Prolece Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 meni tu nista nije jasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Можда у циљу истраге не могу да обзнањују о чему се ради? Али из текста се не може сазнати о чему се ради. Ајде за јавност и за нас који појма немамо о чему се ради, али мени стварно само показује ако комшије подржавају родитеље да ту онда нешто није у реду. А мора се знати шта се дешава, то је мала средина. Logike ima samo ako socijalno stiti sebe i ne objavljuje o cemu se radi da bi zadstitili svoju nesposobnost i nekompetentnost. Verovatno su sirili dupeta uz kafu na udobnim stolicama umesto da rade svoj posao na vreme. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Жељко, твоји коментари су смешни, неотесани, игнорантски и параноични. Чудим се томе, а и питам шта од школе ти имаш завршено кад доносиш овакве закључке. Тања, очигледно да људи у целом тексту виде само шта њима одговара. Ромејац and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Logike ima samo ako socijalno stiti sebe i ne objavljuje o cemu se radi da bi zadstitili svoju nesposobnost i nekompetentnost. Verovatno su sirili dupeta uz kafu na udobnim stolicama umesto da rade svoj posao na vreme. jel ti stvarno mislis da treba da se iznosi u javnost "drama " necije porodice ,pogotovo ako se radi na poboljsanju odnosa u porodici ? evo npr : ti se obratis socijalnoj sluzbi da te zena tuce i maltretira ,a socijalni radnik odma nazove kurir i da izjavu za novine ..... jel ti mislis da to tako fukcionise ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Па пише не из разлога неадекватног становања већ из других разлога које не наводи. И овај пут сам баш прочитао. А за однос, немогуће да комшије не би видели шта се дешава ако родитељи малтретирају децу па да им још дају подршку. Нисмо дотле отишли да би комшије помагали родитељима ако су такви. Е,мој фибли... па сигурно је да нико неће злостављати некога пред сведоцима, једино ако није "сав свој". Насиље се по правилу крије, и по правилу се и родбина и комшикје нађу у шоку кад сазнају да им је неко из комшилука/родбине насилник. Не пише насилнику на челу да је насилник. А јел ти смеш да ставиш руку у ватру да 100 % тачно знаш шта се дешава у кући твојих комшија 24 сата ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 jel ti stvarno mislis da treba da se iznosi u javnost "drama " necije porodice ,pogotovo ako se radi na poboljsanju odnosa u porodici ? evo npr : ti se obratis socijalnoj sluzbi da te zena tuce i maltretira ,a socijalni radnik odma nazove kurir i da izjavu za novine ..... jel ti mislis da to tako fukcionise ? Ne nego ako postoji osnova za oduzimanje dece mora da postoji i razlog. Ako se malo prisetite slucaja onih nasih zemljaka u USA kojima su oduzeli decu, cela planeta je znala da je postojala sumnja da je tip pedofil zbog fotografija dece na njegovom compu. I nicija privatnost tu nije bila ugrozena vec je socijalna sluzba svim sredstvima stitila prava dece. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Е,мој фибли... па сигурно је да нико неће злостављати некога пред сведоцима, једино ако није "сав свој". Насиље се по правилу крије, и по правилу се и родбина и комшикје нађу у шоку кад сазнају да им је неко из комшилука/родбине насилник. Не пише насилнику на челу да је насилник. А јел ти смеш да ставиш руку у ватру да 100 % тачно знаш шта се дешава у кући твојих комшија 24 сата ? Не знам, ја кад сам био млад и живео сам исто у малој средини, углавном се знало како људи живе. Ако је злостављање, то траје дуго и то тешко може да се сакрије. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Жељко, твоји коментари су смешни, неотесани, игнорантски и параноични. Чудим се томе, а и питам шта од школе ти имаш завршено кад доносиш овакве закључке. Тања, очигледно да људи у целом тексту виде само шта њима одговара. Neodgovorno, neotesano itd je sakrivanjer od javnosti u demokratskoj drzavi sta rade javne sluzbe. A ti bi na prvom mewstu, kao socijalni radnik, trebala da vise budes zabrinuta za sudbinu te porodice i dece a manje za Socijalnu sluzbu jer ovako samo pokazujes kakva je svest ljudi koji rade po "socijalnim"(sic!) sluzbama kod nas. A evo ti moj predhodni komentar: "Ne nego ako postoji osnova za oduzimanje dece mora da postoji i razlog. Ako se malo prisetite slucaja onih nasih zemljaka u USA kojima su oduzeli decu, cela planeta je znala da je postojala sumnja da je tip pedofil zbog fotografija dece na njegovom compu. I nicija privatnost tu nije bila ugrozena vec je socijalna sluzba svim sredstvima stitila prava dece. " Tako se to radi u demokratskim drzavama. Javno, transparentno i kompetentno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Ако је злостављање, то траје дуго и то тешко може да се сакрије. Злостављање се врло добро крије. И сама жртва га крије, због страха,стида. Уопште то није тако видљиво, осим, ређе, код неких психотичара или зависника (од алкохола,дроге) кад може бити видљивије јер су веће шансе да свој модел понашања прикаже и на јавном месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Ne nego ako postoji osnova za oduzimanje dece mora da postoji i razlog. Ako se malo prisetite slucaja onih nasih zemljaka u USA kojima su oduzeli decu, cela planeta je znala da je postojala sumnja da je tip pedofil zbog fotografija dece na njegovom compu. I nicija privatnost tu nije bila ugrozena vec je socijalna sluzba svim sredstvima stitila prava dece. evo jos jednom da kopiram deo teksta Даљи поступак, односно закључак о измештању деце из породице, или сви други поступци који буду ишли ка Тужилаштву или ка Суду, свакако да ће бити обавештени, и одређене институције и породица Трифуновић. Јер, ако је неко на праћењу годину дана, и ако никакви резултати се не постигну, онда је логично да морају да се предузму неке мере.“ stvarno ne razumem sta ti nije jasno ? ocigledno postoji neka procedura ,jedinu zamerku mozes da das na rok od godinu dana није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Neodgovorno, neotesano itd je sakrivanjer od javnosti u demokratskoj drzavi sta rade javne sluzbe. A ti bi na prvom mewstu, kao socijalni radnik, trebala da vise budes zabrinuta za sudbinu te porodice i dece a manje za Socijalnu sluzbu jer ovako samo pokazujes kakva je svest ljudi koji rade po "socijalnim"(sic!) sluzbama kod nas. Заиста показујеш да си добрано необавештен о раду социјалних служби, тако да ми је даље расправљање са тобом по овом питању заиста беспредметно. Што се ове деце тиче, ниси ти ништа више забринут од њих од било кога другог, а то што браним своју професију, осећам као дужност, јер нас нико не штити, многи имају јако тешке предрасуде о нама, јако мало информација о томе шта и радимо, а, извини, човек сам са емоцијама и боли ме кад ме неко овако посредно попљује да кафенишем,имам купљену диплому и само пијем кафу и не радим ништа и за то примам плату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Тања, да објасним овај рок : центар као орган старатељства мора да најпре да родитељима рок да коригују своје пнашање и да побољшају своје родитељско функционисање. Тај рок варира од случаја до случаја, зависи колики су, условно их назовимо "прекршаји" родитеља. Овим родитељима је дато доста времена да се коригују, а пошто се изгледа није ништа променило, морале су се предузети даље мере. Ако је ико обратио пажњу на ивод из Породичног закона који сам јуче постовала, СУД је тај који доноси одлуку да се деца изместе из породице, а Центар је ту извршни орган. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 извини, човек сам са емоцијама и боли ме кад ме неко овако посредно попљује да кафенишем,имам купљену диплому и само пијем кафу и не радим ништа и за то примам плату. Izvini ako sam te povredio, ali fakat je da po nasim drzavnim sluzbama sede ljudi birani ne po kompetentnosti i znanju vec porodicnim i partijskim vezama. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Izvini ako sam te povredio, ali fakat je da po nasim drzavnim sluzbama sede ljudi birani ne po kompetentnosti i znanju vec porodicnim i partijskim vezama. Не,такви људи раде на РУКОВОДЕЋИМ положајима, а ми смо најнижи по рангу у тој машинерији, а носимо највећу одговорност, и имамо највеће знање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Злостављање се врло добро крије. И сама жртва га крије, због страха,стида. Jok, uopste ne moze da se sakrije ako imas sluzbe koje to ne dozvoljavaju, socijalno, sud, policija. Evo sta rade italiani, sluzba prijavi sudu, sud da nalog policija, policija postavi kamere i sve snimi. I nista nema sakriveno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука