.ристић Написано Јануар 10, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2022 Благодат, са тумачењем владике будимског Данила Крстића аутор(и) Драган Мојовић и његов анђео чувар ❤️, 1990. Да кажем: „Мрак ће ме сакрити и светлост око мене постати тама.“ Ни тама Теби није тамна, ноћ је светла као дан, мрак Ти је као видело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 2, 2022 Пријави Подели Написано Април 2, 2022 Лепа и ретка икона Мајке Божје "Успаванка Богородице". Помаже у благословеном беба и мајки, смирује и штити од болести. Икона приказује Богородицу како носи Исуса на леђима. Њен Син одмара поред ње и спава. Одећа Богородице показује Њену скромност, али је испуњена светлошћу звезда, као да је сам Творац хтео да је украси. Оригинална икона се налази на Светој Гори, у манастиру Ксенофонт. Аутор иконе је наш иконописац Марија Чумић. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука