RYLAH Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 A inace, Dimitrijevic je bio lider komunisticke omladine u Cacku. Uvek prosvetljen, uvek spasava one koji to ne zele, uvek samopravican. Ideologiju menjam, zivotni princip - nikada. Ма чак ни то што је био лидер комунистичке омладине не би био проблем да је сада у другом фазону. Много их се таквих вратило Цркви искрено. И он верује да је искрен. Гре'ота, има потенцијала, и то много, али себи увек намеће неку мисију, увек се бори против неких великих и моћних сила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ма чак ни то што је био лидер комунистичке омладине не би био проблем да је сада у другом фазону. Много их се таквих вратило Цркви искрено. И он верује да је искрен. Гре'ота, има потенцијала, и то много, али себи увек намеће неку мисију, увек се бори против неких великих и моћних сила. Aquilio je za njega rekao da je srpski Alex Jones. Tako i deluje. Mislim da jos uvek prosvetljuje ljude o Novom svetskom poretku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Слушао сам га пре десетак година у патријаршији, на тему Шмемана, Флоровског и осталих теолога 20. века. Нећу да кријем, одушевио ме је. Он је био први кога сам уживо чуо да позива на обнову црквеног живота и хришћанства. Хвалио је Шмемана као великог литургичара. Критиковао је тадашње уске појаве у Цркви и звучао као јако отворен човек. Шокирао сам се када сам после видео шта је све писао и радио. Као да није био исти човек. Можда је доживео нешто лично лоше од црквене јерархије, па сад даје себи одушка или слично. Не знам... Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Aquilio je za njega rekao da je srpski Alex Jones. Tako i deluje. Mislim da jos uvek prosvetljuje ljude o Novom svetskom poretku. Није баш. Алекс Џоунс баш барата непровереним информацијама и неистинама, само ако потврђују његова становишта. У задње време је почео добро да профитира на ширењу страха. Димитријевић се у почетку углавном борио против секташтва, и то је радио врло добро, да би сада акценат ставио на ширење страха од екуменизма, дакле на борбу против "унутрашњег непријатеља". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука