draganzzz Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 ja nasao jednu, prelepa na fejsu a u gradu kad sam je video ima oko 150 kila! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 ja imam dve bivse zaljubljenosti na fb, i drago mi kad ih vidim Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Mislim da je to stvar karaktera. Ako si jednom rekao ne- onda ne i tacka. A i od vremena mnogo zavisi. Zaboravlja se sve. Slazem se sa tobom,da je to stvar karaktera. Covek ili hoce da bude sa jednom osobom i ostari sa njom,bori se na svaki nacin da sacuva tu ljubav(brak) ili leti sa cveta na cvet . Ako ima tendencije da se osvrce na staru ljubav neka se zapita koliko su tu "cista posla'' i da li sadasnjeg partnera zaista voli? Таша and katja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 nemam bivših ljubavi na fb-u, niti o njima razmišljam. slažem se sa gore navedenim da je analiza starih ljubavi nedostatak sadašnje (isto iz ličnog iskustva)... i svakako se ne treba osvrtati mnogo unazad jer sjajne stvari možda upravo promiču! Таша and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ја сам своју супругу упознао преко Фејсбука. Непосредно после венчања сам избрисао налог. Један са другим поступци немају никакве везе, али је занимљиво, јер се може тумачити свакојако И раније сам једном био решио да га избришем, али сам одустао. То је било непосредно пре но што ћу је упознати katja, blue and anajrim је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ја сам своју супругу упознао преко Фејсбука. Непосредно после венчања сам избрисао налог. Један са другим поступци немају никакве везе, али је занимљиво, јер се може тумачити свакојако И раније сам једном био решио да га избришем, али сам одустао. То је било непосредно пре но што ћу је упознати ma je li moguce :o lijepo... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ја сам своју супругу упознао преко Фејсбука. још један доказ да у свему има нечег доброг...треба га само користити на прави начин... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 имам једну, и то може само својој нормалности да захвали остале су избачене из листе пријатеља. приде се не дружим са бившим девојкама, не видим поенту. мада сам пристојан кад се сретнемо, иако то неке не заслужују. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Не може. Вињак пиво и ракија. greengrin greengrin greengrin katja and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 хаххах, да, ово је одлично :cheesy2: Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Sto veci intenzitet emocije to manja vjerovatnoca da ce mi ostati u prijateljima...Nema potrebe za tim.Ono sto je u realnosti zavrseno i donijeta odluka sta ima da glumimo neke "prijatelje",poznanike i nesto trece kada se zna sta smo nas dvoje jedno drugom nekad predstavljali.To je zavrseno,idemo dalje.Necu da nas skrnavim tako.A necu ni svoju odluku da dovodim u pitanje... I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Неам Фејзбук. drvce, Ignjatije and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Неам Фејзбук. Ih, taki delija da nezafejzbuci ponekad?! Јадранка-Дервента and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 imam fejsbruk, al' mi vata prašinu drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука