Toma Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Nova ideja kako 'garantovano' zaraditi bez rada! Začudo, nije mi ovo poslao 'princ Nigerije' ili neki njegov rod rodjeni! ------------------------------------------------------------------------------ Pozdrav, "Internet fenomen" zvani Wazzub kruži svetom - ideja je da mi, udruženi korisnici (narod) preuzmemo deo tržišta kompanije Google koje se meri milijardama.. Wazzub daje pola profita nama ako se učlanimo do 1.04.2012 god. Sve što treba je da se učlaniš preko mog referral linka: http://signup.wazzub...?lrRef=e79c169f Zamisao Ima realne šanse da uspe (preko 2 mil. dosad clanova, i do 50 hiljada se dnevno učlani) ako kompanija bude dobro poslovala ! ŽIV BIO, ČUJEMO SE Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Каква бесмислица "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Гугл је претраживач, Фејсбук је друштвена мрежа, а Вазуб је... ? Мислим, од кога да тражим паре кад се учланим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 мало сам гуглао, па сам дошао до закључка - или је пирамида или понзи ... ово је одлично читање http://www.scam.com/showthread.php?t=147031 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Ma ljudi napravili sajt, podizu sajtu posecenost i time i cenu za eventualne reklame ili za prodaju domena... Kakva crna zarada..... I btw, google i ostali imaju milione i milione dolara ulozene u servere, inbfrastrukturu itd... to je biznis, nije zezanje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 A mozda i nakupe email adresa za kasnije spamovanje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука