Jump to content

Maloletnice i seks

Оцени ову тему

Препоручена порука

paa, da je telegonija istinita, onda bi nemackom vec vladali crnci :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Drugo, nisam ja iznela teoriju o telegoniji, to sam, koliko znam, prvi put procitala u knjizi oca Ilije Sugajeva "Jednom za ceo zivot", koliko li je tek za njegovo godiste porazavajuce takvo razmisljanje? On je otac valjda bar troje dece, ta knjiga je stampana sa necijim odobrenjem, i deljena sa znanjem svestenih lica u Patrijarsiji, a ima i da se kupi, pa znaci niko od navedenih ne zna osnovnu reproduktivnu biologiju, a zavrsili su osnovnu skolu i medju njima ima i zenskih i muskih, jadan ti u svetu tolikog broja ljudi sa porazavajucim razmisljanjem za njihovo godiste. Nekom je to svakako palo na pamet na osnovu nekakve empirije, nije niko izmislio ljubicastog slona sa zelenim tufnama. Mozda to nije tacno, ja razmisljam na temu, a polni odnos nije samo odnos tela, za mene je porazavajuce necije povrsno razmisljanje u tim godinama. I, poznajete li neku zenu, njene bivse i sadasnje partnere, i decu sa sadasnjim?

Mogu misliti koja je to lobotomija "Jednom za ceo zivot" :D.

Je l si ti, zeno, ozbiljna ili malo zekis po forumu .mislise.

Подели на овим сајтовима

mislis da su nemice veliki fanovi crnackih kablova :)

a no ti si 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa sta znam, ziveo sam u nemackoj do 6-te godine, pa ne bih znao da odgovorim, iako chamugice jesu prilicno jaka konjkurencija 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Законски, смеш ако има више од 14 година и ако је ниси навукао поклонима, обећањем брака или на други начин (нпр. обећаш јој каријеру манекенке).

Међутим, зашто би то радио?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Међутим, зашто би то радио?

Зато што је сасвим природно да младић од 18 и девојка од 16 имају сексуални однос. И то уопште није тако ретко, јер се ради о чртвртој и другој години средње школе. За секс ти не треба разлог, треба ти разлог против.

Подели на овим сајтовима

Зато што је сасвим природно да младић од 18 и девојка од 16 имају сексуални однос. И то уопште није тако ретко, јер се ради о чртвртој и другој години средње школе. За секс ти не треба разлог, треба ти разлог против.
То ако су атеисти. Ако су хришћани онда је обратно, треба им разлог за.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...