RYLAH Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Ih, taki delija da nezafejzbuci ponekad?! Јок, рођени, иам један налог без пријатеља и без ичега, само да бих мого дотварам странице кад видим неке занимљиве по Фејзу, ал овако да се смарам нешто, то јок, одавно ме то сморило, досадан ми тотално. drvce and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Немам бивше тамо, а ни не сећам се када сам последњи пут имао "љубав". :10500: drvce је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Јок, рођени, иам један налог без пријатеља и без ичега, само да бих мого дотварам странице кад видим неке занимљиве по Фејзу, ал овако да се смарам нешто, то јок, одавно ме то сморило, досадан ми тотално. Такође. АС знају ѕашто RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 ja nasao jednu, prelepa na fejsu a u gradu kad sam je video ima oko 150 kila! 0102_laugh 0110_hahaha Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 налог без пријатеља и без ичега, само да бих мого дотварам странице кад видим неке занимљиве по Фејзу, Gvirkanje kroz tarabu je odvajkada zabavno bilo, da ti pravo kazem! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Немам бивше тамо, а ни не сећам се када сам последњи пут имао "љубав". :10500: Evo ga, opet, naivni dzentlmen unesrecen nepristojnim ponudama lascivne omladine... RYLAH and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Ма супер је фејс,лети поготово,кад ти фејсбук пријатељице дођу са мора,па окаче слике... 4chsmu1 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ja ih imam u prijateljima, ali me nešto naročito ne zanima šta rade u životu... Da li je dobro? Ne znam, sve zavisi, ako imaš potrebu da svaki čas gledaš šta rade onda sigurno da nije dobro. Valjda je uslov da bude dobro to da potpuno raščistiš u svojoj glavi, pa to onda neće više ni biti bitno. Nisam ni neki vernik u "prijateljstva" nakon veze, neki kontakt možda, prijateljstvo - teško, da ne kažem nikako. Taki sam ti ja. Anti Palma Crew, Срђан Шијакињић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Danas je rodjendan mojoj velikoj ljubavi iz osnovne i dobrog dela srednje škole A on nema FB. I kako ja sad da mu čestitam rođendan i da vidim šta radi? Nisam više mnogo u kraju, a nije ni on, pa ga sretnem u gradu otprilike jednom godišnje, i baš mi bude drago da proćaskamo, da se pitamo za junačko zdravlje "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ju, kakav crni fb, pa moje ljubavi si se zaustavile negde kod tranzistora, eventualno kod crno - belog televizora (lampaša). Juan Valdez, malina :), RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ih BABA,totalno si moderna...moja bakica nije ni to imala,zato je bila ažurna na narodnim sijelima i igrankama,aktivno ašikovala na istim... kolo2 ....Baba mi je bila srcelomka love1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука