Зосима Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 0442_feel Natasa., Milan Nikolic, Nicholas and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Ajd da vidimo hoce li i posle izbora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Ajd da vidimo hoce li i posle izbora. Можда, само неће бити камера. И ја сам мислио да је то маркетинг, али нисмо ми нека велика цифра у гласачкој машини па да се цима око тога. Изгледа се чуда ипак дешавају.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 слава Богу, нек му буде на светитељство, као и свима осталима који се причешћују. JESSY је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Можда, само неће бити камера. И ја сам мислио да је то маркетинг, али нисмо ми нека велика цифра у гласачкој машини па да се цима око тога. Изгледа се чуда ипак дешавају.. Bitka je, izgleda, za svaki glas. Ali, videćemo. Možda se i dešavaju čuda, jer, bio je skoro sa vl.Grigorijem, zar ne. Ko to zna? Moguće, ali bi ja pustila i vremenu da se vidi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Ajd da vidimo hoce li i posle izbora. какав недостојан коментар ... зар се тако честита? неважно је ко је он, зар је мање човек од нас осталих? JESSY је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327322672' post='566492] какав недостојан коментар ... зар се тако честита? неважно је ко је он, зар је мање човек од нас осталих? Није мање човек. То нико није ни рекао. Као што ни ти ниси већи човек да будеш мера коментара. Изволи постири своје коментаре, али пусти и друге да искажу своје мишљење, поготову што никога не вређа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Није мање човек. То нико није ни рекао. Као што ни ти ниси већи човек да будеш мера коментара. Изволи постири своје коментаре, али пусти и друге да искажу своје мишљење, поготову што никога не вређа. теби изгледа измиче поента мог коментара - јел се тако честита? поента је бринути о себи и својем, а не о туђим достојностима и мотивацијама. о осталом Бог мисли. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327323098' post='566498] теби изгледа измиче поента мог коментара - јел се тако честита? поента је бринути о себи и својем, а не о туђим достојностима и мотивацијама. о осталом Бог мисли. Јеси ти задужен на овом форуму да удараш пацке? Тата форума? Ако јеси, ја се повлачим. Ако ниси, онда ме пусти да коментаришем како ја хоћу, уз услов да никог не вређам. А не вређам. Не терај ме даље у ову бесмислену расправу. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 мислим да си промашила поенту и мојих коментара, колико и фотке. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Можемо ли да добијемо линк на изворник? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327324709' post='566507] мислим да си промашила поенту и мојих коментара, колико и фотке. Milane, moguće. Malko si me iznervirao. Izvini za oštrinu, umem ja da se ljutnem. Dakle odgovarala sam na pojavu: "predsednik države se pričešćuje". Mislim da si i ti branio pre svega predsednika države a ne čoveka Borisa Tadića. Istine radi. Ja sam se, potom, ogradila da je moguće i čudo, i dodala da je skoro bio sa vladikom Grigorijem, a u primisli mi je da je vladika mogao da učini i veliki utisak, pa i neki prevrat. Ali, sam dodala da ćemo videti. Ti si zapeo da treba da mu, kao što hrišćanima priliči, pre svega čestitam na zdravlje i spasenje. I insistirao na takav tok postova, na šta sam se ja, potom, pobunila jer neću da mi neko diriguje tok postova. Mislim da sam jasna. I da sad ti i ja treba lepo da se rukujemo i prestanemo svadja dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Борис Тадић је заиста један од најмирољубивијих председника Србије у последњих 100 година, и ту се потпуно слажем са в. Григоријем. Кад смо последњи пут видели овакву једну слику? Председник Србији који је литургијски хришћанин! Иако нећу гласати за њега, нити подржавам политику његове странке, ово је заиста веома похвално, макар и на једном чистом личном нивоу. Милан Меденица :), JESSY, Александрида and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Има ли личног нивоа независно од социјалног?.. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 i zar moze nekako drugacije ,vec licno? on je pred Putirom samo jedan obican razbojnik,kao i svi...i cemu onda takva pomama oko ovoga... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука