RYLAH Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Ево је, инквизиција се пробудила Нисам ни сумњала. Шта год се уради и каже, народу не одговара. Линч,линч,ломача,ломача ! Хлеба и игара и да неко буде јастук за све личне фрустрације! Са инквизиторима апослутно више не желим да разговарам и да се исцрпљујем. Нека народ пресуди сам шта је исправно. Од мене толико на ову тему. Видиш, у томе и јесте био проблем расправе све време. Прво си то што се неко са тобом не слаже доживљавала као нападе на тебе лично, после тога си провоцирала све оне који нису имали исто мишљење као ти и хтели да искулирају тему. Па онда иде она подвучена реч горе прва. Ти си, јелте, учитељ, који треба да просвећује необразовани плебс, и онда се чудиш како да гомила дилетаната која вероватно није ни способна да има своје мишљење може да се не сложи са тобом или да преиспитује твоје одлуке. Па онда, наравно, имаш и судбину свих просветитеља, па ти "народ" захваљује ломачом, ваљда да би истакла пред неким да си овде било чија жртва? Онда поново вређаш, сводећи све на лични план, вулгаризујући расправу, као што си све време радила. И, на крају, "нека народ пресуди шта је исправно"??? Ко је овде разговарао, политичари? Две певаљке које се препуцавају? Јел ово неко такмичење за Звезде Гранда? Јел ово уопште било какво такмичење? Да смо одмах знали, рекли бисмо ти да си победила, и онда смо могли да причамо, између осталог, о теми ове дискусије. И онда си се онако, театрално, повукла са теме, покушавајући тиме да обезвредиш аргументе који су изнети, без да улазим у то да ли би заиста и могла или не да их обезвредиш квалитетном и поткованом причом, то није ни битно више. Ја сам мислио да ове дискусије имају другачији циљ, а не кафанску доминацију, али си ми показала да сам погрешио у твом случају. Свако добро! poelbuster, Гост, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Ma znao sam da se radi o dobro organizovanoj zaveri CZR Valjevo , nedostajao mi je motiv . Sada doznadoh da je motiv pocetak sezone seminara , narocito je interesantan onaj na Zlatiboru . Zapoceta akcija je obustavljena usled mediske halabuke i sada soc. radnici nista drugo nece da rade vec ce svrckati po letovalistima . da neko cita samo postove Aleksandra Radovanovica dosao bi do bas ovakvog zakljucka ! samo mene sad kopka odakle njemu informacija da je seminar na Zlatiboru ? mozda je na Divcibarama ,to je ipak malo blize Valjevu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Mogu da zamislim ove birokrate iz centra kako su na brzinu morli posle svih ovih natpisa brže bolje da sastavljaju protokole i da ih javno objavljuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Апсолутно не могу да ти парирам у демагогији, тако да нећу ни покушавати. А то лицемерно "свако добро" на крају поста остави за себе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Поштовање начела хитности би у оваквим приликама налагало неодложну интервенцију, из Закона о социјалној заштити, што не би смело да се заустави на разговорима које су они водили (ја сам управо цитирао њихово саопштење). Дакле, ако су лагали у саопштењу (још би само то фалило), онда немам праве информције. Ако су говорили истину, онда значи да их је месецима било баш брига, док се неки апаратчик није сетио да иде сезона семинара (пролеће и почетак лета), па, када је видео медијску халабуку, одустао од целе акције. Нема овде ни говора о заштити интереса деце. ako sam dobro shvatila bavis se advokaturom ,pa bi imala jedno pitanje sad za tebe posto je roditeljima receno da dovedu decu u socijalno da bi deca bila smestena u hraniteljske porodice dok se ne steknu uslovi da se deca vrate ,a oni to nisu uradili ,vec ih sklonili kod babe i dede u selo,da li protiv roditelja socijalno moze da pokrene prijavu i da oni zavrse u zatvoru ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 ako sam dobro shvatila bavis se advokaturom ,pa bi imala jedno pitanje sad za tebe posto je roditeljima receno da dovedu decu u socijalno da bi deca bila smestena u hraniteljske porodice dok se ne steknu uslovi da se deca vrate ,a oni to nisu uradili ,vec ih sklonili kod babe i dede u selo,da li protiv roditelja socijalno moze da pokrene prijavu i da oni zavrse u zatvoru ? Може да поднесе пријаву, има неколико основа од којих би могли да изаберу један, али не би завршили у затвору. Евентуално нека новчана казна, или, што би било много вероватније, условна казна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 ne,nisam ja bila kod njih Дуња and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Hvala Bogu ima jos ljudi. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 :cheesy2: за директора дирекције за обнову и изградњу Ратко :(, Prolece and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 "...и законе по мери људи који живе у нашој држави..." ! Браво. Најзад нешто милозвучно да се чује. А не само жубор воде која пере руке. Prolece, Дуња and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Izgleda da su ipak materijalni uslovi bili problem,jos ako je tata stao nekom na zulj... feeble, poelbuster and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 "...и законе по мери људи који живе у нашој држави..." ! Браво. Најзад нешто милозвучно да се чује. А не само жубор воде која пере руке. Zar je milozvucno da nama nije potreban zakon o borbi nasilja nad decom . Prevedeno , zlostavljajte decu jer takve zakoni nisu po meri nasi ljudi . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Zar je milozvucno da nama nije potreban zakon o borbi nasilja nad decom . Prevedeno , zlostavljajte decu jer takve zakoni nisu po meri nasi ljudi . Naravno da treba decu i slabije zastititi. A tim zakonom bi trebalo obuhvatiti i zlostavljanje dece od strane socijalnog i nekompetentnih i priucenih drzavnih sluzbenika , a ne samo roditelja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Zar je milozvucno da nama nije potreban zakon o borbi nasilja nad decom . Prevedeno , zlostavljajte decu jer takve zakoni nisu po meri nasi ljudi . Ако је овде у питању насиље над децом онда никакво присуство медија не би требало да утиче на доследност оних који су одговорни да га спрече. poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 "...и законе по мери људи који живе у нашој држави..." ! Браво. Најзад нешто милозвучно да се чује. А не само жубор воде која пере руке. "milozvucne" su i reci prijave za zlostavlanje dece ...... rano zakljucujes sta je milozvucno Bogu hvala da je ovoj porodici neko pomogao ali ne bi ja prerano donosila zakljucke није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука