w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ljudi,čitam sve ove silne poruke i želim samo dak ažem da vas sve volim...i tebe predanje klapklap i sve ostale....u paketu И славу коју си ми дао ја дадох њима, да буду једно као ми што смо једно. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 0104_cheesy klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 "Нову вам заповест дајем, да љубите један другог, као што ја вас љубих, да се и ви љубите међу собом. По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубав међу собом." Јн 13, 34-35 па, ај да се целивамо dada 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif а ти моцарте...волим и ја тебе, па те не нападам klapklap 0409_feel klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 confused 319.gif 319.gif 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ??????? ????? ????? ?????. ???? ??????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ??? ?????? ? ???? ?????? ?? ???? ?? ????? ? ????, ???????? ???????????? ????. ???? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ????????? ?? ?? ?? ????? ??? ????? ???????, ?????????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ????????. 0409_feel ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Ово можемо да поставимо и као логички силогизам: Људи се смеју Христос је човек (наравно и Бог) __________________________ Христос се смејао Е, сад, ово је небитно питање за наше спасење. Овде можемо да износимо нека своја размишаљања, јер ће свако описати Христа онако како Га доживљава. Има она дивна песма од Балканике Плава птица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Наравно да се смејао 0913_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ??? ??? ????? ????? ?? ????????? ????? ?????. "Pesma Plava ptica iz 1993..godine bila je soundtrack za istoimenu predstavu JDP-a. Pevaju - Nebojsa Ljubicic,Vesna Trivalic,Mirjana Karanovic,Katarina Gojkovic,Dragan Petrovic Pele Tekst - Irfan Mensur Muzika i aranzman - Sanja Ilic" ????? ?? ?????? ???? ??? ????? ?? ????? ? ?? ????? ???? ??????? ????? ??????????? ????. ?? ?????? ????? ???? ?? ???? ????, ???? ?? ?? ???. ????? ????? ?? ???????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 ??? ??? ????? ????? ?? ????????? ????? ?????. "Pesma Plava ptica iz 1993..godine bila je soundtrack za istoimenu predstavu JDP-a. Pevaju - Nebojsa Ljubicic,Vesna Trivalic,Mirjana Karanovic,Katarina Gojkovic,Dragan Petrovic Pele Tekst - Irfan Mensur Muzika i aranzman - Sanja Ilic" ????? ?? ?????? ???? ??? ????? ?? ????? ? ?? ????? ???? ??????? ????? ??????????? ????. ?? ?????? ????? ???? ?? ???? ????, ???? ?? ?? ???. ????? ????? ?? ???????. ??, ???? ??? ?? ??, ? ?????? ??????? ?????????? ?? ?? ???????? ???????????. ?????????? ?? ?????? ??????? ?? ???????? ????? ? ???? ???? ?? ???????? ??????. ???????, ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?????????????, ?????? ? ???? ????? ?????????, ? ???? ?? ?? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 Da, naravno da se Hristos smeje. I neke nase vladike imaju taj osmeh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 kojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....u potpisu-zoran radmilović Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 kojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....u potpisu-zoran radmilovi? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Pa Radovan III !!!! Covece, da li je moguce da postoji iko ko to ne zna????? Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Радоване, Радоване, земља ти се радовала..... Ево решеееееееееееењњњњњњњњњааа!!!!!!! п.с. извините...морао сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука