Jump to content

Бивше љубави - на фб

Оцени ову тему

Препоручена порука

ja nasao jednu,

prelepa na fejsu a u gradu kad sam je video ima oko 150 kila!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

ja imam dve bivse zaljubljenosti na fb, i drago mi kad ih vidim :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mislim da je to stvar karaktera. Ako si jednom rekao ne- onda ne i tacka.

A i od vremena mnogo zavisi. Zaboravlja se sve.

Slazem se sa tobom,da je to stvar karaktera. Covek ili hoce da bude sa jednom osobom i ostari sa njom,bori se na svaki nacin da sacuva tu ljubav(brak) ili leti sa cveta na cvet . Ako ima tendencije da se osvrce na staru ljubav neka se zapita koliko su tu "cista posla'' i da li sadasnjeg partnera zaista voli?

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

nemam bivših ljubavi na fb-u, niti o njima razmišljam.

slažem se sa gore navedenim da je analiza starih ljubavi nedostatak sadašnje (isto iz ličnog iskustva)... i svakako se ne treba osvrtati mnogo unazad jer sjajne stvari možda upravo promiču!

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Ја сам своју супругу упознао преко Фејсбука. Непосредно после венчања сам избрисао налог. Један са другим поступци немају никакве везе, али је занимљиво, јер се може тумачити свакојако :)

И раније сам једном био решио да га избришем, али сам одустао. То је било непосредно пре но што ћу је упознати

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ја сам своју супругу упознао преко Фејсбука. Непосредно после венчања сам избрисао налог. Један са другим поступци немају никакве везе, али је занимљиво, јер се може тумачити свакојако :)

И раније сам једном био решио да га избришем, али сам одустао. То је било непосредно пре но што ћу је упознати

ma je li moguce :o lijepo...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Ја сам своју супругу упознао преко Фејсбука.

још један доказ да у свему има нечег доброг...треба га само користити на прави начин...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

имам једну, и то може само својој нормалности да захвали :)

остале су избачене из листе пријатеља.

приде се не дружим са бившим девојкама, не видим поенту.

мада сам пристојан кад се сретнемо, иако то неке не заслужују.

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Sto veci intenzitet emocije to manja vjerovatnoca da ce mi ostati u prijateljima...Nema potrebe za tim.Ono sto je u realnosti zavrseno i donijeta odluka sta ima da glumimo neke "prijatelje",poznanike i nesto trece kada se zna sta smo nas dvoje jedno drugom nekad predstavljali.To je zavrseno,idemo dalje.Necu da nas skrnavim tako.A necu ni svoju odluku da dovodim u pitanje...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Неам Фејзбук.

Ih, taki delija da nezafejzbuci ponekad?!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...