Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Врата за... Шта? експлоатацију зар можемо очекивати да ће драги нам пријатељи променити досадашњи однос према нама, кад евентуално уђемо у ЕУ? obi-wan, Ignjatije and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Кандидатски статус је откључавање врата. Кандидатски статус није откључавање врата, већ право да стојиш испред и даље закључаних врата. Откуљчавање врате ће бити када се добије потврда о пријему у чланство. Хрвати су добили статус откључаних врата, и биће им формално допуштено да прођу кроз та врата 2013 године. Турци још од 1999 године стоје испред тих врата. Тако би могли и ми...још једно 20 година прије него уђемо. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Iza kojih je provalija Ма важи. Исто колико постоје светске завере. експлоатацију Заправо експлотација ти се дешава данас, док нисмо чланови. Млади људи образовани о трошку републике Србије иду у Еу земље да раде и побољшавају њихову привреду, другим речима класична експлотација. То ће врло ускоро престати да се дешава. Обрен Старовић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Ма важи. Исто колико постоје светске завере. Исто колико постоји и еволуција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Исто колико постоји и еволуција Свашта ти идаље верујеш у оне будалаштине од креацинизма које немају трунку логике а још мање доказа? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Кандидатски статус није откључавање врата, већ право да стојиш испред и даље закључаних врата. Откуљчавање врате ће бити када се добије потврда о пријему у чланство. Хрвати су добили статус откључаних врата, и биће им формално допуштено да прођу кроз та врата 2013 године. Турци још од 1999 године стоје испред тих врата. Тако би могли и ми...још једно 20 година прије него уђемо. Мислим да је јако нереално поредити турску и србију... ипак је турска један посебан случај са еу.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 експлоатацију зар можемо очекивати да ће драги нам пријатељи променити досадашњи однос према нама, кад евентуално уђемо у ЕУ? Ја се уопште не осврћем на пријатеље или непријатеље. Капирам да нама нико неће помоћи, били то Американци, Руси, Немци, Кинези, Марсовци, уколико ми сами себи не помогнемо. Мене нервира што се људи ложе на ту жваку о ЕУ као земљи раја и благостања и онда не виде оно што се око нас дешава. Док те корумпирани новинар или политичар ложи причом о томе да ћемо да постанемо уређена држава када једном уђемо у ЕУ, ти не проваљујеш колико те прави будалом и колико те краде. Не захтеваш од њега да сада прекине са корупцијом, среди гломазну администрацију, сасече беспотребну папирологију и бирокатију, среди џунглу у образовном систему... Не, све ће то да се среди када ми једном уђемо у ту ЕУ, они ће да нам октроишу боље политичаре, владавину закона и благостање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Свашта ти идаље верујеш у оне будалаштине од креацинизма које немају трунку логике а још мање доказа? Не, брате, него и даље нисам видео доказ да је еволуција постојала и да постоји, и да има било какав унутрашњи или спољашњи механизам деловања, као и било какву логику која је прати. За сада, еволуција ми је ту негде у нивоу наука попут астрологије, хиромантије, рашљарења и лечења људи виском. Сем тога, еволуција је одлична! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Super,a sad lepo razgovor o evoluciji nastavite na drugih 150 tema koje postoje u vezi nje.Ovo je sasvim druga tema.Brišem svaki spam ubuduće. obi-wan and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Super,a sad lepo razgovor o evoluciji nastavite na drugih 150 tema koje postoje u vezi nje.Ovo je sasvim druga tema.Brišem svaki spam ubuduće. Није било скретање теме, него подбадање, опуштено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Није било скретање теме, него подбадање, опуштено. Podbadanje koje bi se najverovatnije pretvorilo u još jedan razgovor o TE na temi koja nije za to.Dakle,kao što rekoh vratite se na temu. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Не, брате, него и даље нисам видео доказ да је еволуција постојала и да постоји, и да има било какав унутрашњи или спољашњи механизам деловања, као и било какву логику која је прати. За сада, еволуција ми је ту негде у нивоу наука попут астрологије, хиромантије, рашљарења и лечења људи виском. Сем тога, еволуција је одлична! Што баби мило то јој се и снило. Да си способан да преиспитујеш ствари сконтао би и еволуцију. Очигледно ниси. А разумео би шта ја и александар причамо о Еу на другој теми. Елем више страна нико да каже предност и мане. предности: -Повећан извоз. -Слобдно кретање без граница по европи -Непостојање царина -Приступ фондовима -Боља дипломатска сарадња са земљама чланицама -Боља политична сарадња са земљама чланицама -Боља сарадња генерално -Долазак свежег капитала у Србију из Еу -Долазак свежег капитала од фирми које би да послују у Еу а ван Еу су. -Регулациај тргивинских односа -Појачавање туризма. -Спречавање одлива мозгова Мане. - ....... - ...... - Не знам, морамо да сарађујемо са неким? И да пристајемо на компромис у неким пољима? - Мораћемо да радимо? -Неће више да се исплати преко гране у криминалне акције? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2012 ММФ, ММФ ти си бог, ма ти си шеф ММФ, ММФ ти све знаш, ти си шеф ММФ пусти блеф отвори сеф pa SFRJ je bila osnivac MMF-a Bivša Savezna Federativna Republika Jugoslavija (SFRJ) bila je jedna od zemalja učesnica Bretonvudske konferencije (1944. godine) i zemalja osnivača Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske banke. Izvor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 pa SFRJ je bila osnivac MMF-a Bivša Savezna Federativna Republika Jugoslavija (SFRJ) bila je jedna od zemalja učesnica Bretonvudske konferencije (1944. godine) i zemalja osnivača Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske banke. Izvor као и осталих 185 земаља чланица УН.а oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 а о СФРЈ све најбоље! 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука