RYLAH Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Људи, јел могуће да нико још није провалио да је дечко ...samo malo lakse reci, ne ide ovako... ? Једноставно, нема аргументоване и смислене расправе са њим. red by kenobi Ма дај бре, па он нас овде малтретира данима, све нас завитлава. Буквално било који смислени аргумент код њега не пали, све нас вређа, прави будалама, сваку расправу намерно минира када није у центру пажње, а када га поклопиш аргументима и покажеш му да две не зна о било чему, он се не појави једно два сата, па после поново упадне у дискусију са истим глупостима, и опет све прави будалама. Када пробаш да не обраћаш пажњу на њега, скаче на тебе намерно, јер има неку потребу да улази конфликте. Како треба онда да се понашам? Ако треба, дај ми упозорење, бан, или шта већ, али нећу да га трпим само да не бих добио опомену. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ма не ради се уопште о опоменама... Не обраћај пажњу. Мислим, у екстремним случајевима. Нема ту другог лека. А ово више нема везе са Путином... Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ма дај бре, па он нас овде малтретира данима, све нас завитлава. Буквално било који смислени аргумент код њега не пали, све нас вређа, прави будалама, сваку расправу намерно минира када није у центру пажње, а када га поклопиш аргументима и покажеш му да две не зна о било чему, он се не појави једно два сата, па после поново упадне у дискусију са истим глупостима, и опет све прави будалама. Када пробаш да не обраћаш пажњу на њега, скаче на тебе намерно, јер има неку потребу да улази конфликте. Како треба онда да се понашам? Ако треба, дај ми упозорење, бан, или шта већ, али нећу да га трпим само да не бих добио опомену. Kapiram ja sta ti kazes, ali takav ti je on - megatrol, gospodar iskomadanih postova, lord of d "ja znam sve". Jedino sto ne moze je da ga vredjas. Ako ti ne odgovara razgovor sa njim samo ga stavis na ignore, i nema problema. Znaci nema sta da ga trpis, to je bacanje snage u prazno. Inace, covek je pravnik po struki, stoga je delimicno i jasno otkud je tako komplikovan. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Dakle, da se vratimo na temi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Путин је очекивано, и вероватно заслужено победио на изборима. Треба управљати толиком државом... Добар знак је да је изабран одмах и 1. кругу са убедљивом већином, дакле нема велике подељености међу бирачима, бар у случају избора председника. А остали кандидати и тако нису права опозиција. Сад су занимљиве реакције западњака: Вестервеле тражи "објашњења индиција о неправилностима"?!?! (Па нормално је да увек постоје неке ситне неправилности, зна ли он колико тамо има биралишта... али оне не могу значајно да промене резултат.) Од осталих нема честитки, па зар су они стварно изненађени избором Путина... Kad ima jednog koji ne da da se Rusija prosto rasproda i opljacka, pa jos pojacava njenu vojnu moc - to onda jeste trn u oku mnogih vukova u ovcijoj kozi. To je valjda jasno k`o dan svima. To moze da bude Putin, Zika, Djura... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Kapiram ja sta ti kazes, ali takav ti je on - megatrol, gospodar iskomadanih postova, lord of d "ja znam sve". Jedino sto ne moze je da ga vredjas. Ako ti ne odgovara razgovor sa njim samo ga stavis na ignore, i nema problema. Znaci nema sta da ga trpis, to je bacanje snage u prazno. Inace, covek je pravnik po struki, stoga je delimicno i jasno otkud je tako komplikovan. Ја сам правник, а човек је лош студент права, који са правом нема везе, што и овде доказује стално. Ајд ми само покажи како да га ставим на игнор, макар у пвт, да више не спамујем тему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Kad ima jednog koji ne da da se Rusija prosto rasproda i opljacka, pa jos pojacava njenu vojnu moc - to onda jeste trn u oku mnogih vukova u ovcijoj kozi. To je valjda jasno k`o dan svima. To moze da bude Putin, Zika, Djura... Председнику Русије је Русија на првом месту. А нашем... Европска Унија! Manolis and Pantera је реаговао/ла на ово 2 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ајд ми само покажи како да га ставим на игнор, макар у пвт, да више не спамујем тему? Ideš na svoj profil gore levo, pa na 'lista ignorisanih', i tu ukucaš kor. ime onoga koga želiš da ignorišeš i štikliraš šta želiš da ignorišeš od dotičnog (postove, potpis, privatne poruke), i to je to. Manolis and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ideš na svoj profil gore levo, pa na 'lista ignorisanih', i tu ukucaš kor. ime onoga koga želiš da ignorišeš i štikliraš šta želiš da ignorišeš od dotičnog (postove, potpis, privatne poruke), i to je to. Благодарим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Salis se, ili...? Најозбиљније. Занима ме како си разумео оно што сам написао... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ајде да покушам још једном да ти објасним што лаичкије могу. Међусобним међунарноди уговори између неких земаља по питању трговине - већа трговина, европска унија - међународни уговор одређених земаља по питању трговине и то поприлично усклађен уговор. Iuris pa bolje bi nam bilo da udjemo u uniju sa Kinom, Indijom, Rusijo, brat bratu ima jakih 3 milijarde potrosaca... i sve klijenti za prehrambene proizvode, upravo ono sto ima Srbija. Sta cemo u Holandiji da prodajemo kada 15 milona holandjana uzgaja 18 miliona svinja? Благовесник and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Iuris pa bolje bi nam bilo da udjemo u uniju sa Kinom, Indijom, Rusijo, brat bratu ima jakih 3 milijarde potrosaca... i sve klijenti za prehrambene proizvode, upravo ono sto ima Srbija. Sta cemo u Holandiji da prodajemo kada 15 milona holandjana uzgaja 18 miliona svinja? Па ти онда гласај за ту опцију. Ко ти брани. Шта ја да радим које снове ти сањаш о томе шта је боље а шта није. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Ја сам правник, а човек је лош студент права, који са правом нема везе, што и овде доказује стално. Требао сам да одем у кг тамо бих мого да будем супер студент и да не погледам књигу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Најозбиљније. Занима ме како си разумео оно што сам написао... Kao poredjenje Putina i Hitlera? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Kao poredjenje Putina i Hitlera? Хитлер из 1935. Хитлер је толико добро водио Њемачку, да је и владика Николај имао утисак да је он велики државник који је ујединио свој народ и направио чврсту дружаву, па је тако нешто изјавио или написао, те 1935 године. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука