Баба Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Прочитај Душанов законик nana and dusha је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 A inace loze se na to da su oni ustvari naslednici staroga Rima i njihovi potomci.... toliko o mitovima... Albanci se loze da su iliri, Srbi da su Nebeski narod - tipicne nacionalisticke boljke. Svakako kulturno jesu naslednici i potomci starog rima, ali je taj stari rim ostavio traga na velikom delu evrope pa i sveta. Svi smo mi po malo latini...ali plebejci... patriciji su izumrli. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Да, потребно је да постоји ова тема. Дакле, овде можете ЈАВНО да се извините некоме на форуму ако сте га увредили и ако осећате да сте претерали. Данас на форуму је заиста било лудо да сам на крају спорну тему ставио на невидљиво. Такође, не слажем се са нечијим изјавама да је ово "само форум" јер то није. Даље, ми својим писањем (мислим на православне) на неки начин представљамо Цркву, нарочито када пишу теолози и свештеници. Ево, ја се извињавам Синергији јер сам мало претерао у тумачењу њених речи, мало сам реаговао на "прву лопту" те је молим за опроштај. Да, то се десило на теми о "Духовној аристократији". obi-wan, poelbuster, Скопљанац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Zelim da se IZVINIM... w.a.mozart, Anette and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 ja se izvinjavam ako me neko pogresno shvatio :lol: danas je bas bio cudan dan... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Nedelja opraštanja poranila ove godine,a? Uh Evo ja želim javno da se izvinim i izmolim za oproštaj sve koje sam na bilo koji način uvrijedio ili povrijedio, što svojim ponašanjem što nepriličnim postovima što neumjerenim riječima i prenagljenim mislima, kao i svima koji su se razočarali ili sablaznili mojim pisanjem ili koji su očekivali više a bili su zakinuti. Pošto je svakako tema nedelje,ja neću pisati na forumu do početka posta. Nadam se da ćete mi oprostiti do tada Svi koji ne mogu da mi oproste,neka se jave na pp i izraze sve što im leži na duši Ignjatije and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 ja se izvinjavam ako me neko pogresno shvatio :lol: danas je bas bio cudan dan... Nije dan- ti si :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Svima sve oprastam <_< greengrin greengrin greengrin . Salim se greengrin greengrin greengrin . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Zelim da se IZVINIM... Јесам ли погрешио? Каже се "извинем" јел? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Јесам ли погрешио? Каже се "извинем" јел? Pogresno je reci izvinem, a ispravno izvinim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Јесам ли погрешио? Каже се "извинем" јел? Ako neko zeli da se usine ili ti da povredi ishiadicus, onda treba da se izvine :lol: . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ја желим свима да се извинем,јер често не могу да превазиђем свој танатос,и поред констатног еросног изласка... ^-^ Таша, Данче*, Anette and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Извиним...каже се извиним...извините што напомињем. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Pa sad,možda je bilo nekih teških reči..... mislim,nemoj se ljutite Sinergija је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Pogresno je reci izvinem, a ispravno izvinim. Тако сам и написао... Дакле, немојте да пишете уопштена изињења. Слободно именујте човека кога сте на форуму повредили. Надам се да сте до сада схватили да ми нисмо никови, никнејмови... већ људи. Прави правцати. Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука