Jump to content

Da li se Gospod Isus Hristos smejao?

Препоручена порука

ljudi,čitam sve ove silne poruke i želim samo dak ažem da vas sve volim...i tebe predanje klapklap

i sve ostale....u paketu

И славу коју си ми дао ја дадох њима, да буду једно као ми што смо једно.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

"Нову вам заповест дајем, да љубите један другог, као што ја вас љубих, да се и ви љубите међу собом. По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубав међу собом." Јн 13, 34-35

па, ај да се целивамо  dada 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

а ти моцарте...волим и ја тебе, па те не нападам  klapklap 0409_feel klapklap joooj

Подели на овим сајтовима

??????? ????? ????? ?????. ???? ??????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ??? ?????? ? ???? ?????? ?? ???? ?? ????? ? ????, ???????? ???????????? ????. ???? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ????????? ?? ?? ?? ????? ??? ????? ???????, ?????????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ????????.

0409_feel

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ово можемо да поставимо и као логички силогизам:

Људи се смеју

Христос је човек (наравно и Бог)

Христос се смејао

Е, сад, ово је небитно питање за наше спасење. Овде можемо да износимо нека своја размишаљања, јер ће свако описати Христа онако како Га  доживљава.

Има она дивна песма од Балканике  Плава птица.

Подели на овим сајтовима

??? ??? ????? ????? ?? ?????????  ????? ?????.

"Pesma Plava ptica iz 1993..godine bila je soundtrack za istoimenu predstavu JDP-a.

Pevaju - Nebojsa Ljubicic,Vesna Trivalic,Mirjana Karanovic,Katarina Gojkovic,Dragan Petrovic Pele

Tekst - Irfan Mensur

Muzika i aranzman - Sanja Ilic"

????? ?? ?????? ???? ??? ????? ?? ????? ? ?? ????? ???? ??????? ????? ??????????? ????.

?? ?????? ????? ???? ?? ???? ????, ???? ?? ?? ???.

????? ????? ?? ???????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ??? ????? ????? ?? ?????????  ????? ?????.

"Pesma Plava ptica iz 1993..godine bila je soundtrack za istoimenu predstavu JDP-a.

Pevaju - Nebojsa Ljubicic,Vesna Trivalic,Mirjana Karanovic,Katarina Gojkovic,Dragan Petrovic Pele

Tekst - Irfan Mensur

Muzika i aranzman - Sanja Ilic"

????? ?? ?????? ???? ??? ????? ?? ????? ? ?? ????? ???? ??????? ????? ??????????? ????.

?? ?????? ????? ???? ?? ???? ????, ???? ?? ?? ???.

????? ????? ?? ???????.

??, ???? ??? ?? ??,  ? ?????? ??????? ?????????? ?? ?? ???????? ???????????. ?????????? ?? ?????? ??????? ?? ???????? ????? ? ???? ???? ?? ???????? ??????. ???????, ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?????????????, ?????? ? ???? ????? ?????????, ? ???? ?? ?? ?? ??????.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...