Grizzly Adams Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Ravno je bezumlju ubiti čovjeka samo što nosi recimo drugo ime, a ovo gore je čuvanje vrijednosti. Па које вредности чуваш кад убијеш човека...? Тиме си се највеће вредности одрекао. nishizawa and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Јооој! Какви нонсенси! Па ви убијате због писања на Твитеру! Шта бисте радили да вам педери или проституке парадирају? Зато и јесте лицемери - јер убијате због твитера, а имате мнооого горих ствари! Recimo licemjerje za mene Marko je brinuti se za život jednog čovjeka a ovamo ubijati na desetine hiljada.Licemjerje za mene Marko je uništiti 600 džamija a poslije reći mi nismo odgovorni za njihovo rušenje i nećemo da nadoknadimo štetu.Licemjerje je za mene na muslimanskoj zemlji crkvu napravitii u njoj se moliti Bogu.To je licemjerje, u pravom smislu riječi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Recimo licemjerje za mene Marko je brinuti se za život jednog čovjeka a ovamo ubijati na desetine hiljada.Licemjerje za mene Marko je uništiti 600 džamija a poslije reći mi nismo odgovorni za njihovo rušenje i nećemo da nadoknadimo štetu.Licemjerje je za mene na muslimanskoj zemlji crkvu napravitii u njoj se moliti Bogu.To je licemjerje, u pravom smislu riječi. Извини, а одакле џамија у Босни или Србији? Ко је ту дошао и ко је коме отимао земљу и богомоље? Буди срећан што вас ми Срби нисмо све изгнали као што су вас Шпанци! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Па које вредности чуваш кад убијеш човека...? Тиме си се највеће вредности одрекао. Zvonko kod nas u islamu je vrijeđanje poslanika Muhammeda i bilo koje stvari od vjere jedan od najvećih prijestupa kojeg čovjek može napraviti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Zvonko kod nas u islamu je vrijeđanje poslanika Muhammeda i bilo koje stvari od vjere jedan od najvećih prijestupa kojeg čovjek može napraviti. Значи ок је убити некога ко увреди Мухамеда!? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Па да ли то значи да треба убити таквог ко се не слаже са вама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 @ bosanac mislis li ti ozbiljno to sto pises? Jesi li ti, osim sto si musliman, i covek ili sta si? Свако бира и остаје у вери бирајући по својој савести. По исламској вери, оно горе је оправдано и пожељно, и свако има право да се понаша у складу са својом религијом ако она није забрањена. Да ли треба забранити религију која заповеда да особу која изгуби чланство у својој организацији треба убити, то је већ друго питање. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 @Velja Jasno mi je da je po njihovoj religiji to najnormalnije i to ne dovodim u pitanje. Kao i kod nas sto je moguce da svaki covek razmislja i oseca nekada drugacije nego sto mu vera nalaze (bilo to bolje ili gore u odnosu na nju), interesuje me da li je takav slucaj i sa bosancem. Nista drugo. Da li negde u njegovom bicu ima milosti za drugog coveka, nevezano za religiju. To je bilo pitanje upuceno njemu kao coveku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Mada kad porazmislim, i da ima on mi to ne bi rekao. Ako imam u vidu na kojoj sam temi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Извини, а одакле џамија у Босни или Србији? Ко је ту дошао и ко је коме отимао земљу и богомоље? Буди срећан што вас ми Срби нисмо све изгнали као што су вас Шпанци! Trebam vam na tome biti zahvalan?ŠaliŠ se? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Lena ако је верник он мора веровати и живети како његов ГОСПОДАР заповеда, као што и ти мораш веровати онако како теби твој ГОСПОДАР заповеда, у супротном - нити је он истински муслиман, нити си ти хришћанин. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 @Velja Jasno mi je da je po njihovoj religiji to najnormalnije i to ne dovodim u pitanje. Kao i kod nas sto je moguce da svaki covek razmislja i oseca nekada drugacije nego sto mu vera nalaze (bilo to bolje ili gore u odnosu na nju), interesuje me da li je takav slucaj i sa bosancem. Nista drugo. Da li negde u njegovom bicu ima milosti za drugog coveka, nevezano za religiju. To je bilo pitanje upuceno njemu kao coveku. Ja sam robot! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Па ево да покушам да будем конструктиван. Мени би било оправдано да из своје заједнице избацимо некога ко прекрши правила вере и да не желимо да будемо са њим у било каквом контакту. Да ли би то било довољна казна по Исламу? Али да се не убије и не повреди... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Lena ако је верник он мора веровати и живети како његов ГОСПОДАР заповеда, као што и ти мораш веровати онако како теби твој ГОСПОДАР заповеда, у супротном - нити је он истински муслиман, нити си ти хришћанин. Vama vaša a meni moja vjera. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 @ velja Da, to je drugo pitanje. A, prvo pitanje je da li treba verovati u dobre namere muslimana cija vera islam naredjuje : nevernika pozovi da primi islam, ako nece ubij ga i njegovu zenu i imovinu zapleni i ...( parafraziram, naravno ) ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука