Jump to content

Смрт твитерашу због критике муслиманског посланика Мухамеда!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Погодио је у центар, а извинио се јер је човек и разуме како сте сензитивни.

Prvom prilikom ću mu reći da te uzme kao potparola.Da pojasniš ono što "on nije bio u stanju".

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Onaj koji nas je stvorio jedino zna šta je u srcima ljudi.Ironično je to da mi ti kao nemusliman daješ usmjerenja ko to gaji ljubav a ko mržnju od muslimanskih predstavnika.

Moraš shvatiti da je snaga muslimana u zajednici muslimana a zajednica muslimana je u okupljanju oko reisa BiH.A ako ti možda smeta to , nekako mi to nije čudno.

Немој ме погрешно схватити. Ја немам ништа против да имате једног реиса, био он у Сарајеву или Скопљу. Да бих научио нешто о вјери, ја посматрам и људе који исповједају ту вјеру. Зукорлић је постао политичар, манипулатор и букаџија. Церићеве изјаве су неодговорне. Можда је њима у срцу љубав, али на језику им је отров. Немам кардио-духовни рендген, али имам уши и мозак.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

A posebno je zanimljivo ono mesto u Kuranu koje muslimanima nalaze: u borbi za sirenje islama sve ti je dozvoljeno, nevernika prevari i slazi, samo da ga potcinis...

Neki veceras ovde pisu k'o da prvi put vide muslimana.

A nije tu prvi put 301

https://www.pouke.org...3/page__st__180

Подели на овим сајтовима

Prvom prilikom ću mu reći da te uzme kao potparola.Da pojasniš ono što "on nije bio u stanju".

Он је и те како у стању, посебно кад треба са вама.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Променио сам наслов на твоју иницијативу.

Фали вам "С" у наслову.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

A posebno je zanimljivo ono mesto u Kuranu koje muslimanima nalaze: u borbi za sirenje islama sve ti je dozvoljeno, nevernika prevari i slazi, samo da ga potcinis...

Neki veceras ovde pisu k'o da prvi put vide muslimana.

A nije tu prvi put 301

https://www.pouke.org...3/page__st__180

Te prekopiraj taj tekst iz Kurana da ga ovdje svi pročitaju.

Подели на овим сајтовима

Многа оправдања насиља над неверницима своје упориште налазе у тзв. куранским стиховима мача. Стручњаци идентификују два стиха у Кур’ану – 9, 5 и 29, које зову „стихови мача“. Конкретно стих 9, 5 из суре Ат-Тавба (Аt-Tawba) је познат као Ајет ал-саиф (Ayat al-sayf), ајет мача или стих мача, један је од најпознатијих и, уједино, најконтраверзнијих. Стих гласи: „Када прођу свети мјесеци, убијајте многобшце гдје год их нађете, заробљавајте их, опсједајте и на свакоме пролазу дочекујте! Па ако се покају и буду молитву обављали и зекат давали, оставите их на миру јер Аллах заиста прашта и самилостан је“ (Кур’ан 9, 5).

Тумачења о значењу ових одломака иду до тога да један од најпознатијих тумача и познавалаца Кур’ана Ибн Кесир (14. век) тврди да, заправо, постоје четири „стиха мача“ и да се односе на четири врсте људи против којих се муслимани морају борити. Стих 9, 5 односи се на борбу против идолопоклоника, 9, 29 на борбу против народа Књиге (Јевреји и хришћани) док не плате порез на особу и на земљу, 9, 73 против оних који споља изгледају као муслимани, али се противе Мухамеду и исламским заједницама и 49, 4 се односи на борбу која је намењена против муслимана који угњетавају друге муслимане. Када се погледа да на другом месту Кур’ан у 60, 8 каже да Аллах не забрањује да се муслиман дружи и буде пријатељ са оним који не ратује са њим због вере и не истерује га из завичаја, изгледа да оцена Јуергенсмејера како ислам двосмислено учи о насиљу само донекле тачна. Могло би се рећи да је у питању и недоследност или лукавост. Хришћанима и Јеврејима се намеће борба (без обзира на то да ли су мирољубиви или не) све док не почну плаћати порезе, а када није у позицији да наметне силу онда се може дружити са мирољубивим неверником.

Подели на овим сајтовима

Немој ме погрешно схватити. Ја немам ништа против да имате једног реиса, био он у Сарајеву или Скопљу. Да бих научио нешто о вјери, ја посматрам и људе који исповједају ту вјеру. Зукорлић је постао политичар, манипулатор и букаџија. Церићеве изјаве су неодговорне. Можда је њима у срцу љубав, али на језику им је отров. Немам кардио-духовни рендген, али имам уши и мозак.

Poznajem reisa lično.Divan čovjek kao osoba.Mislim da imate pogrešnu sliku o njemu.Čovjek je pastir svoga stada.Čuva ga.A ne nosi mržnju ni prema kome.Nije mu lako voditi muslimane koji su razjedinjeni, rastjerani, poniženi i dobrim djelom neobrazovani.a sa druge strane jako je puno ljudi koji nam zlo žene.I čovjek kada je ljut u govoru odnosi se prema onima koji nam jame kopaju a nikako prema dobronamjernim ljudima.tU JE PROBLEM.A MEDIJI SU ČESTO U RUKAMA ISLAMOFOBIČARA.Zloupotrebe svaku njegovu izjavu.

Подели на овим сајтовима

А муслимани су и у Босни и у Рашкој и у Хрватској само седели скрштених руку и гледали шта се збива. Не буди смешан и лицимеран.

Marko opet teške kvalifikacije.Sramota.

Ne mi muslimani nismo sjedeli skrštenih ruku nego smo sjedili vezanih ruku.šta je se desilo u Plavu i Gusinju?

Подели на овим сајтовима

Одговори на ово што сам писао, а зна се шта сте ви радили по Рашкој, Босни, Херцеговини и Хрватској. Па ни сте ви џабе усташама били "хрватско цвијеће".

Подели на овим сајтовима

Poznajem reisa lično.Divan čovjek kao osoba.Mislim da imate pogrešnu sliku o njemu.Čovjek je pastir svoga stada.Čuva ga.A ne nosi mržnju ni prema kome.Nije mu lako voditi muslimane koji su razjedinjeni, rastjerani, poniženi i dobrim djelom neobrazovani.a sa druge strane jako je puno ljudi koji nam zlo žene.I čovjek kada je ljut u govoru odnosi se prema onima koji nam jame kopaju a nikako prema dobronamjernim ljudima.tU JE PROBLEM.A MEDIJI SU ČESTO U RUKAMA ISLAMOFOBIČARA.Zloupotrebe svaku njegovu izjavu.

Е видиш, овдје ја имам проблем. Ако реис константно, али константно, понавља причу о геноциду (да ли је био или није, можемо отворити посебну тему), али на тако неодговоран начин, да Срби сада имају претензије да вас поробе, освоје или не знам шта већ. Геноцид као стожер окупљања једног народа (а колико видим Бошњаци то користе да би се ујединили) може да буде тема неког политичара и да он даје неодговорне изјаве, то му је и посао. Али проћи ће политичари, ови или они, остаће три вјере у Босни усковитлане и испреплетане, и носиоци вјерских функција, морају да имају другачији став и приступ. Није ли Јакуб еф. Селимовски био диван човјек, па како је отишао са функције у освит несрећних дешавања?

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...