Jump to content

Два пута крштен - Чедомир Јовановић

Оцени ову тему

marko_13

Препоручена порука

aj i ja da se ucurim u metaforu, jel prividan izbor ako ti ja kazem nemoj da pipkas vrelu ringlu opeces se?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 132
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa znaci u pravu sam kad kazem da te bog voli samo ako se privolis njemu...

Ne Bog te voli uvek i zove te da mu se vratis ako hoces on te nikada ne odbacuje vec samo ti mozes da odbacis njega.

Postoji ona prica da li Bog moze da napravi nesto toliko tesko da ne moze da podigne?Odgovor je moze.A to je covek pun gordosti i samozadovoljstva.

Подели на овим сајтовима

nije al onda nemoj da pricas kako mi ringla zeli dobro i kako me ona zapravo beskrajno voli ;)

hehe pa opet me ne razumes :laugh: izgleda da nismo na istim talasnim duzinama .mislise.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da Cedica nije dobro krsten, garant su ga samo prskali sa vodicom umesto da ga dobro izribaju i u tri vode isperu.

Dakle optuzujes ih da su otaljali krstenje?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Dakle optuzujes ih da su otaljali krstenje?

Jok, kazem da bi Cedicu trebalo u ves masinu, na 90º C, pa na centrifugu ... onda bi mozda imalo efekta... ovako slabo ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ajde nekako da se uglavim u ovu metaforu...

dakle ti imas izbor da nosis sta zelis ali da znas da ako obuces bilo sta osim majice mnogo ce lose da ti bude... eto, i kakav je to izbor? To nije izbor, to je privid izbora... MORAS da nosis majicu jer ces inace da umres od toplotnog udara..

:)

Тако ти је то у животу, свака одлука има своју последицу, бољу или лошију. Шта би ти више волео, да свака одлука води истом резултату ? Тек онда не би имао слободу, можеш да изабереш, али ти на крају дође на исто .

Подели на овим сајтовима

i trba svaka odluka da ima posledicu... ali bih vise voleo da je odgovornost izbora iskljucivo na meni sto predstavlja pravu slobodu izbora... ovako mi ti kazes da mogu da biram sta ocu samo na kraju moram da izaberem jednu konkretnu ako hocu da mi bude super. A u isto vreme taj koji mi nudi izbor mi i namece tazkva pravila igre... pasivna agresija...

Подели на овим сајтовима

znaci ja ako ti kazem, budi dobar i slusaj me kad ti kazem da ne pipkas vrelu ringlu! to znaci da ti ja namecem pravila igre i da sam pasivno agresivan?! lol

nesto si pobrko s logikom...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Meni ta "slobodna volja" nije bas najjasnija... ako sam dobro razumeo Bog daje slobodnu volju da sami biramo stagod mislimo da je za nas najbolje ali nam jasno porucuje da "kuku ga nama ako izaberemo bilo sta osim njega"? Pa to nije slobodna volja... to je pasivna agresija...?

Слобода је слобода у добру, а коришћење слободе да би се изабрао грех и зло је злоупотреба слободе и то води у смрт, у нестајање.

Подели на овим сајтовима

Слобода је слобода у добру, а коришћење слободе да би се изабрао грех и зло је злоупотреба слободе и то води у смрт, у нестајање.

pa i ja to kazem... akoizaberes bilo sta osim onog sto je "jedino ispravno" onda je to zloupotreba slobode?

Ne, sloboda je kad imas slobodu... nije sloboda kad ti neko "daje" slobodu a pritom ti daje "uputstvo za koriscenje" te slobode

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...