Jump to content

Илуминати "запосјели" ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

th_353843772_Bug_122_142lo.jpg

Листајући неке теме, искочио ми је овај баг. Форум има неку клицу, требало би је одстранити.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

I meni upravo sad je izbacio ovaj bag.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

И то на овој теми:

https://www.pouke.org...5/page__st__180

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Zvao sam ove moje iz lože. Nisu oni. Koka Kola loža ne preuzima odgovornost za ovu sabotažu.

Akvi,ne daj nas,BRATE! :)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

То се дешава зато што је у неку поруку убачена слика са сервера који је сумњив, тј. налази се на црној листи или тако нешто.

Сад сам прелистао свбе поруке на теми и нема ниједне поруке која садржи линк, или слику са "илуминатског" сајта.

То је онда нешто дубље зашло у базу. На вебмастер админима је да је негдје ископају из базе и уклоне.

Подели на овим сајтовима

Zvao sam ove moje iz lože. Nisu oni. Koka Kola loža ne preuzima odgovornost za ovu sabotažu.

Можда је ложа пепси коле, немој да тајиш, знамо да си и на тајним списковима које не износиш. :)

Подели на овим сајтовима

Сад сам прелистао свбе поруке на теми и нема ниједне поруке која садржи линк, или слику са "илуминатског" сајта.

То је онда нешто дубље зашло у базу. На вебмастер админима је да је негдје ископају из базе и уклоне.

Пробај отворити овај линк из новог прозора у browser-у, невезано од ЖРУ и требао би да добијеш слично упозорење:

illuminati-news.com/graphics/illuminati(2).gif
[/CODE]

И то стоји на овој поруци

https://www.pouke.org...209#entry550209

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...