Ignjatije Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Njihova je filozofija komunisticka :"Ko nije sa nama taj je protiv nas." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Islam odrzava strah. I spolja i iznutra. Iznutra, od brace muslimana jer mora biti dovoljno dobar musliman. Spolja, jer nema gde da ode ako napusti islam zato sto ce ga proganjati i pronaci i ubiti. Lazna vera, vise je agresivna, nazadna, na strahu i mrznji zasnovana politicka ideologija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Da i onda ce nam Eniz doci i reci " Nasa vera je ispravna eto u Hriscanskim zemljama 10% ljudi su vernici a u Islamskim 99% i to dokazuje da je islam ispravan". Nisu oni vernici moj hodza vec se plase da im glava ne ode na panj; izem ti takvog proroka koji ubija ljude. Uostalom ja imam dobru prijateljicu koja je iz Indonezije; cak i ovde u USA ne sme da kaze da ne veruje u Muhameda jer se plasi svojih poznanika muslimana. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Не знам да ли сте знали да ако у Саудијској Арабији имате хришћанске иконе у приватној кући, полиција има право да вам уђе у кућу и полупа их. Муслимани су невиђени фарисеји а за мене је стварно та њихова религија, врло примитивна и нелогична. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 ''Vera'' zasnovana na lazima, koja zahteva od svojih vernika da cak i lazu nevernika samo da ga potcine toj ''veri''.Nemam ime za to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Не знам да ли сте знали да ако у Саудијској Арабији имате хришћанске иконе у приватној кући, полиција има право да вам уђе у кућу и полупа их. Муслимани су невиђени фарисеји а за мене је стварно та њихова религија, врло примитивна и нелогична. Саудијску Арабију треба посматрати као исламску "Свету Гору". Просто они имају своја правила и ако хоћеш живјети у Саудијској Арабији мораш се тога стриктно држати и тако ти је. У Саудијској Арабији влада вехабитски, радикални облик испољавања ислама и има много муслимана који се не слажу са оваквим начином држања ислама. Но како су најсветија мјеста у Саудијској Арабији и тамо је колијевка ислама, вјероватно има много више муслимана који су углавном умјерени, али повремено им зна проукљати дашак подршке режиму какав влада у Саудијској Арабији. Земље са умјереним, или секуларним исламом попут Турске, или Малезије мало ублажују ову комплетну представу негативности према исламу, бар по мом мишљењу. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Dobro eksperi o islamu:Šta ste pročitali o islamu?Koju islamsku knjigu? Da li ste pročitali Kuran?ZaŠto govorite o nečemu Što i nepoznajete? Nevjerovatrni ste?I dalje uživajte u vaŠim samoobmanama. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Što se ljutiš Enize ? Odgovori ljudima.Mi nismo raspravljali o nekim dubokim teološkim pitanjima,nego o nečemu što je jasno kao dan i što si i ti sam potvrdio.Zaključak je taj da je Islam vera prisile i nasilnog nametanja.Ti dokaži da nije tako. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 ako cemo posteno, po toj logici bi trebala onda da bude smrtna kazna i za muslimana koji vredja tudju veru, al sva sreca sto imate rupa u zakonu dusha је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Али најјаче ми је код њих, како те њихове воће тјерају људе да буду "добри", поново мјерилима тих галамџија шта је то добро, морално .... Када сам питао у једној богатој арапској земљи, да ли дјевојке морају да буду тако умотане (све младе дјевојке су умотане) они су нам рекли да те дјевојке имају потпуну слободу да дођу и у бикинију, али ето неким чудом свака од њих се облачи исто. Шта се дешава иза зидова ("Тамо гдје Алах не види") то нам је непознато. Али ок, ако се неком свиђа тако нешто, свиђа се и мени његов избор! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Dobro eksperi o islamu:Šta ste pročitali o islamu?Koju islamsku knjigu? Da li ste pročitali Kuran?ZaŠto govorite o nečemu Što i nepoznajete? Nevjerovatrni ste?I dalje uživajte u vaŠim samoobmanama. Citao Kuran. Bio u Turskoj, Kataru, Libanu, Siriji... A dovoljno mi je i da procitam onu glupost koji si opalio po tviterasu kada si rekao da je zaswluzio smrt. bas bih voleo da tebi daju macetu da mu odrubis glavu. I ti si kao hodza; bujrum ti za sva ubistva kojima se radujes. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука