anajrim Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 наравно да ово није највише што човек може да приреди једној жени...то је потпуно јасно и нико то није рекао...знамо ми шта нас истински чини срећнима...али то све не умањује жељу и труд овог човека да усрећи или обрадује ову жену на један од стварно лепих начина који постоје у овом нашем свету...ја им завидим на тој могућности што то могу да ураде, што су опуштени , што не морају да се баве на пр. политиком, да анализирају поступке овог или оног, што не траже у свему нешто лоше, што се радују животу, певају, играју, што воле да приреде неком пријатна изненађења, да га обрадују, развеселе....све оно што ме ни можемо, на жалост видети код нас... и мислим да Злата није мислила да отвори неку озбиљну тему за размишљање и анализу, него да нас просто орасположи неким лепим догађајем који се десио тамо негде далеко од нас...и нема никакве везе са нама... so, don`t worry, be happy ma zasto da im zavidis,mislim da to moze svako uciniti na ovakav nacin,samo dovoljno love i dobra organizacija...i na osnovu cega se moze zakljuciti da su oni opusteni,srecni,da se ne bave politikom,da ne analiziraju postupke ovog ili onog,da ne traze u svemu lose,da se raduju zivotu-sve ovo sto si navela...meni je bas ovakva radost ''sumnjiva'' zato sto zahtijeva pozornost velikog broja ljudi,i ne znam stvarno sta je to ovdje predstavljeno,a da se ne moze vidjeti kod nas,kako kazes... naravno da je zlata bila motivisana lijepim osjecanjima,njoj se dopada i ima zelju da podijeli s nama...samo eto,malo me podstaklo da repliciram posto kazes da im zavidis... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 izvini a sta da ucimo? kako popuniti prijavu na konkursu za tv sou? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ja pripadam onom zenskom delu sveta koji je u detinjstvu umesto salveta skupljao insekte .... tako da su mi ovakve stvari trivijalne. Romantik sam ali ovo je ..... izvan mog ukusa Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ma zasto da im zavidis,mislim da to moze svako uciniti na ovakav nacin,samo dovoljno love i dobra organizacija...i na osnovu cega se moze zakljuciti da su oni opusteni,srecni,da se ne bave politikom,da ne analiziraju postupke ovog ili onog,da ne traze u svemu lose,da se raduju zivotu-sve ovo sto si navela...meni je bas ovakva radost ''sumnjiva'' zato sto zahtijeva pozornost velikog broja ljudi,i ne znam stvarno sta je to ovdje predstavljeno,a da se ne moze vidjeti kod nas,kako kazes... naravno da je zlata bila motivisana lijepim osjecanjima,njoj se dopada i ima zelju da podijeli s nama...samo eto,malo me podstaklo da repliciram posto kazes da im zavidis... ма, реч'''завидим'' нисам употребила у буквалном смислу ... 0202_238 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ja sam veliki romantik, ali nikad više ne bih prosio ženu uz romantiku. Te zablude sam se izlečio. Ako te hoće, uzeće te ovakog i onakog, ako te neće, možeš da joj skidaš i zvezde sa neba, zabadava sve.. Znao sam ja da pišem i ljubavne pesme, i da kupujem poklone, od čokolada i bonbonjera preko ruža i parfema do zlatnih lančića, da bih na kraju čuo: Znaš, ti si fin, ali ja hoću frajera.. Hajde jednom, pa drugi put... Ako mi krene i treći put, molim vas, uzmite pušku i upucajte me! što peva Đole: A koke čudne ptice, uvek im srce puca, za nekim grubijanom koji dobro kljuca... Onaj drugi bio je za glavu manji od mene, i ružan je bio, ali nije bio fin, barem prema njoj, od mene je begao. Neće koke kneza Miškina koji im kleči. I zato kad čujem žene da govore o romantici: Ma daj...!! Nismo mi muški, dakle, zgroženi takvom gestom, naprotiv, sami smo radili i dobro smo se opekli. Nemoj i ti sada generalizovati...Mozda si bas nailazio na pogresan tip zena tj onu sortu koja to ne zna da ceni, po meni je romantican muskarac dostojan najvisih ordena...Inspirise me, sto je negde najbitinije, tako da sam u stanju svasta da dam za uzvrat... laetitia је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Прича 1. Један мој рођак је жени звезде скидао с неба, облачио је у свилу и кадифу, терао да носи чипкасте чарапе, високе штикле (иако она није била љубитељ таквог стила одевања), и сви би говорили :" Јоооој, благо њој"!!!! А кад остану сами, љубоморне сцене, малтретирања, подметање кончића у кармин, да би проверио да ли се шминка на послу...... Прича 2. Када смо мој муж и ја били млад брачни пар (10-ак година брака), направе ми жуљеви на табанима такав проблем, да нисам могла да ходам. Морала сам да држим стопала у топлој води, и мој драги на сваких пола сата, чим се охлади вода, мења ми кадицу . На радију емисија попут оне "жеље, честитке...", али са забавном музиком. Чита водитељ неку романтичну поруку, после које следи романтична песма, и ја понесена романтиком, кажем мужу :" Јел видиш шта ради човек који воли жену?" А мој дарлинг, приносећи ми кадицу са топлом водом, хиљадити пут тог дана, само се је осмехнуо, погедао у кадицу и рекао: " Јел видиш шта ради човек који воли жену?" И данас се постидим кад се сетим тога. Мој закључак- Најважније је оно што је, што кажу, између четири зида. Ако кроз брак наставе да се труде да усреће један другог, а не да мисле само на сопствена задовољства и удобност, онда тај брак има велике шансе да успе, а ако тога не буде, џабе овако помпезна просидба и свадба. То је само МОЈЕ мишљење, и наравно да не морају други да се сложе са њим. zivkov, Таша, zlata and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 ма, реч'''завидим'' нисам употребила у буквалном смислу ... 0202_238 0202_238 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Прича 1. Један мој рођак је жени звезде скидао с неба, облачио је у свилу и кадифу, терао да носи чипкасте чарапе, високе штикле (иако она није била љубитељ таквог стила одевања), и сви би говорили :" Јоооој, благо њој"!!!! А кад остану сами, љубоморне сцене, малтретирања, подметање кончића у кармин, да би проверио да ли се шминка на послу...... Прича 2. Када смо мој муж и ја били млад брачни пар (10-ак година брака), направе ми жуљеви на табанима такав проблем, да нисам могла да ходам. Морала сам да држим стопала у топлој води, и мој драги на сваких пола сата, чим се охлади вода, мења ми кадицу . На радију емисија попут оне "жеље, честитке...", али са забавном музиком. Чита водитељ неку романтичну поруку, после које следи романтична песма, и ја понесена романтиком, кажем мужу :" Јел видиш шта ради човек који воли жену?" А мој дарлинг, приносећи ми кадицу са топлом водом, хиљадити пут тог дана, само се је осмехнуо, погедао у кадицу и рекао: " Јел видиш шта ради човек који воли жену?" И данас се постидим кад се сетим тога. Мој закључак- Најважније је оно што је, што кажу, између четири зида. Ако кроз брак наставе да се труде да усреће један другог, а не да мисле само на сопствена задовољства и удобност, онда тај брак има велике шансе да успе, а ако тога не буде, џабе овако помпезна просидба и свадба. То је само МОЈЕ мишљење, и наравно да не морају други да се сложе са њим. све то стоји и са свим се слажем шта си написала.. .али поента је да ово што је овај човек урадио није ништа лоше ни ружно...напротив.... just relax everybody... 0304_smile4 zlata је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Колико ли је мученик морао погледати романтичних комедија да би му ово пало на памет Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ovako se prosi devojka ! Osvojio Bogojavljenski krst, pa zaprosio devojku (VIDEO) (FOTO) http://www.trojka.rs/vesti/23031-osvojio-bogojavljenski-krst-pa-zaprosio-devojku.html Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 све то стоји и са свим се слажем шта си написала.. .али поента је да ово што је овај човек урадио није ништа лоше ни ружно...напротив.... just relax everybody... 0304_smile4 Наравно да није урадио ништа ружно. Очигледно је девојка пресрећна. Постоје људи којима се ово допада, као и они којима се ово не допада, и једни и други имају право. Једноставно - ствар укуса . Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 pod uslovom da neko ima ukus Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Usrećio je.To je najbitnije.Usrećio i izmamio osmehe drugom ljudskom biću.A da li je to zaista iskrena ljubav oni i Bog znaju.Ali usrećiti drugo ljudsko biće je najlepša stvar na ovom svetu. JESSY, Лидија Миленковић and zlata је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ovako se prosi devojka ! Osvojio Bogojavljenski krst, pa zaprosio devojku (VIDEO) (FOTO) http://www.trojka.rs...io-devojku.html Jos jedan klapklap lep nacin prosidbe JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 pod uslovom da neko ima ukus De gustibus non disputandum est "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука