Jump to content

Ко стоји иза Двери?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

to je tako mnogo su pozurili u politiku na svim nivoima i primaju ljude bez neke provere po rodbinskim odnosima to je tako.svidelo se to nekom ili a medju takvima i ovih gore navedenih.

Да ти верујем на реч нећу - зато што се из твог писања види да си пристрасан.

Види се и да се много не премишљаш пре него што више особа истовремено ( писао си у множини ) назовеш " тоталним дилејама " и још им " поставиш " дијагнозу " лудаци у правом смислу ".

Но, ти се ту незаустављаш - сада си устврдио да се на листи одборника Покрета За Живот Србије долази и по " родбинским односима ".

Неозбиљно.

Подели на овим сајтовима

то је тако а што се теби то не свиђа то је твој проблем и друга ствар

ако буду имали 2% биће им добро они су неозбиљни и то ће им се вратити.

но видећемо 6. маја. кажем ценио сам њихов рад,часописе али ово са политиком је нереално.

они причају нешто између СРС-а и ДСС-а моје мишљење да трећа таква опција нема места мада милслим да немају ни две.

Подели на овим сајтовима

то је тако а што се теби то не свиђа то је твој проблем и друга ствар

ако буду имали 2% биће им добро они су неозбиљни и то ће им се вратити.

но видећемо 6. маја. кажем ценио сам њихов рад,часописе али ово са политиком је нереално.

они причају нешто између СРС-а и ДСС-а моје мишљење да трећа таква опција нема места мада милслим да немају ни две.

Ако узмемо да је популација људи који теже Истинском животу у Цркви .. око 3% ! Реално...

И ако кажемо нешто што је још незгодније од овог првог, да је од те цифре велики део ''прозилотско-политичко-национално'' -обојен или је још ''под дечијим ''еклисијским'' болестима'' :) .. које имају исте симптоме (ове национал-зилот-политикантске) онда им од тих 3% припада ''велики проценат'' који се креће око 50% ..а то би значило нешто мање од 1,5% ..тако да си у последњој реченици мислим уб'о.. ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ако узмемо да је популација људи који теже Истинском животу у Цркви .. око 3% ! Реално...

И ако кажемо нешто што је још незгодније од овог првог, да је од те цифре велики део ''прозилотско-политичко-национално'' -обојен или је још ''под дечијим ''еклисијским'' болестима'' које имају исте симптоме (ове национал-зилот-политикантске) онда им од тих 3% припада ''велики проценат'' који се креће око 50% ..а то би значило нешто мање од 1,5% ..тако да си у последњој реченици мислим уб'о..

Добро је те знаш где себе да сврсташ.

Двери Покрет За Живот Србије није хришћанска организација - већ политичка опција која има неуопоредиво више присталица у народу него што ти покушаваш да прикажеш ( " лажираш " ).

То ћеш и сам увидети 6. маја.

И тако даље.

Подели на овим сајтовима

Glasači Dveri - 3% umereni hrišćani, fakultetski obrazovani, kudikamo prosvetljeni i fini ћирилица-ljudi.

97% su klerofašisti ogorčeni time što su dobili nakon 5og oktobra, prvenstveno talasom liberalizma i promenama.

То што ти зовеш умереним ... то се стручно назива ''млаким'' ... тако да нема ту разлике.. у суштинском смислу..кад је бар Христос у питању... ;)

Али добро.. полако па ће се све и видети и схватити... :)

Подели на овим сајтовима

То што ти зовеш умереним ... то се стручно назива ''млаким'' ... тако да нема ту разлике.. у суштинском смислу..кад је бар Христос у питању... ;)

Али добро.. полако па ће се све и видети и схватити... :)

Подели на овим сајтовима

Двери Покрет За Живот Србије није хришћанска организација - већ политичка опција која има неуопоредиво више присталица у народу него што ти покушаваш да прикажеш ( " лажираш " ).

То ћеш и сам увидети 6. маја.

И тако даље.

Себе ..за разлику од ...неких ође, ;) не сврставам нигде из много разлога а пре свега због кућног васпитања и минимума пристојности и пристојног обраћања,

А најмање што желим јесте ''лажирање'' или шта слично.. једини циљ у овој, као и у много других тема, ми је да се крајностима отупи оштрица јер нису добре за јавно здравље... ни појединца наравно..јер ..брат Недељко..човек је наше највеће богатство... а и ''жутаћи су људи'' не?

;)

Подели на овим сајтовима

ovo prepucavanje vam je totalno nekonstruktivno... uopste nije neka umetnost nagrditi nekog, nego je umetnost naci resenje

trebamo se udruziti kao ovi momci u ovom vrh filmu! :)

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Себе ..за разлику од ...неких ође, ;) не сврставам нигде из много разлога а пре свега због кућног васпитања и минимума пристојног обраћања,

А најмање што желим јесте ''лажирање'' или шта слично.. једини циљ у овој, као и у много других тема, ми је да се крајностима отупи оштрица јер нису добре за јавно здравље... ни појединца наравно..јер ..брат Недељко..човек је наше највеће богатство... а и ''жутаћи су људи'' не?

;)

Е, сада ћемо и о кућном васпитању и о минимуму пристојног обраћања.........

Овде ме називају - " секташем " , " лицемерним антицрквеним фашистом ", ...........да не набрајам.

Себе јеси убројао у оних 1.5 % - који нису " прозилотско - политичко национално - обојени....

а, оних других 1.5 % у које спадам и ја - управо у горе набројане.

И сада ћемо о васпитању.

Подели на овим сајтовима

ovo prepucavanje vam je totalno nekonstruktivno... uopste nije neka umetnost nagrditi nekog, nego je umetnost naci resenje

Не ..далеко од тога да постоји икаква жеља за препуцавањем .. и потпуно си у праву констатацијом...

Ко што рекох једино ми је циљ да крајностима отупимо оштрицу јер управо оне воде новим поделама..

Двери Покрет За Живот Србије није хришћанска организација - већ политичка оп-ЦИЈА

...Пре би се могло рећи.. оп-БИЈА

;)

Подели на овим сајтовима

Е, сада ћемо и о кућном васпитању и о минимуму пристојног обраћања.........

Овде ме називају - " секташем " , " лицемерним антицрквеним фашистом ", ...........да не набрајам.

Себе јеси убројао у оних 1.5 % - који нису " прозилотско - политичко национално - обојени....

а, оних других 1.5 % у које спадам и ја - управо у горе набројане.

И сада ћемо о васпитању.

То си ти тако разумео ..и ја ту нећу ништа да ти пребацујем... али није истина да сам себе ''убрајао'' у било коју ''опцију''...

Тебе , брат Неђељко ..још мање...

Али видиш..свако о себи најбоље говори..'м? ;)

Подели на овим сајтовима

Не ..далеко од тога да постоји икаква жеља за препуцавањем .. и потпуно си у праву констатацијом...

Ко што рекох једино ми је циљ да крајностима отупимо оштрицу јер управо оне воде новим поделама..

Циљ је добар. Само не разумем зашто ходаш уназад ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...