Jump to content

Руси дају 40 милиона за завршетак радова на храму Св.Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kol'ko i sa turcima. :)

A ti zaboravljas cinjenicu da kada su sloveni dosli ovde da ovde nije bili PRAZNO, nego sm ose aktivno izmesal isa svim stanovnicima balkana i da ti nosis svu tu krv u istim kolicinama koliko i tih starih slovena koji su dosli sa balkana.

Znam da je malo tesko za tebe to da pojmis... ne ide ti uz politiku. :)

Ne preovladava u nama nista jace slovenska "krv" nego ova druga "krv"

a tuzno je to sto ti odbacas krv vise od polovine svojih predaka zarad neke politicke ideje... toliko ti cenis poreklo vidim ja...

///////////////

Sto se Rusiej tiche / koliko nas ekonomski muze red je bio da nam pomognu nekako.

MA KOGA RUSIJA MUZE HAHA A TEBE MUZE MOZDA JEDINOG JER RASPITAJ SE KAKO I NA KOJI NACIN OVA NESPOSOBNA VLAST NE IZVOZI U RUSIJU NEG OCE U EVROPU AL CVRC TAMO NJIMA NETREBA PA SAMO JEDNA MOSKVA ZA DVADANA POJEDE SVE JABUKE STO IMAMO U SRBIJI PA ENO ONE PROPADAJU SVUD DJE SAM BIO KAZE SELJAK NEMAM KOME DA PRODAM UHH

Подели на овим сајтовима

MA SLUSAJ I NETREBA DA BUDE NI TATAR NI UZBEK JER KOLIKO NJIH IMA A KOLIKO JE RUSA OCES LI RECI DA OVDJE TREBA MADJAR DA VODI DRZAVU !!!NEMAS TI MOJ BRATE PODLOGU ZA SVOJU PRICU I NEMOZES DA KAZES KAKO BI BILO JER TO NIKO NEZNA!!!ZIVJELA SRBIJA!!!

Не мораш да се дереш. Чујемо се.

Шта колико Татара и Узбека има? Има их довољно, и то скоро 10% укупне популације Русије чине народи турске гране. Ако ти народи не могу добити веће инстанце у руској власти, онда треба да се изјасне за отцјепљење. Они нису емигрирали ту прије 50 година трбухом за крухом, него су ту вијековима прије него су се Руси империјалистички проширили на Сибир и Далеки Исток.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Само се ми радујмо (-те)... Док још можемо (-те)... Док смо (сте) још увек у блаженом незнању... Поздрав свима од руског зета!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Мислите ли да православна браћа Грузини православну браћу Русе такође сматрају браћом? Еее... Сила Бога не моли!

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Мислите ли да православна браћа Грузини православну браћу Русе такође сматрају браћом? Еее... Сила Бога не моли!

Грузијска Патријаршија је укинула руски језик на свом сајту након што је Русија извршила агресију на Грузију.

Преко интернета сам имао прилике са неким Грузинима разговарати, и код њих се непожељним сматра говорити на руском у јавности, а Русе управо посматрају као пријетњу својој земљи.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ali i Gruzinci su se okrenuli Amerima ne marujući za svoju braću Ruse... Mogu Gruzinci u svet, ali zbog toga ne moraju da ugrožavaju bezbednost Rusije.

Руси су ушли на територију Грузије и допрли до града Горија скоро на домак Тбилисија. О каквој угрожености Русије може бити?

Подели на овим сајтовима

Ah daj, molim te.. Gruzinci, tj. njihova vlada zove NATO u zemlju, a Kavkaz je Ahilova peta Rusije. I naravno da su Rusi onda nervozni kad im baš tu gde su najosetljivi fuškara NATO... Ovo Gruzincima nije bilo potrebno. Nego i oni imaju svoja šovinistička osećanja prema Rusima, pa onda: "Hajde da im pokažemo!".. Potom su Rusi za njihov pojam adekvatno odgovorili: "Vi hoćete nama da pokažete? Okej, onda ćemo i mi da pokažemo vama!" Sa druge strane, nisu li Oseti isto pravoslavni Hrišćani? A Oseti žele sa Rusijom. Abkazi su doduše većinom Muslimani.. Naravno da je poželjno da se obe strane pomire, ali za ovo je potrebno da se obe strane i poštuju.

Аха, видиш значи Осети желе са Русима. Ако ово оправдаваш, онда зашто не би смо оправдали жељу косовских албанаца да буду са својим Албанцима? Шта мислиш?

Наравно Руси Кавказ сматрају својим геостратешким интересом, и онда када то пожеле могу да погазе суверенитет једне Грузије која је покушала да успостави контролу над сепаратистичким регионима.

Е кад би ми сад кренули да војно повратимо Косово, па нас НАТО ошине бомбама поново, ми би смо тај чин најоштрије осудили, а потпуно истовјетан начин на који Русија брани своје интересе, то треба оправдати јел?

Подели на овим сајтовима

Uporođenje Kosovo i Osetija nije adekvatno, pošto su Oseti, potomci starih Alana, oduvek činili većinu u svom kraju, niti je Južna Osetija od neke važnosti za nacionalnu kulturu Gruzinaca ili čak bila i središte gruzinijske države kao što Kosovo za Srbiju. Adekvatno upoređenje bilo bi, recimo, da Srbija drži deo Dalmacije ili Slavonije u kojoj su Hrvati bili i ostali većina, i sada Hrvati tu žele da se pripoje ostaloj Hrvatskoj; ili da Srbija drži deo severne Albanije južno od Skadra i tamo Albanci žele da se pripoje Albaniji. Da imamo takav slučaj, ne bih imao ništa protiv da se otcepe i pripoje Hrvatskoj ili Albaniji. Takođe sam protivnik ideje da se na primer Maćedonija pripoji Srbiji, iako imamo ponekih vele-Srba koji i dalje brbljaju o južnoj Srbiji... Naprotiv, ja sam prijatelj države Maćedonije, a predlagao sam više puta da naš patrijarh bude patrijarh srpski "i maćedonski".

Dakle, sa takvim kvazi-argumentima ne možeš da me uhvatiš. Nego ti si naveo primer pravoslavne braće i sestre Gruzinaca, a ja sam podsetio na pravoslavnu braću i sestre Osete...

Осети су дошли на просторе Кавказа када је већ одавно било присутно Грузијско краљевство. Стварно је нетачно тврдити како Осети имају неко равно историјско право од Грузина у Кавкаском региону.

Јужна Осетија је нарочито подручије готов миленијумског грузијског присуства.

Није уопште толико проблем Осетско Грузисјки конлфит. Осети су дуго на том подручију да могу хтјети да се отцјепе. Грузици су још дуже да могу да покушају то зауставити.

Проблем су Руси који се петљају у унутрашње ствари једне суверене земље вршећи агресију на њу.

А почели смо са Грузијом чисто да се напомене да у политичким односима не постоји некакав термин "православна браћа".

Подели на овим сајтовима

Драги, и ми смо наклоњени НАТО-у и Америма - у политичком смислу. Штавише, ми смо њихове марионете. У истом смислу и на исти начин као и Грузија. Зато што обичан народ нико не пита. Како овде, тако и тамо, а богами и у Русији.

Зар мислите да нас Руси неће напасти ако избије рат, а ми у том тренутку будемо једна од најисточнијих држава НАТО-а?

Подели на овим сајтовима

Зар мислите да нас Руси неће напасти ако избије рат, а ми у том тренутку будемо једна од најисточнијих држава НАТО-а?

Згазили би нас као кишну глисту.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не мораш да се дереш. Чујемо се.

Шта колико Татара и Узбека има? Има их довољно, и то скоро 10% укупне популације Русије чине народи турске гране. Ако ти народи не могу добити веће инстанце у руској власти, онда треба да се изјасне за отцјепљење. Они нису емигрирали ту прије 50 година трбухом за крухом, него су ту вијековима прије него су се Руси империјалистички проширили на Сибир и Далеки Исток.

ma nederem se oprosti ja volim majcicu Rusiju pa sam malo zgranut kad svasta cujem kakva sve nagadjanja a niko ne govori istinu samo naklapaju Rusi nas vole kao narod mi smo im bliski a i oni nama.Smatram da ce nam pre oni pomoci nego bilo ko drugi na svetu a ni njima nije lako odrzati toliku zemlju opet oni nisu sve pobili ko ameri indijance i imaju dusu i srce politika nije vazna vazna je ljubav i istina to je i Gospodu najdraze!!!Kako god bilo bez njih ni nas nebi bilo shvati to jer bi nas pojele zvjeri zapadne i azdaje koje samo gledaju koga ce i kako da ubiju i oni nam ubijaju i jezik i kulturu i drzavu komadaju i nece se smiriti nikad jer su nam vjecni neprijatelji.A ovi domaci izdajnici sto bi prodali vjeru za veceru od njih se nadam samo najgore jer su dokazali svoje prodavanjem svega sto je bitno za opstanak,VJERA CE NAS SPASITI!!!OPROSTI I ZIV BIO!!!

Подели на овим сајтовима

Драги, и ми смо наклоњени НАТО-у и Америма - у политичком смислу. Штавише, ми смо њихове марионете. У истом смислу и на исти начин као и Грузија. Зато што обичан народ нико не пита. Како овде, тако и тамо, а богами и у Русији.

nije narod ni Srb naklonjen nikakvom natu,i nebi nas dirali posto im mi nemozemo ni pero odbiti!!!dzaba ga bilo vise i taj nato jadan ti je onaj koga oni brane s jednom ti daju a sa dve uzimaju!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...