Млађони Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Ил Милорад, ил ладна Морава... Има ли још ракије? ИИИИ ИМА РАКИЈЕ СВЕ ДА ВЕ ПОДАВИМ!! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Како беше: Да појемо ови голуби па дидемо код куће да појемо нешто... Тако нешто, не могу тачно да се сетим... ПОмози... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Pogledajte sta smo uradili hrvatskim navijacima, nekad me je sramota sto sam srbin, mama i drustvo koje znam su bili u hrvatskoj i nikakvu neprijatnost nisu doziveli,naprotiv svi su odusevljeni... e al kad nekog kljukas pricama o jasenovcu i zrtvama o milion ljudi koje je btw tito izmislio da bi se dodvoravo srbima kako ih je on spasao od ustasa, onda ocekujte ovakve stvari... nema opravdanje, kako oni, kako ovi, to je nebitno nije vazno ko su oni nego ko smo mi...eto zasto nacionalizam, fazizam, staljinizam, tiranija, komunizam, diktatura, i totalitarizam ne radi....!!! Ти ако си радио..ја нисам и није ме срамота што сам Србин.. већ сам поносан! Желе Зека and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јануар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 pa i ja sam ponosan kad nesto lepo uradimo, ili pobedimo, a nisam ponosan kad napadamo druge ljude zbog toga gde zive i koje su nacionalnosti, tada se stidim, kao i privatno kad nesto lepo uradis ponosan si, kad uprskas stid te je, uprskali smo pa me je stid!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Ja sam razocaran Novosadjanima.4 hiljade Hrvata im pevaju ustaske pesme u Spensu(ko ne skace taj je pravoslavac..itd),napadaju maskotu prevenstva koju je nosio djecak od 15 godina,guraju se sa redarima...i sta se desava. Gradosnacelnik Novog Sada se izvinjava Hrvatima. Nemam nista protiv obicnih Hrvatskih navijaca,koji bez provokacija navijaju,al imam protiv Hrvatskih huligana o kojima je zabranjeno pisati.Nadam se da ce u Beogradu sve grupe da ih docekuju kako dolikuje,da ne idu kucu polomljenih sajbni na automobilima,vec polomljenih ruku i nogu. пре него неко крене плакати... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 pa i ja sam ponosan kad nesto lepo uradimo, ili pobedimo, a nisam ponosan kad napadamo druge ljude zbog toga gde zive i koje su nacionalnosti, tada se stidim, kao i privatno kad nesto lepo uradis ponosan si, kad uprskas stid te je, uprskali smo pa me je stid!!! јел те стид што су певали усташке песме...тукли редаре или малтретирали народ? шта те стид... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јануар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 neka su i mi pevamo cetnicke pesme, da tucem nekog zbog pesme, ili stavova...Boze sacuvaj i sakloni... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 neka su i mi pevamo cetnicke pesme, da tucem nekog zbog pesme, ili stavova...Boze sacuvaj i sakloni... ај се ти прво образуј ко су били четници а ко усташе.. овако нема смисла причати.. једни су били на страни савезника (ЧЕТНИЦИ) а други су поклали око МИЛИОН СРБА (усташе) јбт..не могу да верујем... komsijski odnosi U hrvatsku se ni na more sa decom ne moze otici, a da ti ne nasminkaju auto... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 обратити пажњу на усташку шаховницу на винковачком транспаренту... и наши морони примају демарш.. глупани Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 ај се ти прво образуј ко су били четници а ко усташе.. овако нема смисла причати.. једни су били на страни савезника (ЧЕТНИЦИ) а други су поклали око МИЛИОН СРБА (усташе) јбт..не могу да верујем... То за четнике и није најстрашније када погледаш његово омаловажавање јасеновачких мученика. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 па када је данас школство у расулу... још мало ће испасти да се 2 велики рат није ни десио... а да су немци, хрвати, румуни, талијани и бугари у ствари били хуманитарно друштво... а јапанци у Кини градил мостове и отварали школе... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Јесте, то лупање аута је стварно примитивазам исте оне врсте који је српску заставу са официјелног спортског такмичења скинуо у Задру или Сплиту, гдје оно већ бјеше неко европско или свјетско такмичење у Хрватаској, што је стварно скандалозно било и срамотно. Кад се погледа с те стране, истог смо менталитета, исто се понашамо исте дивљаклуле правимо у свакодневном животу. На тај начин се лијече неки комплекси или шта већ...с тим да смо ми много толерантнији према Хрватима. Нас треба неко добро испровоцирати да се уради нешто овако у Новом Саду, док тамо у Хрватској и само присуство српског, без икаквог повода може да значи невољу. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 о не...одо...док је Јустинијан на форуму опет један преподобни Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 о не...одо...док је Јустинијан на форуму опет један преподобни Ма ајде бона, шта глуматаш ту...рекао сам да ме твоји постови не интересују више и с правом то и доказујеш овде неком театралношћу без икаквог повода. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 о не...одо...док је Јустинијан на форуму опет један преподобни Mihailo Justinijan je primjer čestitog Srbina stoga ako imaš i malo pameti okoristi se od njega.Nemoj biti balvan. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука