Таша Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Imamo temu sa ovom vrstom muzike, ali me zanima koja je po vama najbolja kompozicija ? Nije vazan period stvaranja, stilski pravac, kompozitor .... Meni je ova Mocartova simfonija upravo to, savrsenstvo. http://www.youtube.com/watch?v=aZD9nt_wsY0 Скопљанац је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ј. С. Бах, Токата и фуга у де-молу, у извођењу Карла Рихтера Поет је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ma ne moz` da bude nikad samo jedna najbolja... zasto sebe primoravas na ovako uzan deo nepregledne lepote? Александрида and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ma ne moz` da bude nikad samo jedna najbolja... zasto sebe primoravas na ovako uzan deo nepregledne lepote? Bas to i meni je bio problem da izdvojim jednu NAJ jer ih ima dosta .... ali da vidim koja je to vasa ; 'ajd preseci pa postavi Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Поред мора других, ево једне кратке коју волим... :rolleyes: Поет је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Bas to i meni je bio problem da izdvojim jednu NAJ jer ih ima dosta .... ali da vidim koja je to vasa ; 'ajd preseci pa postavi Nikad to ne radim, al` ajd kad lepo molis... Posto sam skoro siguran da ovu niko nece da postavi, evo ja cu, iako je ne smatram jedinom najboljom, ali to ce da bude moj prilog temi, da ne kazu ljudi da sam namcor i da kvarim zabavu... I zapamti - u svakoj muzici je Bah... Evo, cela kompozicija je savrsenstvo, a narocito je izvrstan prelaz od 1'25"... Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 bendoff taman pomislih da hoces da pokvaris party Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ја сваки дан имам другу најбољу композицију свих времена... На пример: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Ја сваки дан имам другу најбољу композицију свих времена... Pa da preinacim naziv teme u "hit dana - ozbiljna muzika" ? Ithzak Perlman je zaista maestro . Igra se sa violinom k'o dete sa igrackom . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Перлман је легенда... И ова композиција ми је некако за "сва времена": ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 .spamte. al' dobro 0102_laugh ... Ima jedna radio stanica na ITunesu ... k'o da sam ja muzicki urednik, svaka mi je omiljena. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Поет је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука