Jump to content

Traži se... ex-iskušenik (verovatno)

w.a.mozart

Препоручена порука

Pre nekih 12-ak godina boravio sam izvesno vreme u Studenici,dok je iguman bio o.Julijan. Tom prilikom sam se upoznao sa nekima od monaha (m. Dositej,Mojsije,Tihon(sada iguman) a i sa jednim iskušenikom koji se zove Ivan.Tačnije,tada je bio iskušenik-mislim da je bio 8. razred osn.škole... tako nešto

Na rastanku mi je poklonio knjigu Starac Zaharija i obećao mi da će me pozvati na monašenje... nešto se setih ovog dečka pa rekoh-možda neko na forumu nešto zna o njemu-šansa je mala ali eto....

Inače,nismo se ni videli ni čuli posle toga

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Па зар не знају поменути монаси?

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Знам ја једног Ивана који је у Манастиру Јошаници код Јагодине.

Овај наш Иван је онако баш мршав али стамен. Мислим, мени је он однекуд био познат и пре...

Подели на овим сајтовима

Па зар не знају поменути монаси?

viš... nikad mi nije palo na pamet da ih pozovem i pitam lol

možda stvarno to i uradim

na ovom sajtu ima i nečeg korisnog

http://www.pakibitija.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=31

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pre nekih 12-ak godina boravio sam izvesno vreme u Studenici,dok je iguman bio o.Julijan. Tom prilikom sam se upoznao sa nekima od monaha (m. Dositej,Mojsije,Tihon(sada iguman) a i sa jednim iskušenikom koji se zove Ivan.Tačnije,tada je bio iskušenik-mislim da je bio 8. razred osn.škole... tako nešto

Na rastanku mi je poklonio knjigu Starac Zaharija i obećao mi da će me pozvati na monašenje... nešto se setih ovog dečka pa rekoh-možda neko na forumu nešto zna o njemu-šansa je mala ali eto....

Inače,nismo se ni videli ni čuli posle toga

Kako tako mlad, da ne kazem mali .mislise. ?

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је он отишао из манастира и то пре једно 5,6 година ако је то тај млади човек.Онако пријатан,весео,безазлен а опет незрео за манастир.Ако је то тај,отишао је из искушеништва.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Kako tako mlad, da ne kazem mali .mislise. ?

У Манастиру Дуга Њива код Добоја настојник манастира је 90-о годиште а његов сабрат,такође јеромонах је '93. годиште.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Tom prilikom sam se upoznao sa jednim iskušenikom koji se zove Ivan.Tačnije,tada je bio iskušenik-mislim da je bio 8. razred osn.škole... tako nešto

Ја га знам,напустио је манастир,оженио се,добио дете,запослио се као поп у једном селу,и бави се интернет мисионарењем... ;)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја га знам,напустио је манастир,оженио се,добио дете,запослио се као поп у једном селу,и бави се интернет мисионарењем... ;)

greengrin greengrin greengrin greengrin 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

У Манастиру Дуга Њива код Добоја настојник манастира је 90-о годиште а његов сабрат,такође јеромонах је '93. годиште.

http://manastirduganjiva.com/bratstvo

Vidi stvarno! Bas divno..

Подели на овим сајтовима

lol

a smorio me bio pričom o tome kako ne zna kako je to kad ti se dopada neka ženska pošto sam ja kao nešto počeo o tome.... e sad mi ulepša veče,zoske...al stvarno

ajd na pp mi pusti neki njegov face nalog il mail ili nešto ... ako imaš

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

http://manastirduganjiva.com/bratstvo

Vidi stvarno! Bas divno..

oče ivane,trebalo bi ovde prokrijumčariti baner pouka LMAO

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ах бре, видиш ли ваљда да мене завитлава?

чекај, морам овако да испаднем љут:

АХ БРЕ, ВИДИШ ЛИ ВАЉДА ДА МЕНЕ ЗАВИТЛАВА????!!!!

Подели на овим сајтовима

Uh...diskutabilno je to :huh:

Подели на овим сајтовима

Ах бре, видиш ли ваљда да мене завитлава?

чекај, морам овако да испаднем љут:

АХ БРЕ, ВИДИШ ЛИ ВАЉДА ДА МЕНЕ ЗАВИТЛАВА????!!!!

:))

Ја сам помислила да Моца опет прави неке форе а онда видим брате није у Разбрибрига ха ха ха,значи Моца преварио те Зоске или си ти све нас овде :lol: :lol:

П.С.Јеси прочитао моју поруку,јел то тај?

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...