Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 @Nikola Upravo ovo sto ti je rekao o. Ivan. Oci kazu da tokom molitve ne treba zamisljati predstave, sto ne znaci da to nikada nisu cinili. Stavise, ja ne mogu da zamislim situaciju da imas toliko otaca koji pisu o raju, a da pritom nisu zamisljali taj isti raj. Pa neki kazu da su bili u njemu.Drugaciji je to zivot od ovog naseg.Mislim na monaski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Moderatori ne moraju da budu neki znalci teologije. Mnogi medju njima su obicni vernici kao i svi ostali, koji se trude da zive evharistijski. Pa trebalo bi da se trude.Necu da sudim koliko se ko trudi.Nisam Gospod Bog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Vidi Nikola, ovde niko nije verometar, a posebno nemoj od mene to da očekuješ. Dobio si odgovore i od o.Ivana i od petra m, ako imaš još pitanja, uključiće se još ljudi da porazgovarate. Opusti se malo, mi ovde znamo i da se šalimo Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa neki kazu da su bili u njemu.Drugaciji je to zivot od ovog naseg.Mislim na monaski. Ako mislis na oce koji su imali vizije i priliku da "budu" u raju, to i nije raj u punom smislu reci vec vise predokusanje tog stanja, koje im je Bog darovao. Kakve veze monastvo ima s tim? nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa ti kao moderator ovakvog sajta treba da znas vise od mene,reci nesto pametno.Bog dragi zna da li mi se podsmevas ili si iskrena. А ти би као новопридошли члан могао да будеш мало мање арогантан. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa trebalo bi da se trude.Necu da sudim koliko se ko trudi.Nisam Gospod Bog. Veruj mi da se trude. Vec duze sam ovde i znam koliko je moderacija na celu sa o. Ivanom ucinila da ovo mesto bude to sto jeste. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Добро, ајмо сада да се вратимо у колосек... Никола је, како ствари стоје, дошао да учи људе овде Православљу, вероватно читајући којекакве коментаре са расколничких сајтова типа "борба за веру", "истина је само једна..." "епархија у егзилу"... и сада у свакој теми и у свему што овде прочита он види оно што не пише. Но, није први ни последњи, али опет ми толеришемо до једне границе и такве испаде сматрајући то очигледном лошом обавештеношћу о Цркви и о људима из Цркве. Наравно, све има своју границу и та граница је нешто преко чега се не прелази- личне, глобалне увреде на рачун људи са ЖРУ-а, Администрације, Епископа, свештенства... Дакле Ниџо душо, Моцарт није ни причао о молитви... прочитај поново о чему пише, па погледај и остале његове поруке на другим темама, па погледај жруовску популарност члана и свега што је урадио за Цркву и надамо се да си, фала Богу, интелигентан да схватиш да ниси у праву око ове недоумице коју си хтео да пресечеш онако из прве.. Ај сада полако, смирено, лепо, културно...већ сам ти рекао да си међу својом браћом и сестрама и нема потребе са тешким речима. Важи? Драшко, Лидија Миленковић and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 А ти би као новопридошли члан могао да будеш мало мање арогантан. Zasto mislite da sam arogantan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Добро, ајмо сада да се вратимо у колосек... Никола је, како ствари стоје, дошао да учи људе овде Православљу, вероватно читајући којекакве коментаре са расколничких сајтова типа "борба за веру", "истина је само једна..." "епархија у егзилу"... и сада у свакој теми и у свему што овде прочита он види оно што не пише. Но, није први ни последњи, али опет ми толеришемо до једне границе и такве испаде сматрајући то очигледном лошом обавештеношћу о Цркви и о људима из Цркве. Наравно, све има своју границу и та граница је нешто преко чега се не прелази- личне, глобалне увреде на рачун људи са ЖРУ-а, Администрације, Епископа, свештенства... Дакле Ниџо душо, Моцарт није ни причао о молитви... прочитај поново о чему пише, па погледај и остале његове поруке на другим темама, па погледај жруовску популарност члана и свега што је урадио за Цркву и надамо се да си, фала Богу, интелигентан да схватиш да ниси у праву око ове недоумице коју си хтео да пресечеш онако из прве.. Ај сада полако, смирено, лепо, културно...већ сам ти рекао да си међу својом браћом и сестрама и нема потребе са тешким речима. Важи? Zanm da nije pricao o molitvi,nego sam spomenuo to kao primer.Zar sam lose postupio? A pitam vas,zasto milite da orba za veru pravi raskol i medju kim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Хм... не мислимо брате, знамо... ипак има нас који овде нисмо од јуче и мало смо боље упућени. Но, сада то није битно, тема је о нечем другом. Нећемо више спамовати овако дивну тему. Ако желиш ово да питаш, одабери подфорум и потвори тему, па ће браћа и сестре изнети аргументе.. Ја их имам безброј. Ниси ни свестан колико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Хм... не мислимо брате, знамо... ипак има нас који овде нисмо од јуче и мало смо боље упућени. Но, сада то није битно, тема је о нечем другом. Нећемо више спамовати овако дивну тему. Ако желиш ово да питаш, одабери подфорум и потвори тему, па ће браћа и сестре изнети аргументе.. Ја их имам безброј. Ниси ни свестан колико. Jel mozete meni u privatnoj poruci da napisete argumente?Voleo bih da znam.Konkretno borba za veru.Pa malopre ste rekli da sam upravu da netreba zamisljati raj tolkom molitve sad kazete da gresim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 mmmm Firefly Seasons 2-10 srcee The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Рекосмо, нећемо да спемујемо тему, немој то више да радиш... нема потребе да пишем привате поруке. Верујем да ће и многе јавно занимати. А за почетак пажљивије читај поруке и све ће бити ок. Немој да постављаш овако ствари јер ћемо онда веома брзо завршити разговор... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Момак је млад, а у младости смо сви знали бити ватрени. Зато полако.. Александрида and Фарисеј је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Kovacevic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Рекосмо, нећемо да спемујемо тему, немој то више да радиш... нема потребе да пишем привате поруке. Верујем да ће и многе јавно занимати. А за почетак пажљивије читај поруке и све ће бити ок. Немој да постављаш овако ствари јер ћемо онда веома брзо завршити разговор... Kako postavljam stvari?Pa pokrenite temu gde cete javno napisati to.A pitao sam vas da mi kazete ako imate argumente,i bilo bi lepo da mi napisete.Zasto kazete to da cemo zavrsiti razgovor?to mi lici na pretnju,a to neprlilici vernicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука