Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ја желим свима да се извинем,јер често не могу да превазиђем свој танатос,и поред констатног еросног изласка... ^-^ Pravazidji Tanatos :D:D, and may the force be with you :lol: :lol: :lol: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ја желим свима да се извинем,јер често не могу да превазиђем свој танатос,и поред констатног еросног изласка... ^-^ Значи стварно се извињавам,али ово сам морао да лајкујем :lol: Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Тако сам и написао... Дакле, немојте да пишете уопштена изињења. Слободно именујте човека кога сте на форуму повредили. Надам се да сте до сада схватили да ми нисмо никови, никнејмови... већ људи. Прави правцати. Pa i niste bas Sada je prepravljeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Међутим,онакве теме,као што је била она о Духовној аристократији су добре,зато што некако сви можемо да уочимо нека нестрпљења и гордости којих можда нисмо били свесни...да их изменимо и другачије размишљамо. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Тако сам и написао... ................................ Nisi, ja sam ispravio... 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Е, извињавам се онда... ја пишем онако како говорим, а говорим као и сви шумадинци са примесама мораваца obi-wan and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Bilo bi totalno bizarno da se posvadjamo na ovoj temi <_< greengrin greengrin greengrin Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Браво оче Иване! Тражим опроштај,прво,од оца Угрина,ако чита овај форум,нити познајем човека нити ме познаје и његовим молитвама да се и ја спасем. Тражим опроштај и од тебе,оче Иване,ако сам те својом слабошћу да те браним и уздижем,навела на неки погрешан коментар. Лазаре,знамо се,али опет,опрости,ако сам те повредила. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Бриши оче,ове спамове,иначе ћемо озбиљно морати да се забринемо за себе.Ајде људи сад озбиљно,ако нема ко зашта да се извини,нека не пише и нешто друго,ајде,није у реду. poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Bilo bi totalno bizarno da se posvadjamo na ovoj temi <_< greengrin greengrin greengrin Хахаха! Па да, али не би било чудно и то да се деси. Мени је најсмешније што се многи од нас познају лично и потпуно су сви cool (ево нарочито Зосима), али овде пукну као нико. Па Лазар... ко би рекао... Но, треба да се контролишемо. Ми ћемо схватити то као тренутак и експлозију, али неће сви тако видети. Замислите да доу људи први пут на форум и прочитају онако написану тему као ону о којој је било речи...шта ће рећи? Наравно, када се мало боље упознају виодеће да није то тако како изгледа на прву лопту. Но, верујете да је и мени катастрофално тешко да оправдам некад и такве разговоре. КОнкретно ми је тешко код Епископа. Опет, ми смо црквени сајт, са благословом Цркве и морамо да имамо границе. Ако тога немамо, онда се поставља питање и наше црквености. Такође, мислим да треба да будемо целовити. Ја сам исти када овде пишем и уживо. Моје писање излази из мог бића, то је неодвојиво. poelbuster, DYNABLASTER and Sinergija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Дакле, немојте да пишете уопштена изињења. Слободно именујте човека кога сте на форуму повредили. Надам се да сте до сада схватили да ми нисмо никови, никнејмови... већ људи. Прави правцати. Moje izvinjenje je iskreno, a molim za oproštaj sve redom,počev od vas o. Ivane, pa zajedno sve članove ove virtuelne zajednice,koji se ili slažu ili ne slažu sa mnom,koji me znaju ili ne znaju,i sa kojima sam polemisao ili ne. Svak od njih će naći u sebi razlog kojim ne može da prevaziđe svoj tanatos što se mene lično tiče,i za to molim oproštaj "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 izvinuo sam se Mилена КШ, Милан Меденица :), Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ја се извињавам Души, а то сам урадио још данас на ПП и било је лепо. Једино сам њој без разлога сасипао онолико беса, а није било потребе. Мени је најсмешније што се многи од нас познају лично и потпуно су сви cool (ево нарочито Зосима), али овде пукну као нико. Па Лазар... ко би рекао... Можда је тако изгледало, али ово је била чиста педагогија са моје стране, потпуно смишљења и унапред вођена. Намерно сам таквим тоном разговарао, како би неки "никови" и "анонимуси" (макар по ономе што су неки од њих данас писали) видели себе у огледалу. Ово сам све братски рекао, заиста, па те молим оче и вас остале да ме тако схватите и праштајте. Мени не треба два пута да се говори где се каки а где се једе, наравно. До форума ми је јако јако стало, па ћу убудуће бити хладинији, шта год да буде. Ионако имам доста простора на другим местима да се гањам са људима. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ja se izvinjavam forumu ŽRU što sam obrisao sve svoje snimke (fotografije i video) koje su bile linkovane na forum. Sada mnoge teme u kojima su ti snimci bili glavna stvar izgledaju bez smisla i mislim da ih treba obrisati. Izvinjavam se i ljudima koje nerviram i koji mene nerviraju. Nadam se da ću ih još više nervirati i da će oni mene još više nervirati. U različitosti je tajna ljudskog opstanka i života. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 ja zelim da se izvinim Ocu Ugrinu ako sam ga necim uvredila p.s. Postovani Oce Ugrine ,meni se i dalje ne svidja vas stajling ,naravno ukusi su razliciti puno uspeha u radu NVO zeli Vam Tanja није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука