају, памет да закључиш оно што је логично и очевидно, као и поштење да кажеш истину...ништа више. ...а доказа има колико хоћеш око тебе и они су више него једном предочени чак и на овом форуму...има их у огромној количини. obi-wan and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Nisam idealan ali sam realan! Manolis and katja је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Другим речима хоћу да кажем да са истом хразимом са којом је Хитлер освојио Њемачки народ, тако је и Путин Руски. @Justinijan Pretjeruješ brate, ni meni kao ćirilometodskom hrišćanskom panslavisti bivši komunistički kadrovik nije baš sasvim po volji kako bi htio ali ono što sam rekao onim postom gore, to stoji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 To je jedina ruska osoba zatim, s autoritetom koji se ravna autoritetu američkih, britanskih, francuskih, njemačkih, kineskih i ne znam čijih još predsjednnika ili premijera. Moj zet, kad ga je prvi put ugledao, prije 11 godina tj. 2000. kad je zvanično postao predsjednikom, odmah ga je ocejhovao, odmjerio rječju: "Opasan" (u pozitivnom smislu) misleći na to kako će nadalje biti kost u grlu Amerima i ne znam sve kome. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука