Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 њњњ.одрекнисе.жру само напред greengrin greengrin greengrin w.a.mozart, Александрида and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ovo je vec ozbiljno iskusenje <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Одричем се танатоса, а све у корист ероса... ^-^ Таша, DYNABLASTER, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 morao bih u tom slucaju da napravim nesto novo - neko novo laprdanje 0110_hahaha ako me pamet dobro sluzi jedno laprdanje si zatvorio sHa_sarcasticlol није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Желим да се одрекнем себе али ми не иде, јел има неко неки савет. Sinergija and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Zaista ti kažem, prije nego što pijetao sutra ujutro kukurikne, triput ćeš zanijekati da me uopće poznaješ Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Желим да се одрекнем себе али ми не иде, јел има неко неки савет. срећно с тиме greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука