C.A._R.I.A. Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Da li sam ja Pravolsavac? Ne postim,ne ispovedam se,ne pricescujem se,idem mozda jednom ili dva puta godisnje u Crkvu? Дени,Дени,јел може без оваквих тема макар у време поста ? Неуморан си... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Niko nije doveo u pitanje bilo čije "popravljanje".A to da li je pravoslavac "pravi" ne može niko da mu kaže.I ja se ponekad osećam kao princeza,a realno daleko sam od toga. Узми зрно грашка па провери. Ко зна можда се покаже да јеси принцеза! girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 pravilo broj 1 na forumu-ni u šali ne pitaj da l si ovo ili ono... šokiraće te rezultat a propo lapsusa https://www.pouke.org/forum/topic/7490-recnik-pravoslavnog-slenga/page__view__findpost__p__592017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ово питање је по мени веома важно. До пре одређеног времена и ја сам био у "заблуди", наиме, да ме је неко пре пар година питао да ли сам православац, одговорио бих потврдно без размишљања, али при томе нисам ишао редовно у цркву, нисам се причешћивао а камо ли исповедао, али једноставно сам имао у себи мишљење да чим си србин и чим си крштен да си по неком аутоматизму православац и то онај истински. Међутим, сада потпуно другачије гледам на те ствари, и моје мишљење је да без правог литургијског живота нема ни правог православца. Мада је чињеница да у нашем народу влада мишљење да смо ми Срби "небески и изабрани" народ, и да је довољно да си Србин и да ти је рај загарантован... :-X -Владимир-, w.a.mozart, Andre Williams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Узми зрно грашка па провери. Ко зна можда се покаже да јеси принцеза! girl_jumping Jock.Probala.Mnogo žulja.Dakle,nisam. 1327_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Jock.Probala.Mnogo žulja.Dakle,nisam. 1327_womens Па колико се сећам ако жуља то је доказ да јеси... А можда је то био неки генетски промењени грашак. Данас има пуно таквог animal-smiley-075 грашка, циљ им је да лажирају резултате ове научно доказане и популарне методе. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Zaboravila sam bajku.Da u bajci si princeza ako grašak žulja.Tako je.Ali,ovo je neka druga bajka.A možda i ima šanse za mene. 1312_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Zaboravila sam bajku.Da u bajci si princeza ako grašak žulja.Tako je.Ali,ovo je neka druga bajka.A možda i ima šanse za mene. 1312_womens Удаш се за енглеског принца Харија, и бићеш и званично принцеза. А мене смуваш са Пипом (немој да заборавиш да сам први поменуо мување са Пипом, пошто ће после бити још оних који ће тражити сличну услугу)! 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Удаш се за енглеског принца Харија, и бићеш и званично принцеза. А мене смуваш са Пипом (немој да заборавиш да сам први поменуо мување са Пипом, пошто ће после бити још оних који ће тражити сличну услугу)! 0304_smile4 Dogovoreno.To je tako lako i jednostavno.Kako se ja niam toga setila?Onda će ceo engleski dvor da postane pravoslavan Naravno da neću da zaboravim tebe,na kraju krajeva tvoja je ideja. I eto ja princeza,a da mi grašak nije ni potreban. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Dogovoreno.To je tako lako i jednostavno.Kako se ja niam toga setila?Onda će ceo engleski dvor da postane pravoslavan Naravno da neću da zaboravim tebe,na kraju krajeva tvoja je ideja. I eto ja princeza,a da mi grašak nije ni potreban. Још када ја са Пипом а ти са Харијем дођемо на недељну Литургију. А Пипа онако забрађена све са оном бабском марамом 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ти Харија обуци како хоћеш, али Пипа би макар једном дошла тако обучена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 trudi se kao i svi mi :P Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Sve to moze da se ispravi,...ali ako se ne odreces vanzemaljaca i ne pljunes na njih...dzaba. ^-^ takeoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ijuuu dušo,oćeš da kažeš da si se ih ti odrekla? sokiran 0102_laugh E pa ne možeš onda da razumeš Denija kao mi 0212_rolleyes 0102_laugh dusha је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Одустајем...и приѕнајем.И опражштам. И кајем се.Али, стварно. ^-^ .gadja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 дени, лепо што си крштен, него боље да си пито јел си жив, пошто ниси ... А Исус им рече: Заиста, заиста вам кажем: ако не једете тело Сина човечијег и не пијете крв Његову, нећете имати живот у себи. Који једе моје тело и пије моју крв има живот вечни, и ја ћу га васкрснути у последњи дан: Јер је тело моје право јело и крв моја право пиће. Који једе моје тело и пије моју крв стоји у мени и ја у њему. свето Јеванђеље по Јовану, глава 6, стих 53-56 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука